- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.481
SEKERLERIMMM
Nasilsiniz bakalim huuu
Nasilsiniz bakalim huuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyiz bebammmSEKERLERIMMM
Nasilsiniz bakalim huuu
Iyiyim tadlumIyiyiz bebammm
Sen nasilsinnnnnn
Bildirim gelmiyor yine, yan komsudan cikarken gordum
Hayirli cumalar
Yok yav +18 kulubümüzIyiyim tadlum
Yan komsu dediginde gizli siginak demi
Bende orda gordum seni
Yazmicim anacim oraya mazef catlasin
Cok gizli cookkpehhh
fistigiimmmm....
kizzz... nasilsin nanelimmm ?Iyiyim tadlum
Yan komsu dediginde gizli siginak demi
Bende orda gordum seni
Yazmicim anacim oraya mazef catlasin
Cok gizli cookkpehhh
Aslinda böyle daha iyi , en azindan karismiyor sayfalar, orayi lazim oldugunda kullanalim bencefistigiimmmm....
hatunlar huuu... bekleruk buraayaaa
hih... olabilir canim,Aslinda böyle daha iyi , en azindan karismiyor sayfalar, orayi lazim oldugunda kullanalim bence
duanı eksik etme gülümHadi hayirlisi kuzucum
kuzum ne yapıyorsun herkes son zamanlarda sessiz
İyi sayılırım canim ben çarşamba ameyliyat oldum iyi olmaya çalışıyorum sen nasilsinkuzum ne yapıyorsun herkes son zamanlarda sessiz
geçmiş olsun çok canım ne ameliyatı hayrdır ben de aynıyım canım rahat olmaya çalışıyrumİyi sayılırım canim ben çarşamba ameyliyat oldum iyi olmaya çalışıyorum sen nasilsin
Hosgeldin minoosum bidenem
Anaa niye ameliyat oldun kuzum?hayirdir cok gecmis olsun iyimisin simdi?İyi sayılırım canim ben çarşamba ameyliyat oldum iyi olmaya çalışıyorum sen nasilsin
Kürkçüğüm yine neden banlandı gerçekten de ya birisine kızıyorda mı banlanıyor :)Hosgeldin minoosum bidenem
Ne haber
Hee yaa neden banlanmiski acepumarim uzamaz mapusu..
Safra kesesi ameyliyati oldum herkes kolay kolay dedi ama bence çok zorAnaa niye ameliyat oldun kuzum?hayirdir cok gecmis olsun iyimisin simdi?