- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi naneelimoonn
Bosver sen onu. Baskin basanindir. Bastik artik kurtulusu yok buraninda.:))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede zaten biz geldikya artık hiç iflah olmaz bu topikte.ugutsuzlugumuz burayida bosaltirBosver sen onu. Baskin basanindir. Bastik artik kurtulusu yok buraninda.:))))
Ne var allahın bildiğini kuldanmi saklicamKiz bunu ortalik yerde soylemeyeydin iyiydi:)
Çılgın ikiliyiz bizAllah biliyo zaten kulu eksik kalaydi. Adimiz ugursuz ikiliye cikacak:)
Buyur sirinem sor bakalim:)Aslında ben sana bisi sorcaktim
Evet canim:)Sen fransadaydin dimi
Valla sirinem oyle bir damlanin varligini duymadim dogrusu,yinede varsa oyle bisey eczaneden ogrenirim:)kargo isinide inan bilmiyorum ama ilac tarzi seyler kabul etmiyolar sanirim onuda ogrenirim:)sen zeytinyagi denedinmi hic icirmeyi?iyi geliyor diye duymustum..Ben buun öğrendim orda bir damla varmış bebeğe kakasini yaptiriyormus eczane önünden geçersen aklına gelirse bi ogrenirmisin dicektim.birde ordan buraya kargo ücretleri cokmu tuzludur
Vallami.bende diyim dedim cekindiydim.ödeyebileceğim tutarda olursa yaparmisin bana bu iyiliği.zeytinyağını demedim hergun veriyorum.ama banamisin demiyor.katı yapılır birde.her kaka yapısında anlayışını bir gorsen.fitilleri yatiriyorum onada agliyor. Bezi her açısında tepinip duruyor fitil koyacam sanıp.çaresiz kalıyorum çok üzülüyorum.Ben bir ogreneyim sirinim yollarim sana hic sorun degil