Gurbaa Prenses evlenip uçup gidiyor..

ck ii dusunulmus bı topık oncelıkle tsk bacım bende makkaj topıgınde tanıdım gurbıkı ck dobra ozu sozu bir ne sorsak sıkılmadan bıkmadan cewapladı bugune kadar saolsun bahosunla bır omur boyu mutluluklar diliorum inss bizi bırakmaz engın makkaj edinimlerine ihtıyacımız war ben kendı adıma soylıyım tanımasamda sewıorum( siwri dilinide)

Kendisini sadece yorumlarından tanıyorum. Allah bahtını açık mutluluğunu daim etsin, KK nün haylaz kızının ben iyi bir gelin olacağına inanıyorum ama genede arada bir siteye uğrayıp bizlere bir ceee desin, mutluluklar.

gurba prenses çok mutlu ol inş.

hep birlikte amin diyelim

BİSMİLLAHİRRAHMANİRAHİYM
Ey merhametlilerin en merhametlisi! Ey tövbeleri kabul eden ve dualara icabet eden rabbimiz sana yöneldik.
Efendimizi şefaatçi yapıyor ellerimizi onun mübarek elleri altında tutuyor ve istediklerimizi böylece istiyoruz.
Ey rabbimiz! sen selamsın,selamette ancak sendedir,Efendimiz MUHAMMET MUSTAFA'ya (s.a.v)selamet et.Öyle bir rahmet etki rahmetinle evlenecek çiftimizi bütün korku ve belalardan kurtar.evliliklerini katında hayırlı eyle buradan bu duayı okuyan bütün kullarınıda rahmeti deryana nail eyle.
O rahmetin hürmetine başta bu çiftimizi sonra da bizleri ve buradan bu duayı okuyan kullarını hayatta iken ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırların en yücesine ulaştır.
ALLAH'ım kulun,habibin,nurlarının deryası,sırlarının naşiri,saltanatının dellalı olan MUHAMMED'e salat ve selam eyle
ALLAH'ım bu çiftimizin , tüm evlenecek olanların ve evli olan tüm kullarının kalplerine ümidini yerleştir senden başkasına umut bağlatma,senden gayrısına bir şey istetme, dileğimiz odurki bu çiftimizin (ve tüm diğer kullarının)evliliklerini ve ömürlerini hayırlı ve bereketli kıl.
kendi katından onlar için bir koruyucu tayin et,bu ikisini evlatlarını ve kendimizi şeytanın şerrinden senin korumana bırakıyoruz.
Ey ALLAH'ım biliyoruz ki en mutlu geçim kanaat,dayanışma,saygı,sevgi ve anlayıştır bu çifte ve bizlere bildiğimiz bilmediğimiz bütün iyilikleri ver.
Ya rabbi! bedenlerimize ,kulaklarımıza,gözlerimize,sıhhat ver.
Onlara (ve bizlere)hayırlı,sağlıklı, ahlaklı evlatlar nasip eyle.
BU çiftimizin ve evli ve evlenecek tüm çiftlerimizin birbirlerinin ellerinden tutmadan evvel birbirlerinin kalplerinden tutmanın sırlarını öğret.
onları ve tüm evli çiftleri ve nişanlıları birbirlerinin önüne engel olmaktan birbirlerine karşı yalan söylemekten,sevgi azalmasından,saygı azalmasından muhafaza eyle.
Y rabbi! bakışlarına sevgi kat,suskunluklarına hikmet,konuşmalarını hayır ve mağfirete dönüştür.

Dualarımızı kabul buyur,kabul eyle ya rabbil alemin vesselatu vesselamu ala seyyidina MUHAMMEdin vel hamdü lillahi rabbil alemin el fatiha..

amin

kesinlikle çok özleyeceğim.
kk da bi tad eksilmiş olacak.
ama sen yine de çok mutlu ol.aklı yaşından büyük gurbaaŞeniz

bi kaç kere daha yazdım..
tekrar yazıyorumm
inşallah coook mutlu olursunnn
cok yürekten istiyorum bunu
herşey gönlünce olsun :gitme:

selamun hello bebeklerim
olm topiğin içindeki mesacları okuyunca noluyo ölüyo muyum acep diye düşündüm akannehir
ben hiç sevmem kendimle ilgili arabesk mesajlar yazmayı lülülülülülü
hepinize çok teşekkür edebilicek kadarına izin verebiliyor şimdilik benim narin psikolojim-tatlicadiarzu-
ailemi çok özliycem biliyorummafoldumben
ama KKdan uzak kaldığım heran sizi de aynı ölçüde özleyip merak edicem...
iyi kötü onca zaman geçirdim burda
kırdım, kırıldım, estim, gürledim, kızdım, kızdırdım...
lütfen hepiniz hakkınızı helal edin

bu arada merak edenler olmuş
yarın şirkette son çalışma günüm
sonrasında artık KKya çok seyrek girebilicem bayrama kadar
bayramın 3.günü de düğünüm var hihoyyyt

ve inanın aranıza ne zaman dönebilirim ben de bilmiyorum :1closedeyes:

Ben siteye üye olduğumda dikkatimi çeken ilk üye idi gurbaa...

yokluğun çok belli olacak...

