- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.701
Gördüm gördüm galiba öyle oldu
Günaydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm gördüm galiba öyle oldu
Ama bana ders oldu,dalmayacam artik konulara falan ne gerek var yawGördüm gördüm galiba öyle oldu
Günaydın canım
Benimde bazen geyik yapasım geliyor zor duruyorumAma bana ders oldu,dalmayacam artik konulara falan ne gerek var yaw
Nasilsin tatlim
Kiz mazefi gordunmu hic?sadicim yok ortalarda ya
Yeu kankamda gitmis
Ben oyle dalmazdim kolay kolay ama seytan durttu isteBenimde bazen geyik yapasım geliyor zor duruyorum
Mazef çocuklu bir baayaan biliyorsun şaka bir yana inşallah bi sıkıntı yoktu baya oldu.
Ne zaman girmiş en son?Ben oyle dalmazdim kolay kolay ama seytan durttu iste
Bende 4 cocuklu bir baayaannim anacimyaw saka bi yanaben gercekten merak ettim simdi ya umarim iyidir
Gorunmuyor canim ya:/Ne zaman girmiş en son?
O zaman en son ne zaman mesaj yazmış ona bakman lazım canım :/Pro oldugu icin galiba goremiyorum en son giris tarihini..
Evet canım ordan , ben izlemiyodum galiba onu bulması uzun sürer şimdiProfilinden mesajlar kismina mi bakayim?
Bana en son 13 ocakta yazmis,ozel msj da attim bilmiyorum insallah doner..
Hadi yaa..Son msji 17 sinde yazmis ondan beride msj yok,giris yapmismi oda gorunmuyor...
Umarim hersey yolundadir..
Ayy canim benim cok sevindimhadi insallah hayirlisi olsun tatlim dualarimiz seninlekızlar doktora gittim bu ay kontrol olacak gözetimde diğer ay aşılama yapılacak dua edin kızlar bana ama çok memnun kaldım doktorumdan
ay kendimi ilk defa güvende hissettim canım çok maliyet oldu kredi kartı yandı gitti ne yapalım hayırlısı yeter ki hayırlısıyla sağlıcakla nasip eder ALLAH inşallah hayırlı zamanda amin...Ayy canim benim cok sevindimhadi insallah hayirlisi olsun tatlim dualarimiz seninle
Aminnn kuzum:)ay kendimi ilk defa güvende hissettim canım çok maliyet oldu kredi kartı yandı gitti ne yapalım hayırlısı yeter ki hayırlısıyla sağlıcakla nasip eder ALLAH inşallah hayırlı zamanda amin...
daha umutluyum kuzum için rahatladı resmenAminnn kuzum:)
Olsun be gulum uzulme allah bir kapiyi kaparsa baska kapi acar sikma canini sen umudunuda yitirme
Bir olume care yok gulum,herseyin caresi var cok sukurdaha umutluyum kuzum için rahatladı resmen
ay kuzum benim sizler de teyzoş olacaksınızBir olume care yok gulum,herseyin caresi var cok sukur
Sende alacaksin bebisini hayirlisiyla kucagina insallah!
Canim hayırlısı olsun ne güzel, doktora güvenin tam , umutlu olman çok iyi, moralini yüksek tut hep böylekızlar doktora gittim bu ay kontrol olacak gözetimde diğer ay aşılama yapılacak dua edin kızlar bana ama çok memnun kaldım doktorumdan