- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.001
Haha sutla kizz ne olur mazefide alir gelirim sana kiz kiza takilirizGel baxim gel. Sen gelene kadar ben kocayi sutlamis oluruz rahat rahat kalirsin bizde:)yoksa suanki haliyle cok zor. 4cocuk bide sen 5 8de biz variz 13 kisi bi eve zor aigariz dicemde. 12 kisi sigiyosak 13te sigariz:)
Iyim kuzum sagolIyiyim cnm sen nasilsin....burda benim gibi almanyada olan varmi
Onlar birbirlerini degil bizi yolarlar ayolBenim bebelerle oynarlar kiz getir bisecik olmaz. Yolusurlar azcik:)
Bizde onlari yolariz olur viter. Baktik olmuyo birbirimizi yolariz:)Onlar birbirlerini degil bizi yolarlar ayol
Bende kizlari toplar gelirim o zaman son durak senin ev olsunAman zaten herkes birbirinin dibi sehirlerde. Elif ablam buraya 2 saatMazef te 4 saat falan. Ic anadolu turu olur seninki daha cok:)
Heee olabilerBizde onlari yolariz olur viter. Baktik olmuyo birbirimizi yolariz:)
4+1canim yetermi:)Bende kizlari toplar gelirim o zaman son durak senin ev olsunev genismi bari kiz yuvarlanalim rahat rahat
Ohh ohh yeter anacim4+1canim yetermi:)
Benim herif yonetici yarsimcisi kiz. Onu sutlamadan gelirsen bi halt olmaz:)Ohh ohh yeter anacimpijama partisi yapariz mezdeke yapariz misir patlatirik film izlerik yastik savasi yapariz ooo manyak olur ha komsular sikayete gelir anam
Ee onu sutlamadan nasil olacak bu isBenim herif yonetici yarsimcisi kiz. Onu sutlamadan gelirsen bi halt olmaz:)
Kiz onu sutlarsam 4+1ev hayal olur. Ev kvnin cunku. Biz kadinin evinde yasiyoz. S3n biliyonmu bilmiyomda ben kv beraber yasiyom ya. Adami sutlayamam. Ben sutlanirim evden:)Ee onu sutlamadan nasil olacak bu is
Kiz onu sutlarsam 4+1ev hayal olur. Ev kvnin cunku. Biz kadinin evinde yasiyoz. S3n biliyonmu bilmiyomda ben kv beraber yasiyom ya. Adami sutlayamam. Ben sutlanirim evden:)
Çok komik ti cnm. .........
Ama gercek cnm napiim. Kv evinde oturursan adami kovamiyon. Kendin kapi onunde kaliyon:)Çok komik ti cnm. .........
Aman gozun aydin. Tum topige hayirli ugurlu olsun:)
Benim kız hiç zorlanmadan sessizce muhallebi kıvamında kaka yaptı
Mutfaktaydik bir kökü kapladı.lavabodan sandım.kızı kucağına bi aldiydim ooo doldurmuş
He yav bunu kutlamak lazım.darısı tüm kabizlarin basinaAman gozun aydin. Tum topige hayirli ugurlu olsun:)
Kiz hadi bi kek yapak:)He yav bunu kutlamak lazım.darısı tüm kabizlarin basina