GURBETCiLER DURAGI:)

Burdayim burdaa:KK14:basin bakalim dusene bi tekmede siz vurun:KK70:geliyosa dert senden gelsin sirinem:KK53:birazdan durak sakinlerini toplicim seker:21:

Ben buun öğrendim orda bir damla varmış bebeğe kakasini yaptiriyormus eczane önünden geçersen aklına gelirse bi ogrenirmisin dicektim.birde ordan buraya kargo ücretleri cokmu tuzludur

Ben buun öğrendim orda bir damla varmış bebeğe kakasini yaptiriyormus eczane önünden geçersen aklına gelirse bi ogrenirmisin dicektim.birde ordan buraya kargo ücretleri cokmu tuzludur
Valla sirinem oyle bir damlanin varligini duymadim dogrusu,yinede varsa oyle bisey eczaneden ogrenirim:)kargo isinide inan bilmiyorum ama ilac tarzi seyler kabul etmiyolar sanirim onuda ogrenirim:)sen zeytinyagi denedinmi hic icirmeyi?iyi geliyor diye duymustum..

Ben bir ogreneyim sirinim yollarim sana hic sorun degil:KK19:
Vallami.bende diyim dedim cekindiydim.ödeyebileceğim tutarda olursa yaparmisin bana bu iyiliği.zeytinyağını demedim hergun veriyorum.ama banamisin demiyor.katı yapılır birde.her kaka yapısında anlayışını bir gorsen.fitilleri yatiriyorum onada agliyor. Bezi her açısında tepinip duruyor fitil koyacam sanıp.çaresiz kalıyorum çok üzülüyorum.

X