- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.721
Canim hayırlısı olsunne güzel, doktora güvenin tam , umutlu olman çok iyi, moralini yüksek tut hep böyle
Gelmezmi gulum geeliiirrrray kuzum benim sizler de teyzoş olacaksınız
ay o günler gelir mi her yere yazacağım
siz beni görün o zaman bizim ayna sıyırdıGelmezmi gulum geeliiirrrr
Teyzeleri sevcek daha onu
Yaz kizz!!her yerlere yazz valla
Tamaaammm kizzz kalk su klavyedennsiz beni görün o zaman bizim ayna sıyırdısevinçten dersiniz ooo kim tutar aynayı her yere yazacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Iyi akşamlar canımm.
doktora gittim canım çok memnun kaldım diğer aya aşılama yapılacak canım bu ay diyet vitamin intihabım var onunla falan uğraşacağızIyi akşamlar canımm.
Iyi akşamlar hepinize.
Ayna ne yaptın, haberler sende
Oooo iyi aksamlar missIyi akşamlar canımm.
Iyi akşamlar hepinize.
Ayna ne yaptın, haberler sende
Hayırlı haberlerini alırız inşallah tatlım.doktora gittim canım çok memnun kaldım diğer aya aşılama yapılacak canım bu ay diyet vitamin intihabım var onunla falan uğraşacağız
Yafrum geliyom gidiyom kimse yok valla ne yapayım. Denk gelemiyoruz kanımca :)Oooo iyi aksamlar misshic ugramaz oldun topik topik dolaniyon
Oyle valla bu aralar pek bir sessiz topik,sende haklisin kuzum kimse olmayinca ne yapacanYafrum geliyom gidiyom kimse yok valla ne yapayım. Denk gelemiyoruz kanımca :)
ben de daha iyi oldum canım ne olacak diye diue sonunda ne yapacağımızı bilmiş olduk gülüm haberleri ilk alanlardan olacaksınız sonra tüm konularda yazmayı düşünüyorumHayırlı haberlerini alırız inşallah tatlım.
Moral çok önemli. Sevindim senin adına
Hayırlısiyla inşallahben de daha iyi oldum canım ne olacak diye diue sonunda ne yapacağımızı bilmiş olduk gülüm haberleri ilk alanlardan olacaksınız sonra tüm konularda yazmayı düşünüyorum
Hayırlısiyla inşallah
Iyim canım.Oyle valla bu aralar pek bir sessiz topik,sende haklisin kuzum kimse olmayinca ne yapacan
Nasilsin bakalim
Canım sen.naptin Dr gittjnmi
gttim canım diper ay aşılama olacak bu ay biraz diyet yapacağım çok memnun kaldım doktordan eşim de memnun kaldı iltihabım varmış ona ilaç verdi falan bakalım artık kafam rahat olacakCanım sen.naptin Dr gittjnmi
İnşallah canım dikkat et ayağını sıcak kafanı serin tut tevekkül etmekten başka birşey gelmez elimizdengttim canım diper ay aşılama olacak bu ay biraz diyet yapacağım çok memnun kaldım doktordan eşim de memnun kaldı iltihabım varmış ona ilaç verdi falan bakalım artık kafam rahat olacak
öyle canım bundan sonrası tevekkül sadece bol dua hayırlısıİnşallah canım dikkat et ayağını sıcak kafanı serin tut tevekkül etmekten başka birşey gelmez elimizden