GURBETCiLER DURAGI:)

ay sorma bende cok güldüm okurken.. benim esimde okadar olmasada benziyor .. askerlik.. okul... arkadaslar.. bilmem neler cok konusur.. benle illa konuscak.. isten gecenin köründe bile gelse kalk iki laf edelim :KK70: :KK70:
:KK70:benimki nide ben zorla konusturuyom:KK53:bazen hic susmaz konusturduguma pisman olurum:KK70:ortasi yok yani dengesiz bunlar anacim:confused:

Allah bagislasin canim:KK54:oyle valla kizim boyuma ulasti nerdeyse kardesim saniyo bazilari:KK45:erken anne olmanin avantajlari bunlar ama yinede yipraniyor insan :KK51:ben 19 da evlendim ilk evliligimden 2, ikinci evliligimden de 2 cocugum var:KK53:
sagol.. evet genc yasta anne olmak avantajli oluyor ama genclikte geri gelmiyor.. ben o yüzden hep ertlemistim.. ama sonra kizim dogunca dedim bukadar erteleeseymisim cok güzel bi duygu evde olmasi bile yetiyor..
cocuklarinin hepsi yanindami?

:KK70:benimki nide ben zorla konusturuyom:KK53:bazen hic susmaz konusturduguma pisman olurum:KK70:ortasi yok yani dengesiz bunlar anacim:confused:

gercekten öyle susmuyorlar .. ama cok konusandan zarar gelmez olsun varsin konussunlar :))

sagol.. evet genc yasta anne olmak avantajli oluyor ama genclikte geri gelmiyor.. ben o yüzden hep ertlemistim.. ama sonra kizim dogunca dedim bukadar erteleeseymisim cok güzel bi duygu evde olmasi bile yetiyor..
cocuklarinin hepsi yanindami?

gercekten öyle susmuyorlar .. ama cok konusandan zarar gelmez olsun varsin konussunlar :))
Allah yokluklarini vermesin valla haklisin canim:)evet canim yanimda cocuklarim cok sukur:))

Yanimdalar cok sukur evet tabiki anne gibisi varmi hic:)rabbim hic bi cocugu anasiz babasiz birakmasin kanadi kirilmis kus misali oluyorlar:KK43:evlatlarimizi bize bagislasin insallah..
amin ins. ben kacayim artik ins tekrar görüsürüz .. kib aeo :)) hayirli geceler

Gunaydin kizceler bu saatte kadar uyunurmu haydin kalkin :KK45: ankaranin baglari buklum bukkum yollari tey tey aheyyy lililili haydi kizlar :KK8::KK75:

Iki tavuk but bir havuc bir sogan bir kereviz. Hepsini soybutun ekle. 1 bucuk litresu. Kaynat pisince suyunu ic. Istersen bir dis sarimsak da koyabilirsin. Limonlu zencefil cayi ve bal. Ayak tabanlarina vicks sur corap giy uyu. Gec,is olsun
Ablam, çorbayı annem yaptı, sarımsağı ezip limon ekleyip onu yedirdi, imkanım olsa ben uzaklaşçam kendimden o derece yani :KK70: elma tarçın papatya adaçayı karışımını içtim, bol bol ılık su içiyorum hatta ılık suyun çayın içine bile limon sıkıyorum, bunların dışında ilaçda alıyorum, dediğin gibi vics ayaklarıma sürüyorum, ama boğa bölgemde böyle hırıltı vardı oraya sürünce süper iyi geldi böyle açıldım resmen ama onlar dışında berbatım be abla yaa, babam bugün hastaneye götürcekti hadi bugün yırttım da yarın böyle olursa bana hastane yolları gözükçek heralde, sesimi kaybettim görüntü var sadece :) valla dikkat edin kendinize bebelerinize, heee birde annemden yediğim laflarda cabası... O bereler o atkılar çekmece bekleyecekti zaten, kalın giy dedikçe birşey olmaz dedin, içtin soğuk suları içtin kolaları gazozları diye söyleniyor ama yerim ben onu sonrada hemen birşeyler getiriyor, iyiki annem gelmiş.. Son olarak kusura bakmayın böyle kafanızı şişrdim ses çıkmayınca yazıya vurdu heralde :)

X