Gurbaa Prenses evlenip uçup gidiyor..

Çok güzel olmuş bu başlık en azından özledikçe bakar :))

Sevgili gurbaayı makyaja olan düşkünlüğüm sayesinde tanıdım

Kullandığı dile bazen kızsam da (meslek icabı ) zamanla komik gelmeye başladı

Şimdi de evleniyor...

Umarım çok mutlu olur;beyaz atlı prensi onu asla hayal kırıklığına uğratmaz.

Evinden gülme seslerinin eksik olmadığı bir hayat diliyorum ona :Saruboceq:

:gitme:

canım gurbaa prensesim seni çok seviyorum iyilik meleğim ALLAH ım seni çok ama çok mutlu etsin yuvanda
ALLAH ım huzurunuzu hiç bozmasın sizleri kem gözlerden kötu insanların şerrinden korusun ikinizi bir birinize bağışlasın ALLAH ım bir yastıkta kocatsın utandırmasın hiç bir şekilde sizleri opuyorumnanaktan​

yorumlarını , dobralığını , cadolozluğunu , makyaj topiğindeki faydalı paylaşımlarını , ekşınlarını kısacası gurbişimi çok özliycem :1hug:
Bizleri , KK daşlarını da ihmal etme gurbişim arada sırada ses ver bizlerede...opuyorumnanaktan
çok çok mutlu ol tatlım.. herşey gönlünce olsun...:Saruboceq:

çok tatlı, şen şakrak , gırgır gurbaayı çok özlicezzz , inşallah bizi yalnız bırakmaz yine gelir siteyee...

ona ömür boyu eşiyle mutluluklarr diliyorum

mutluluk rüzgarları hep üzerlerinde essin.

Çok güzel olmuş bu başlık en azından özledikçe bakar :))

Sevgili gurbaayı makyaja olan düşkünlüğüm sayesinde tanıdım

Kullandığı dile bazen kızsam da (meslek icabı ) zamanla komik gelmeye başladı

Şimdi de evleniyor...

Umarım çok mutlu olur;beyaz atlı prensi onu asla hayal kırıklığına uğratmaz.

Evinden gülme seslerinin eksik olmadığı bir hayat diliyorum ona :Saruboceq:

:gitme:

:Saruboceq::Saruboceq:

hep mutlu olsun inşallah
öyle bi yüreği varki
mutluluğu çok hakediyo
ama onun yokluğunda k.k nasıl olacak bilinmez
ben çok özleyeceğim kendi adıma

niye gülüyon fatunuz alkisalkisalkisalkisalkisalkis

doğru tespit olabilirmiki...

esra erolmuş düşünsene bizim gurbik....

olabilirde ...ne bilim ya tavırlar konuşmalar benziyor...:1ninca::1ninca:

olabilüüü o deli garudan herbişet beklenüüürrrrkaydirigubbakcemile2

bu arada başlığı yanlış yazmışım prenses yerine preses olmuş
bunu kim düzeltebilir ya da nasıl düzelteceğim???

anlamadığım evleniyor ne güzel işte ama kk ne alaka ,enişte beyle ilgilenmektenmi giremeyecek topiğe onu anlamadım işte,o benim imaj makerimdi ben ne yapacam şimdi

allah kocasına yardım etsin :kedi:
her konuda bilgili deneyimli hazır cevap güzel bir hatunla başedecek
allah bizede yardım etsin gurbik evlendikten sonra baska konulardada bilgi sahibi olacak ne yapacağız o zaman Şeniz Şeniz
insallah zaman sana beklentilerinden daha fazlasını getirir ve en güzel günler senin olur simdiden hayırlı olsun gurba prensesim darısıda bekarların başına

kız gurbik sende evleniyosun ya.. şu bekar cadolazların son neferlerinden birini daha everiyoruz ..:gitme:
bundan kelli cinselliğe yorum yazdığında evlisin yazabilirsin olcak. statü atlamış olcaksın.. tabi bunlar kk için.. ama reelde hayatını paylaşacağın iyi bir eşin huzurlu bir yuvan birbirinden cadolaz kızların yakışıklı zibidi oğulların olcak..
darısı başımıza ayakkabının altına adımı yaz dicem ama bana zor sıra gelir gibime geliyo ekkk çok (evde kalmış kk kız kuruları)bu arada bende evleniyom yahu nasıl unuttum :kedi:
ömür boyu mutluluklar kurbik:gitme:evlilik seni değiştirmesin hep böyle kalŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
kız gurbik sende evleniyosun ya.. şu bekar cadolazların son neferlerinden birini daha everiyoruz ..
bundan kelli cinselliğe yorum yazdığında evlisin yazabilirsin olcak. statü atlamış olcaksın.. tabi bunlar kk için.. ama reelde hayatını paylaşacağın iyi bir eşin huzurlu bir yuvan birbirinden cadolaz kızların yakışıklı zibidi oğulların olcak..
darısı başımıza ayakkabının altına adımı yaz dicem ama bana zor sıra gelir gibime geliyo ekkk çok (evde kalmış kk kız kuruları)
ömür boyu mutluluklar kurbik:gitme:evlilik seni değiştirmesin hep böyle kalŞeniz

pek bir duygusal gördüm senü çılgın bakire..
gurbik bulur sana da
kendine bu çeneylen bulduğuna göree

şakkıdışakkıdı

garulaaa
tartışma deeel kucaklaşma ossun didik kötü mü ettik
takmayın öle her bişeyiii
gurbaa neyi dikkate alacaığını bilirrr
hööyyttt...
yirim haa hepinizi

:mymeka::mymeka:

X