- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
Yok anam ben 4 cocuklu bir ev garisiyamsen ne yapiyon bakim evlimisinayni gelmis sayiliriz desene hiç sevemedim burayi. napiyon okuyonmu calisiyonmu evdemisin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok anam ben 4 cocuklu bir ev garisiyamsen ne yapiyon bakim evlimisinayni gelmis sayiliriz desene hiç sevemedim burayi. napiyon okuyonmu calisiyonmu evdemisin ?
amaaan sen daha uzakmissin turkiyeye canim yaaaaBende ingilteredeyim malasef
Yukari yukari bilmemmi bi anda cikaramadimhahahaha fransanin asagisindamisin yukarisindamisin onudami bilmiyon gizzzz
evlenecektimde yoldan döndüm ama simdi tekrar o yola cikmaya çalisiyorum bakalim nasil olursa. 22 yasindayim ben. sana abla diyim o zaman saygisizlik olmasinYok anam ben 4 cocuklu bir ev garisiyamsen ne yapiyon bakim evlimisin
yakiniz o zaman belki ayni sehirdeyiz yaaaaYukari yukari bilmemmi bi anda cikaramadim
gel sen bize ingilisce ogret bizde sana fransiscaAyy hepinizde fransadasiniz kizlaarrr...
Oyy kiyamam kizz skma caniniinsan baba evinden ciktimi heryer gurbet aslindayakini uzagi degil mesele yani alismaya calis guzel yonlerini dusun mesela..huzurun varsa gerisine katlaniyor insan..Bende ingilteredeyim malasef
Kizz ingilizce kolay fransizca cok certefilli oluyogel sen bize ingilisce ogret bizde sana fransisca
yok yaaa ingilisce zor bana goreKizz ingilizce kolay fransizca cok certefilli oluyo
Gurbetin yakini uzagi olmuyor kiiz. Gözü kör olsun şu gurbetin emiiamaaan sen daha uzakmissin turkiyeye canim yaaaa
Olabiler vallabelkide yan komsumsun kimbiliryakiniz o zaman belki ayni sehirdeyiz yaaaa
Ayy yok canm ben almayım fransizca cok zor yaaa. Ingilizce daha basit vallagel sen bize ingilisce ogret bizde sana fransisca
Yok canim ne saygisizligi nane de bana daha kolaynasip kismet be gulum insallah sende mutlu bir evlilik yaparsin daha cok gencsin bence acele etme..evlenecektimde yoldan döndüm ama simdi tekrar o yola cikmaya çalisiyorum bakalim nasil olursa. 22 yasindayim ben. sana abla diyim o zaman saygisizlik olmasin
Gorusuk balim ne zaman istersen kapimiz acikbasimiz ustunekör olssuuunnnn
kizlar ben isten cikiyorum eve giidiyimde oyle konusalim. bi bi bucuk saate anca yazarim gorusurukkk
Simdilik oyle gorunuyorzamanla heryerden gelirler kuzumsen neler yapiyosun bakalim evli bekar?is guc?Ayy hepinizde fransadasiniz kizlaarrr...
Hosgeldin canimben fransa dogma buyume degil 12 senedir burdayim..almanyadan da arkadaslar vardir mutlaka:)sen neler yapiyorsun?yurtdisinda dogustan beri olan varmi buralarda bende almanyadayim :) almanyadan kimse yokmu :)
hosbulduk. ben dogma büyüme almanyadayim.. 8 aylik kizim var onunla ilgileniyorum yani evdeyim :))Hosgeldin canimben fransa dogma buyume degil 12 senedir burdayim..almanyadan da arkadaslar vardir mutlaka:)sen neler yapiyorsun?