- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.661
Hahh geldi benimkine oruyon karar verdinmi kiz menuye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahh geldi benimkine oruyon karar verdinmi kiz menuye
@talhayasir i dinleyip tuzlu kurabiye sen vazgeçtim.hem yüküm hafifler.ama tariflerde karar vermedim.henuzHahh geldi benimkine oruyon karar verdinmi kiz menuye
Dogru bosver kurabiyeyi o zaman hic ugrasma..tatli olarak bisey dusundunmu peki?@talhayasir i dinleyip tuzlu kurabiye sen vazgeçtim.hem yüküm hafifler.ama tariflerde karar vermedim.henuz
Evet kilolu geç yürür diyorlar:/ 13 ayı bitti 12 kilo :)Benimki bir yasini 2 ay falan gecmisti yurudu oda tutunarak gidiyordu sonra birden yurudu valla:))aslinda ona cesaret vermek lazim annesi araniza alin babasiyla sirayla cagirin oyle oyle adimlarini korkmadan atmayi ogrenirelinden tutup yurutun zamanla yurur cokta takilma canim:)bu arada kilosu nasil?eger topalaksa biraz ondan da olabilir agir geliyodur kendine
Ağlayan pasta birde tatlı kurabiyeDogru bosver kurabiyeyi o zaman hic ugrasma..tatli olarak bisey dusundunmu peki?
Ee ondan iste annesi:))dert etme zamanla yurur odaEvet kilolu geç yürür diyorlar:/ 13 ayı bitti 12 kilo :)
Guzel :)sen borekte takildin galiba..Ağlayan pasta birde tatlı kurabiye
Sendeyim fazladan yap bi zahmetAğlayan pasta birde tatlı kurabiye
Bende bazen nerdeyim diyorumbizi yakalamak oyle kolay olmuyo tatlim:))Kiz takip edemiyom nerdesiniz
Yok ben pek sorun cekmiyorum canim bitek surekli sayfa yeniliyorumBende telden giriyorum.
O değilde telefondan bildirimleri takip etmek zor bende. Sende de öyle mi?
Hosgeldin canim:))Yok ben pek sorun cekmiyorum canim bitek surekli sayfa yeniliyorum
Beni dinle pisman olmazsin@talhayasir i dinleyip tuzlu kurabiye sen vazgeçtim.hem yüküm hafifler.ama tariflerde karar vermedim.henuz
Sagol cnmHosgeldin canim:))
Sen gelde yetmezse sana ayrı yaparım canimSendeyim fazladan yap bi zahmet
Sanırım.Guzel :)sen borekte takildin galiba..
Sen gelde yetmezse sana ayrı yaparım canim
İnşallah balımEe ondan iste annesi:))dert etme zamanla yurur oda