- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.021
Hayır be kek yapacak kizim değerli kaka partisini kullanıyor.git meyve salatası yap yeKiz hadi bi kek yapak:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır be kek yapacak kizim değerli kaka partisini kullanıyor.git meyve salatası yap yeKiz hadi bi kek yapak:)
Of meyvede yokki dogru duzgun. Elmaylada salata olmazki:)Hayır be kek yapacak kizim değerli kaka partisini kullanıyor.git meyve salatası yap ye
Ben anlamam hamurusi yasak.çorba iç o zaman.Of meyvede yokki dogru duzgun. Elmaylada salata olmazki:)
Muhallebi olurmu kiz. Dun yaptiydimBen anlamam hamurusi yasak.çorba iç o zaman.
Çok şekerli ve köyü kıvamlı değilse olabilir neyle yaptin muhallebiyiMuhallebi olurmu kiz. Dun yaptiydim
Ooooo superr kutluyoruzzz bunu kizlarr beklenen p....k geldii sonundaayyy gozumuz aydinnn ne yedirdin kiz cozulmus bebis
Benim kız hiç zorlanmadan sessizce muhallebi kıvamında kaka yaptı
Mutfaktaydik bir kökü kapladı.lavabodan sandım.kızı kucağına bi aldiydim ooo doldurmuş
Hee anam ben bilmiyodum:)olsun la onuda aramiza aliriz kadin aramizda 10 yas genclesir isteyada gelin bu delileri nerden topladin der hepimizi sutlarKiz onu sutlarsam 4+1ev hayal olur. Ev kvnin cunku. Biz kadinin evinde yasiyoz. S3n biliyonmu bilmiyomda ben kv beraber yasiyom ya. Adami sutlayamam. Ben sutlanirim evden:)
Gel8nin deli oldugunu bilsiginden nerden buldun demez. Delinin akilli dostumu olur:)Hee anam ben bilmiyodum:)olsun la onuda aramiza aliriz kadin aramizda 10 yas genclesir isteyada gelin bu delileri nerden topladin der hepimizi sutlar
Ee senide bizimle beraber sutlar isteegelin deli yetmiyo bide deli arkadaslarini toplamis derGel8nin deli oldugunu bilsiginden nerden buldun demez. Delinin akilli dostumu olur:)
Uyumadimi kiz dahaHepinize iyi geceler bacılar.benim kız sekizden sonra balkabagina döndüğü için yazamiyorum
O olur bak:)Ee senide bizimle beraber sutlar isteegelin deli yetmiyo bide deli arkadaslarini toplamis der
Kiz uyumadiUyumadi daha.sen niye uyumadin
Inanilmaz bi rahatlik o. Oglum kendi giriyo yatagina uyuyo. Ohh mis.Bu günlerine aricaz biliyorum ama kendi kendilerine uyumayı bi ogrenseler
Yaşını bi doldursa.veririz uyku egitiminiInanilmaz bi rahatlik o. Oglum kendi giriyo yatagina uyuyo. Ohh mis.
Simdide verilir aslinda senin kiza da duzeni olmasi lazim. Dis sıkıntısi falan dedigin gibi ancak yasina gelince.Yaşını bi doldursa.veririz uyku egitimini
Evet üst üste sıkıntısı oluyor yavrimun kiyamiyorumSimdide verilir aslinda senin kiza da duzeni olmasi lazim. Dis sıkıntısi falan dedigin gibi ancak yasina gelince.