- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
Yine pc varmis sende sorun yok yaniyattim ben kizim uykum geldi valla kendine iyi bak fazla pc basinda durma gozun bozuluriyi geceler tatlimahh benim telefonumun azizliği iştee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine pc varmis sende sorun yok yaniyattim ben kizim uykum geldi valla kendine iyi bak fazla pc basinda durma gozun bozuluriyi geceler tatlimahh benim telefonumun azizliği iştee
günaymadan günaydınn hee :) özliycezz tabiykiiMillet simdiden gunayyyddiiinnseviyorum sizi anacimozleyin beni
cuk diye oyurdu canım bide öküz resmi olsa üstünde tam olacaksmileyy Bizimkilere nasıl olur ?
Gunaydin tatlimhee sana ozel uzerinde okuz resmi olani siparis edecemcuk diye oyurdu canım bide öküz resmi olsa üstünde tam olacak
günaymadan günaydınn hee :) özliycezz tabiykii
Abla benimkine resim yok mu ? Sen smileyy al zaten hıh kimse beni sevmiyor a bağlıyormuşum :) :) :) sabah sabah tripcan hallerde hiç çekilmez yahu Günaydın bu arada :)Gunaydin tatlimhee sana ozel uzerinde okuz resmi olani siparis edecem
Aaa tatlim olurmu hic o ikiniz icindi ama sen diyorsan benimki okuzlerin kralidir,o zaman onada uzerinde camis resmi olani ismarlarimsen hic merak etme rayhanimAbla benimkine resim yok mu ? Sen smileyy al zaten hıh kimse beni sevmiyor a bağlıyormuşum :) :) :) sabah sabah tripcan hallerde hiç çekilmez yahu Günaydın bu arada :)
Ahaa kizz konmaya mi geldinyidirmemmTerkedilmiş bir topik daha zey-mur kos kos
He buz zeymurla sahipsiz topikleri bulup işgal ediyoruz.Ahaa kizz konmaya mi geldinyidirmemm
Mufettislik yapiyonuz heeteftise geldinizkisa sureli bir bosluk yasiyoruz yakinda dolucekHe buz zeymurla sahipsiz topikleri bulup işgal ediyoruz.
Yookkk yawwwtamam muttefissdolduruz icabindane bu siddet bu celalSana 24 saat müddet.doldu doldu yoksa zeymurla el koyarız bizim olur.
Ben bilmem.isgalciyiz biz.boş bulursak işgal ederizYookkk yawwwtamam muttefissdolduruz icabindane bu siddet bu celal
Et bacim et beraber edelimburasi seninde topigin sirinimBen bilmem.isgalciyiz biz.boş bulursak işgal ederiz
Tesadüf eseri buluyorum.boş tropiklerde beni çekiyor olabilir tabi.emin olamadim şimdi. naneelimoonn çok az zamanın kaldı haberin olsunKiz seninde gozunden topik kacmiyo masallah. Basibos topiklerimi gozluyon ne Mazef :)