- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.041
Alaman olsak bi kiyardikki bebeye of anam mum olurlardi mumEvet üst üste sıkıntısı oluyor yavrimun kiyamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alaman olsak bi kiyardikki bebeye of anam mum olurlardi mumEvet üst üste sıkıntısı oluyor yavrimun kiyamiyorum
Öyle mum olmasın nolur.İnsafsız davranıyolar değilmi?Alaman olsak bi kiyardikki bebeye of anam mum olurlardi mum
Oyle ablam ya. Yazik kuzulara insan diillerde robotlarmis gibi davraniyolar. Taman disiplin iyidirde o kadarida abartiÖyle mum olmasın nolur.İnsafsız davranıyolar değilmi?
Acık sarılmak,koklamak,öpmek lazım bebekleri.Oyle ablam ya. Yazik kuzulara insan diillerde robotlarmis gibi davraniyolar. Taman disiplin iyidirde o kadarida abarti
Oy bende mıncıklarım herhaldeBende seni öpim:)Valla ben alaman değilim halis mulis turk karışım kiyamam kızıma.öperim severim hatta minciklarimda.hatta abartip kucak bebesi bile yaparım ki yapıtında.bidaha nerde bulunan bu zamanlarını
Bu arada elif abla opuldun
Oy bende mıncıklarım herhaldeBende seni öpim:)
Yok ben Konya dayım.Gel senide öpimCnm sen almanyadami yasiyoesn
Gelim cnmYok ben Konya dayım.Gel senide öpim
Biri ağladıysa zaten uyandırmışdır. @Yarenannesi nolduki Almanyad amısın dedin:)Kuzularima nazar degdi heralde ya.ikiside aglayarak uyandi. Kiz hala agliyo.
Oglan aglayarak uyandi kotu ruya gordu heralde onu aldim iceri goturdum. Bi baktim kiZda agliyo. Sakinlestiler cok sukur de uyumadilar halaBiri ağladıysa zaten uyandırmışdır. @Yarenannesi nolduki Almanyad amısın dedin:)
Şimdi gelde duyarsız kal:)Oglan aglayarak uyandi kotu ruya gordu heralde onu aldim iceri goturdum. Bi baktim kiZda agliyo. Sakinlestiler cok sukur de uyumadilar hala
HissediyorlardirKuzularima nazar degdi heralde ya.ikiside aglayarak uyandi. Kiz hala agliyo.
Kalma abla:)Şimdi gelde duyarsız kal:)
Bilmem belkideHissediyorlardir
Kalmam tabii.Ver bana sevip okşayayım:)Kalma abla:)
Hangisini veriim:)Kalmam tabii.Ver bana sevip okşayayım:)
İkisinide:).Mazef seninkinide alayım:)Hangisini veriim:)