Ama yıllardır da koca hasreti ile yanıp tutuşuyordu muradına erecek sonunda :gitme:

Şaka bir yana gerçekten seni özleyeceğiz :sinifsinif:

İnşallah çok mutlu olursun gurbaam opuyorumnanaktan

canım gurbam benim hayırlı olsunnnn....mutluluğunuz ajkınız daimi olsun bebişimmmmyerimseniben

öncelıkle herkeze günaydın
inanın okurken gözlerim doldu çok üzülüyorum ona ne kadar bellı etmesemde
bana çok kızar birseyı anlamıynca slın walla uğraşamıcam derdi artık demicek:KK43:((((((((((
başını artık ağrıtamıcam:KK43:(((((((((((
çok dobra olan gurbişim site içinde ve dışnda msnde bana yardımları dokunmustur makkaj konusunda ozellıkle:))))))))))))))
çok sewvdiğimiz arkadasımız aramzdan ayrılıyor ama inşşşş çok mutlu olursun aşkitom:)))))))))))))
siteden ayrıldıığna umarım değer... değecekde zaten onu 1.gün anlarsın evlenınce:))))ama bizi zor bulursun hahahahahahahah:)))))))))))
sana bir pc kadar yakınız canım benim.
ÖMÜR BOYU MUTLU CANIM...

Allah razı olsun canlarım...
benim en büyük şansım sevdiceğim :asigim:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin yuva kurmayı

ama hala bana şaka gibi geliyo fisfisfis
yani ben nası ev kadını olcam hiç hayalimde canlandıramıyorum akannehir
yaşim 25 ama ruhum hala 7-8 :gitme:

evlensinde o da kurtulsun bende evlencem de evlencem de bana diyordu adama ne yaptın da kaldın başına. bence o da bi haltlar karıştırdı kesin. gazozuna attı uyku ilaçlarını sonrada evlenmeye mahkem etti şimci :1ninca:
şaka bir yana allahım mutlu etsin. sağlıkla:asigim: mutlulukla inşallaaaah

öncelıkle herkeze günaydın
inanın okurken gözlerim doldu çok üzülüyorum ona ne kadar bellı etmesemde
bana çok kızar birseyı anlamıynca slın walla uğraşamıcam derdi artık demicek:KK43:((((((((((
başını artık ağrıtamıcam:KK43:(((((((((((
çok dobra olan gurbişim site içinde ve dışnda msnde bana yardımları dokunmustur makkaj konusunda ozellıkle:))))))))))))))
çok sewvdiğimiz arkadasımız aramzdan ayrılıyor ama inşşşş çok mutlu olursun aşkitom:)))))))))))))
siteden ayrıldıığna umarım değer... değecekde zaten onu 1.gün anlarsın evlenınce:))))ama bizi zor bulursun hahahahahahahah:)))))))))))
sana bir pc kadar yakınız canım benim.
ÖMÜR BOYU MUTLU CANIM...

len manyak selin
burda da mı buldun beni arızalı bebe akannehir
en çok senden kurtulcaama seviniyorum hihoyyyt

-tatlicadiarzu-

canım benim ya....
kime kızsam geldim sana patladım
kızdım bagırdım cagırdım başımdan defettim ama bigün olsun bana sırtını dönmedin, beni kırıcak üzücek tek kelam etmedin
en çok da sen helal et hakkını
ama Allah içimi biliyo ya ben seni gerçekten çok seviyorum mafoldumben

kankaların bidenesi
olursun yawrum olursun
iş başa düşünce herşey kendiliğinden oluyo zaten

ki sende o potansiyeli görüyorum benopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ETMEM tabi bebem ben kimsenin kalbini kırmam:))))))))))))))))))))))))bende seni çok sewiyoum
güzel ve gülen yüzün hiç solmasın:)))))))))))))))))))))

evlensinde o da kurtulsun bende evlencem de evlencem de bana diyordu adama ne yaptın da kaldın başına. bence o da bi haltlar karıştırdı kesin. gazozuna attı uyku ilaçlarını sonrada evlenmeye mahkem etti şimci :1ninca:
şaka bir yana allahım mutlu etsin. sağlıkla:asigim: mutlulukla inşallaaaah

herılt oğlum
bi çapanoğlu var bu işin içinde:CüvCüv:
yoksa hangi erkek doğal yollardan benim gibi bi manyakla evlenmeye ikna olurdu ki :smiley-cool:

uzun uzun yıllar mutlu olsunlar inşallah ölene kadar.yuvalarında sevgi,saygı hiç eksik olmasın...
anlamadığım şey evlenince neden siteye giremicekki gurbaa?

ooyyy ağladım lan...bunun için değmes ama üfff...
özlicem ben bunu....
dayanamaz gerçi laf yetiştirir gene bi yer bulup ben huyunu bilirim onun...
canım benim heer şey gönlüne göre olur inşallah heç bir sıkıntı yaşamadan evlenirsin ben yuvanda mutlu olucana eminim azcık aç kalma ihtimalin var ozamanda oturur allıkları rucları yersin bahoşla...
düğüne davet edilmedik ne tekim özelden mesac atarsan belküm bi telgraf çekebülürüm...
bebikim bak ail adresimi al krdiden ve bana mesac at olurmu çok çok öpüyorum..
not : atmazsan yeğenini göremezsin...

X