- 19 Haziran 2008
- 5.777
- 9
-
- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
Beni Nasıl bilirsiniz sositososito
Bu topicte bulucaz artıkın
çok çok mutlulular dilerim.opuyorumnanaktan
:1shok:akannehir sınır tanımam diosunnnn
o diilde bahomudur ne acıdım valla çocuğa acep neynen karşılaşcanı biliyomuki önden accuk çıtlatsaydın bare
gurbiş osoma talip delikafadulden
kızımızı nasıl bilirsin
sen bulamazsın cadusun:)))))))seni iyi bilmwez gurbişşş beni daha ıyı bilir:))))
:mymeka::mymeka: Sus be Sennnnnnn:mymeka:
Şuna bak Aaaaaaaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
eyi al senin olsun ben bulunmaz hint kumaşıyım boyle şeylere gelemen:))))))))))
denizim ben sevdiceğimle ilk taniştigim ilk göz göze geldigim gün doğdu bu adamla evleniceem içime :asigim:
o benden daha cekingendi
normalde alışmışım ya peşimden koşulmasına (çaktırmadan hava atan üye simili :smiley-cool:) o hali çok sinirime gitmişti
hatta hasbişi arayıp "hiç bi erkek için ilk adımı atan ben olmadım, ugrasamam ben bununla :dilcikar:" demiştim :roflol:
fakat işte nasip...
bişiyler kırdı inadımı ve o gün birleşen ellerimiz hiç ayrılmadı bugune dek :asigim:
[/B]
eyi al senin olsun ben bulunmaz hint kumaşıyım boyle şeylere gelemen:))))))))))
KANKAA HA GAYRET BULCEN BİDENE KOCA SONUNDA laelaelaelaelae
iyi yapmışsın gurbaammm şeyinden tutmakla kalbinden yani sengözlerimebaksanab hiçte ayrılmasın elleriniz Şeniz mutluluklar....
çiçeğim evliler kervanına katılacaksın sonundaa anam herşeyin hızlı oldu söz, nişan, düğün bu ne be anacım yaaa
kopamazsın sen burdan hiç üzülmüyorum bu yüzden bi yerlerden bulup buluşurup bi kabloyu sokacaksın bi bilgisayara eminim....
yine de insan bi tuhaf oluyor böyle evlilik durumlarını görünce ister istemez....
hep güzel yüzün gibi, güzel dilin gibi, için gibi, sen gibi mutlu ol arkadaşım canımsın....
(arada bi gel mesaneye de daha far paleti neyim almadım almasamda beraber bakalım çok motive ediyor çiçeğim:)))
kanka fuşya renk elbise al dedin aldım
umarım pişti olmam kimseylen düğünde
denizim ben sevdiceğimle ilk taniştigim ilk göz göze geldigim gün doğdu bu adamla evleniceem içime :asigim:
o benden daha cekingendi
normalde alışmışım ya peşimden koşulmasına (çaktırmadan hava atan üye simili :smiley-cool:) o hali çok sinirime gitmişti
hatta hasbişi arayıp "hiç bi erkek için ilk adımı atan ben olmadım, ugrasamam ben bununla :dilcikar:" demiştim :roflol:
fakat işte nasip...
bişiyler kırdı inadımı ve o gün birleşen ellerimiz hiç ayrılmadı bugune dek :asigim:
[]
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:len neden ayrı ayrı irdeliyon mesaclarımı da yalanımı ortaya çıkarıyon nifettiş gecit kılıklı karı :mymeka:-tatlicadiarzu-