- 12 Temmuz 2006
- 35.025
- 30.401
- 60
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.741
İyiyiz aynam sen nasılsın
ben de iyiyim ablam doktora gittim rahatladım biraz kafanız dinlenecekİyiyiz aynam sen nasılsın
İyiyim canım benim, aynı. .. Henüz bir aksiyon yok , sen naptin? Yumurcaklar nasıl?
Allah iyilik saglik versin canimİyiyim canım benim, aynı. .. Henüz bir aksiyon yok , sen naptin? Yumurcaklar nasıl?
eltimden geldik gülümIyi aksamlar kizlar ne yapiyosunuz bakalim
Aa gittimi kv eltinde kalmayaeltimden geldik gülüm
kaynanam yine aynı takıntılı takıntılı insanı geriyor ya
evet gitti canım 5 gün oldu bir 10 gün daha orada :) ama sonrasnda aa bir 12 gün daha bende düz 15 gün de oooo nasıl çekilecek bir yandan da tedaviye girdim ben de hiç onunla akşama kadar sohbet edememAa gittimi kv eltinde kalmayayoksa gerimi geldi kiz?
Kiz oyle diyosunda ben kiyamiyorum yaslilara yaaevet gitti canım 5 gün oldu bir 10 gün daha orada :) ama sonrasnda aa bir 12 gün daha bende düz 15 gün de oooo nasıl çekilecek bir yandan da tedaviye girdim ben de hiç onunla akşama kadar sohbet edemem
ay gülüm başımın üzerinde yeri var hiç kalbini kırmıyorum inan kendi anneme bu kadar özen gösteremiyorum ben hem benim annem çok rahatsız olmasına rağmen ..Kiz oyle diyosunda ben kiyamiyorum yaslilara yaa
Gerci ceken bilir demisler,ben kv deyle hic bir arada kalmadim senede bir anca misafir gibi yinede cok sukur iyi anlasiyoruz biz:))
Idare edecen kuzum esinin annesi sonucta,sen iyi kalpli bir hatunsun zaten gulum sanmiyorum kirmiyosun onu..o yaslarda da cenesi durmuyor onlarinda:)ondan biraz bunaliyosundur senide anliyorum yaw he he de gec ne edecen anacim
Biliyirum seni gulum kalbi guzel insansin:)ay gülüm başımın üzerinde yeri var hiç kalbini kırmıyorum inan kendi anneme bu kadar özen gösteremiyorum ben hem benim annem çok rahatsız olmasına rağmen ..
ama 100 kez seni istemedik beğenmedik bilmem ne tüm olumsuzlukları kusuyor üzerime ya bildim ezberledim daha ne istiyorsun yani hele de şimdi bebek tedavisine de başlamışken bu olumsuzlukları kaldıramam ya ona aldırış etmek istemiyorum
Sizlerin kalbi de çok güzel canım sağolun hepiniz deBiliyirum seni gulum kalbi guzel insansin:)
Aynen hic takilma soylediklerine moralini yuksek tut sen
Hic birseyin seni etkilemesine izin verme canim:)
kiz ne rejimi?rejimimin ilk günü açlıktan başım ağrıyor
doktor dedi canım bu ay biraz kilo verelim dedi göbek çevremdeki kiloyu yapı çok buldukiz ne rejimi?
sen hele dur .. aaa , sonra yaparsin sen.
gunaydin , hayirli gunler, hayirli gece bu hafta insallah
hmm...emir buyuk yerden , mecburen artik.doktor dedi canım bu ay biraz kilo verelim dedi göbek çevremdeki kiloyu yapı çok buldudün de adet oldum halsizim biraz şubat ayında tedavim yapılacak aşılama gibi iğne ile yumurtalarım büyüyecek bu ay gözlem altında olacağım canım ayın 6sında kontrole gideceğim
evet canım emir büyük yerden..hmm...emir buyuk yerden , mecburen artik.
yaparsin canim ne var , accik kilo atarsin uzerinden, hayirlisi ile baslarsinizda asilama isine ..
Allah yardimcin olsun canikevet canım emir büyük yerden..
bu ikinci günüm hiç bir şey yemedim sadece o sıvı mamalar ve vitamin ilaçları ..
bol subir tuhaf oldum bugünü de atlatırsam yarına tek öğün normal abartmadan yiyeceğim diğer iki öğün yine mama ve bol su + spor
bugünü bir atlatsam hayırlısıyla canım yarın güzel bir kahvaltı yapacağım :)Allah yardimcin olsun canikyaparsin sen yaparsiiin