- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.101
Sana bakinca hic sasirtici degil.Heya acij değişik bi kizim var bende farkındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana bakinca hic sasirtici degil.Heya acij değişik bi kizim var bende farkındayım
Yirtarim o kepcuk agziniSana bakinca hic sasirtici degil.
Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis zatenYirtarim o kepcuk agzini
Iliskimizo ortada yasarsak nazar deger sekerim. Ben evde kedi disarda aslanim:)Sen ozelden bana ilanı aşk et sonra buraya gel beni beğenme.iki yüzlü seni
Kizi psikopat edeceniz kiz. Benim oglan simdi elimde toka gorse aglamaya basliyo. Kosullandi yavrum.Sana ne anlatım.dün kızın iki burunda dolu kurumuş bide.eşime dedimki bana elletmiyor sen al.ikimiz ugrasioruz yok.eşim çatal iğnenin ucuyla alın diye bi uğraştı bu kafayı sağa sola çevirdi.biz geri çekildikten hala bu kafayı sağa sola ceviriyorsonra baktı bi ellemiyoz öyle durdu
Ay napak iki burnuda dolu n3rden nefer alcak.uyududa öyle aldim artikKizi psikopat edeceniz kiz. Benim oglan simdi elimde toka gorse aglamaya basliyo. Kosullandi yavrum.
Iyi etmissin bosver. Hersey onlar icin.Ay napak iki burnuda dolu n3rden nefer alcak.uyududa öyle aldim artik
Ne olacak her biri bir yerde tepiniyoryaa sabirr diyorum yapcak bisey yokOglum saolsun zaten. Ben topluyom o dagitiyo. Bide sende 4tane var. Dusunemiyorum bile
Nerelerde olucak.Unuttu bizi yeni aklına geldik:)naneelimoonn nerelerdesin kiz
Tek basıma yerim ben onuEki Görüntüle 1788181
Dürüm getirdim size:)
Hepimize getireyim en iyisi:)Tek basıma yerim ben onu
Sensizligin yasini tutmakla mesgulduk sekerim. Bura aklimiza gelmemis