Gurbaa Prenses evlenip uçup gidiyor..

bayramın 3. günüydü sanırım düğünü hayırlı uğurlu olsun şimdiden. düğün resimlerini bekleriz diycem de o da benim gibi sevmez öyle şeyleri.

anlamadığım neden kk ya girmeyecek ki bi daha?

gurba prensesi yorumlarından tanıyorum ..
yorumlarında daima dobra olusunu,samımıyetını çok sevdım..asla kucuk dagları ben yarattım havalarında olmadı belkıde bundan dolayı genıs bı hayran kıtlesı vardır kımbılır :)
(sevdigim deger verdigim uyelerın yorumları tektek okurumda her neresi olursa olsun )
birde teknıkte bana bi yardımı dokunmustu saolasın a.s.

Allah tamamına erdirsin :Saruboceq: dilerim çok mutlu olur opuyorumnanaktan
kkdan ayrılacagına uzuldum acıkcası
:sinifsinif:

dilerim çok mutlu olursun seni tanımasamda bu kadar sevenin var ve eminim çok iyi birisin...Allah mesut etsin seni....opuyorumnanaktan

Çok mutlu olur inşallah. Kk da favorilerimdendi:)) Saruböcek, Gülsüm Sultan ve gurbaa. Gidişine üzüldüm ama vardır tabi bir bildiği.

göstermesin o nursuz suratına nazar mazar değer haspamın

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

evlilerin basi göge degdide bi gurba eksik kaldiydi, bide onunki degsin bakam....
gurbik nan iyi gecin kocanla.bu ceneyle ücgün sonra adam seni kovmasinnaniknanik
amamin yakinda minik minik, kuyruklu gurbaalarimiz olur gari:roflol:

Tanımıyorum kendisini.
Ama mutluluklar dilerim ona ve evlenicek olan herkese .
Her zaman ve heryerde olduğu gibi gidene bye bye gelene hoş geldin demek lazım.

evlilerin basi göge degdide bi gurba eksik kaldiydi, bide onunki degsin bakam....
gurbik nan iyi gecin kocanla.bu ceneyle ücgün sonra adam seni kovmasinnaniknanik
amamin yakinda minik minik, kuyruklu gurbaalarimiz olur gari:roflol:

kuyrukları ve dilleri uzun guurbikleri olucak kesinnn
vah bahoşun başına gelenleerr

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

enteresan bir okadder haklı yorum ları sahibesi gurbaa ..hadi baalım aldık senide aramıza ...artık sen gebelik annelikti gelinlik topiklerinden çıkmassında ...bir ömür mutluluklar diliyorum ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende gurbiki kozmetik ürünleriyle tanıyorum ve çoğu topiklerde mesajlarınıda okuyorum çok aşık bi sevgilisi vardı demek sonunda evleniyor allah mutlu mesut etsin allah utandırmasın.

dobra,acukda sivri dilli,harbii delikanlı hatun olarak tanıdım kendisini.
ahhh annecim sana mutluluklar,hayatında hile,yalan olmadan,süpeeerr bir yuvan olsun.mutluluklar canııımm.a.s..aşkla :asigim:sevgiyle :1hug:

seni özliceezz :a015: yolun acık olsun..opuyorumnanaktan

ayy canım çok sevindim o küçük yeşik kurbağa imzasından hatırlıyorum onu..allah bir yastıkta kocatsın , inşaallah mutluluk peşini hiç bırakmaz sevgili arkadaşımızın..... :1hug:

Foruma üye olduğumda ilk dikkatimi çeken üyelerden birisi :1rolleyes:
Mutluluklar diliyorum a.s.

kk ya ilk uye oldugum zamanlarda ilk dikkatimi ceken uyelerden biriydi
tanismasakta sicak kanli oldugunu dusunuyorum
Allah bir omur boyu mutlu etsin yuvasinda insallah
yaslandiklarinda da iyiki evlenmisiz desinler bir an bile pismanlik duymasinlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…