- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.281
Oh sefaniz olsun bizim kizin kendi maasi var bize masraff olmuyoFırsatın varsa at kız.bizde AVM yaptık.paraları döküp geldik.coguda sipaya.bunlar bize çok pahalıya mal oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh sefaniz olsun bizim kizin kendi maasi var bize masraff olmuyoFırsatın varsa at kız.bizde AVM yaptık.paraları döküp geldik.coguda sipaya.bunlar bize çok pahalıya mal oluyor
Aldinmi kiz bosiler sonunda?Fırsatın varsa at kız.bizde AVM yaptık.paraları döküp geldik.coguda sipaya.bunlar bize çok pahalıya mal oluyor
Bende gelecem kanadaya. Oh ya hem 1yil dogum izni. Hem bebeye maas.Oh sefaniz olsun bizim kizin kendi maasi var bize masraff olmuyo
Ayy bize öyle kız düşmedi bizden yiyor ancaOh sefaniz olsun bizim kizin kendi maasi var bize masraff olmuyo
Buyrun gelinBende gelecem kanadaya. Oh ya hem 1yil dogum izni. Hem bebeye maas.
Bi gömlekler bi Pantalon aldım ama tatmin olmadımAldinmi kiz bosiler sonunda?
Evlenilecek kanadalı koca bul gelelimBuyrun gelin
Burda oyle valla 18 yasina kadar aliyolar para fazla degil ama olsunAyy bize öyle kız düşmedi bizden yiyor anca
Siz kiza alisveris yapmissiniz anacim. Kendine bisey almamissin kiBi gömlekler bi Pantalon aldım ama tatmin olmadım
Sipayada mama sandalyesi elbise Pantalon önlük bez ıslak mendil.
Tatmin olmamakta hakliyim demi hep kıza hep kıza valla
Olsun hiç yoktan iyidir.bezini kiyafetini karşılasa o bile yeterBurda oyle valla 18 yasina kadar aliyolar para fazla degil ama olsun
Kiz bezine yetse daha ne:)Burda oyle valla 18 yasina kadar aliyolar para fazla degil ama olsun
Oldu kocanda beni vursun sen ikinci cocugu gel burda dogur direk kanada vatandasi olurEvlenilecek kanadalı koca bul gelelim
Su evden ne sebeple çıkarsak çıkalım kıza birşey almış olarak dönüyoruz nasıl yapıyoruz bende bilmiyorum. Gcrn haftada baba diye çıktık yurumeyen kıza çanta alıp döndükSiz kiza alisveris yapmissiniz anacim. Kendine bisey almamissin ki
Baştan deseydin bunuda orda dogururdumOldu kocanda beni vursun sen ikinci cocugu gel burda dogur direk kanada vatandasi olur
Zeymur biseyi fark ettinmiBen 3.yu dogurmicama gore tek carem sensin:)))))
Allahim ya. O kadar goz alici seyler yapiyolarki kizlara carsidan bos donmek imkansiz zatenSu evden ne sebeple çıkarsak çıkalım kıza birşey almış olarak dönüyoruz nasıl yapıyoruz bende bilmiyorum. Gcrn haftada baba diye çıktık yurumeyen kıza çanta alıp döndük
Neyi? Kavga etmedigimimizimiZeymur biseyi fark ettinmi