Y
Y_LİZ27
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Y_LİZ27
-
Ahhh ah sen birde yurtdisina cikda gurbet neymis gor,turkiyemin hicbir yeri gurbet degil bana,turkiyemin heryani sila bana...senağlamasenağlamasenağlama[/QUO
vatan hasreti çkmek çok daha zordur.allah vatan hasreti çekenler sabır versin.insan toprağın kokusunu bile özlüyordur. ben de nadiren gidebiliyorum ailemin yanına gurbetteyim bi yerde ama an azından ülkemdeyim.o açıdan haklısınız
merhabalar.....selam canim huysuz citirin dedigi gibi yurt disi yazilarini oku halinede sükret istedigin zaman da otobüse binip ailene gidersin.ben daha üc gün oldu türkiyeden geleli nasil geldim birde bana sor.11 yil oldu alisamadim sevemedim buralari herseyiyle soguk geliyor bana insanlari,binalari,yasamlari,havasi.benim ablamda bodruma tasindi o da alisamamis bende benim durumumu anlatinca haline sükrediyor.memleketimiz cok güzelmis bunu burda cok daha iyi anladim o yüzden yasadigin yeri sevmeye calis.
a a a a a a a aaayyyy kısss ne kadar çok ortak yanımız var.inanamıyorum yahu...kısss bende izmirliyim ve 1 yıldır bodrumda yaşıyorum.bodruma gelin geldim.. ::))) aynı duyguları malesef bende yaşıyorum.ama artık alılmaya başladım.burayı sevmekten başka çarem yok çünkü.eşimi seviyorum,evimi seviyorum,bi aile kurduk onu seviyorum,eee hal böyle olunca doğal olarak bodrumuda sevmeye başlıyorum....nerde oturuyosun bodrumda????
Eğer gurbetteysen bu yurtdışı veya yurtiçi fark etmiyo mesafeleri ve avantajları farklı ama ait olma hissi yoksa eğer olmuyo.yurtdışındaki arkadaşlarıda anlıyorum tr de olmak bi avantaj gibi görünebiliyo ama hasret gönle düştümü ölede yakıyo bölede yakıyo neredenmi biliyorum bende izmirliyim ve bana ait olan herşeyi özellikle ailemi izmirde bırakıp sevdiğim adam için denizliye yerleştim.Kocamı vatan bildim kendime, ait olmakta çok zorlandım hala zorlanıyorum...
ayy canım ya görmedim msjını.bende merkezde oturuyorum.yakın sayılırız.çalışmıyorsun sanırım dimi..yani işimiz burda demişsin ne iş yapıyorsunuz canım???tanıyalım azcık birbirimiz.izmirin neresindensin??ay amma soru sordum dimi ya :))
slm arkadaşım bende 28 yaşından sonra ailemden ayrılmak ve gurbete çıkmak zorunda kaldım benim durumum daha vahim ben ikinci evliliğimi yapıp geldim aslında benim için bi kurtuluştu gurbet ama yaşayınca çok zormuş birde kızım var ilk evliliğimden onun alışması daha zor oldu haline biraz şükret çünkü alışması gereken sadece sensin ben kendimdende geçtim kzım için uğraşıyorum hala daha yazın 3 ay memlekette kalıyor ayrılması nasıl zor oluyor anneannesigilden anlatamam tabi bu durum okul yaşantısınıda etkiliyo zaman zaman neyse sorunlarımla seni dahada sıkmak istemem işte böyle hayat her haliyle zor dilerim bu zorlukları en iyi şekilde yıkılmadan atlatman k.i.b....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?