- 12 Temmuz 2006
- 35.025
- 30.395
- 60
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.981
Kolay gelsin:)Evet biraz öyle yapcam çift çift iş yapamam.önümüzdeki ay halıları falan yikatirim.odalar değişir ev tertemiz olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin:)Evet biraz öyle yapcam çift çift iş yapamam.önümüzdeki ay halıları falan yikatirim.odalar değişir ev tertemiz olur
Sanada gunaydin bacunasilsinGünaydın bacılar
Hayirdir kiz neye dellendin yine:)
Altıda kalktı yedibucujta yattı sekizde babasının alarmina kalktı uykusuzum. Oda uykusuz bir şeyden memnun değil muzır mizir allahtan uyuyali bi saat oldu.şimdi uyandı emiyor. Bugün hava güneşli çıkıp gezeriz biraz.bunaldim ayolHayirdir kiz neye dellendin yine:)
Ayy canim ya insallah bi duzene girer bebisin uykulariburdada hava yaz gibi masallah bende cikacam arkadaslarla bir carsi yapalim dedikbakalim guzel bir gun olsun herkes icin insallahAltıda kalktı yedibucujta yattı sekizde babasının alarmina kalktı uykusuzum. Oda uykusuz bir şeyden memnun değil muzır mizir allahtan uyuyali bi saat oldu.şimdi uyandı emiyor. Bugün hava güneşli çıkıp gezeriz biraz.bunaldim ayol
Sen nasilsin
Oo hosgeldin kuzum nasilsin bakalim bende fransamemnun oldumKızlar Merhaba ben yeni gördüm topigi ..bende Almanyadan....
Benim dışarı beraber cikacagim bi arkadaşım yok.trye ne zaman dönüş yapacaksınız döndüğünüzde ankaraya yerleşir misiniz tabiki ankaraya yerleseceksiniz ben size uygun bi ev bulurumAyy canim ya insallah bi duzene girer bebisin uykulariburdada hava yaz gibi masallah bende cikacam arkadaslarla bir carsi yapalim dedikbakalim guzel bir gun olsun herkes icin insallah
Oyy kurban olurum:))arkadaslik cok guzel bir duygu heleki candan samimi dostlari oldumu insanin hayat enerjisi yuksek kaliyor hep...insallah sende iyi arkadaslar edinirsin sirinimnerdee biz trye zor yerlesiriz be guzelimcocuklar burda dogdu buraya alistilar ee belli bir cevremiz de var haliyle temelli birakip donmek cok zor...ama ilerde tr de ev alip yerlestirip 6 ay tr 6 ay fr yapmayi dusunuyoruz buda ancak yaslilikta olur zatenhayirlisi valla nasip belli de olmaz...ankaraya gelirsem sende kalacam ben hec eve gerek yokbiraz sende biraz zeymurda kalirim elif ablaya da giderimreyhanimda var bana ev cokkkBenim dışarı beraber cikacagim bi arkadaşım yok.trye ne zaman dönüş yapacaksınız döndüğünüzde ankaraya yerleşir misiniz tabiki ankaraya yerleseceksiniz ben size uygun bi ev bulurum
Gel nanelilililimon un basjmin üstünde yerin var.ama eklemek istiyorum bu saydığım kişilerin hepsi farklı illerde oturuyor.Türkiye turu yapacaksınız ben sana soyleyimOyy kurban olurum:))arkadaslik cok guzel bir duygu heleki candan samimi dostlari oldumu insanin hayat enerjisi yuksek kaliyor hep...insallah sende iyi arkadaslar edinirsin sirinimnerdee biz trye zor yerlesiriz be guzelimcocuklar burda dogdu buraya alistilar ee belli bir cevremiz de var haliyle temelli birakip donmek cok zor...ama ilerde tr de ev alip yerlestirip 6 ay tr 6 ay fr yapmayi dusunuyoruz buda ancak yaslilikta olur zatenhayirlisi valla nasip belli de olmaz...ankaraya gelirsem sende kalacam ben hec eve gerek yokbiraz sende biraz zeymurda kalirim elif ablaya da giderimreyhanimda var bana ev cokkk
Gel baxim gel. Sen gelene kadar ben kocayi sutlamis oluruz rahat rahat kalirsin bizde:)yoksa suanki haliyle cok zor. 4cocuk bide sen 5 8de biz variz 13 kisi bi eve zor aigariz dicemde. 12 kisi sigiyosak 13te sigariz:)Oyy kurban olurum:))arkadaslik cok guzel bir duygu heleki candan samimi dostlari oldumu insanin hayat enerjisi yuksek kaliyor hep...insallah sende iyi arkadaslar edinirsin sirinimnerdee biz trye zor yerlesiriz be guzelimcocuklar burda dogdu buraya alistilar ee belli bir cevremiz de var haliyle temelli birakip donmek cok zor...ama ilerde tr de ev alip yerlestirip 6 ay tr 6 ay fr yapmayi dusunuyoruz buda ancak yaslilikta olur zatenhayirlisi valla nasip belli de olmaz...ankaraya gelirsem sende kalacam ben hec eve gerek yokbiraz sende biraz zeymurda kalirim elif ablaya da giderimreyhanimda var bana ev cokkk
Slm cnm hosgeldin.ben turkiyeden:)Kızlar Merhaba ben yeni gördüm topigi ..bende Almanyadan....
Sagol cnm...Slm cnm hosgeldin.ben turkiyeden:)
Sagol sirinimolsun anacim bende tr turu yaparimohhh valla ne guzel olurduuGel nanelilililimon un basjmin üstünde yerin var.ama eklemek istiyorum bu saydığım kişilerin hepsi farklı illerde oturuyor.Türkiye turu yapacaksınız ben sana soyleyim
Iyiyim cnm sen nasilsin....burda benim gibi almanyada olan varmiOo hosgeldin kuzum nasilsin bakalim bende fransamemnun oldum
Aman zaten herkes birbirinin dibi sehirlerde. Elif ablam buraya 2 saat Mazef te 4 saat falan. Ic anadolu turu olur seninki daha cok:)Sagol sirinimolsun anacim bende tr turu yaparimohhh valla ne guzel olurduu