Gurbaa Prenses evlenip uçup gidiyor..

geldim kuşum geldim

aradaki sayfaları okuyem didim kaldığım yerden
tam yazdım sonrada sayfa kapandı erorr virdiii :sinifsinif:

Sölemesi gereken çok şey var aslında ama inan çok üzüldüm gidişine gizemlisin sende bence kazenden daha gizemlisin bana göre sitede 3 kişiyi çok ama çok merak ediyorum bunların en başında sen geliyosun ve nolur yuvanı gelinliğini bizlerle paylaş..........:kedi::kedi::kedi:

Son düzenleme:
guuuuubbiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkk ne dicem sana kız

elimde foton var bahoşla
gazatalara ilan vircemm, mutluluklar diye kaydirigubbakcemile

gitmesen omazdı sankim :gitme:
tımam evlende ne gidin :sinifsinif:
çok özlicez yeminlen gurbişim
kk baya bir boşluğa düşücek
seni sevim gurbiş
ALLLAHım ömür boyu mutlu etsin seni

amaç Evlenmek kaydirigubbakcemile2
Şaka bi yana Oğlu diyebiliyorum ama hani dersten geldi duysa falan diyince de
dedm acaba bi akrabanın oğlu,yeğeni falan mı ondan şey ettim bee gamyoncuiremsu

atlıyor işte direk daha oalyı bilimoyr allamm yaa:)))))))

ulen cadılar size koca ossunda ne olursa ossun :roflol:-tatlicadiarzu-lülülülülülü

amaç Evlenmek kaydirigubbakcemile2
Şaka bi yana Oğlu diyebiliyorum ama hani dersten geldi duysa falan diyince de
dedm acaba bi akrabanın oğlu,yeğeni falan mı ondan şey ettim bee gamyoncuiremsu
hımm kafan karıştı demekk
oğlum ankarada okuyor sevgili kızım bu yıl ikinci senesi a.s
şimdide yolda memlekete dönüyor urbişin düğünü için

gubiss bak bukadar sevenin hatrina olumu gor buraya dugun resimlerini koymazsan cok merak ettim kiz senii ama basini gozunu karalamican tam bir poz istiyoruzzz opuyorumnanaktansahsen ben istiyorum yaa kizlar siz iste:enbuyukkk:miyomusunuza.s

kanka ben bilyorsun yakınen kalitemden ve grurumdan ödün vermem oyuzden gelıp beni istesinler ağır taşı yerındn kimse kaldıramaz hahahaha:))))

heee biliyom bilmemmi pek bi ağırsınn kankaa

ondan koşturup duruyon sööletme beni şurda müstakbel kaynana adayının yanıda şincikk -tatlicadiarzu-

lillyum sen bana ulaş özelden bu cadıların bilinmeyen yönlerini diyiverem sana :jeyyar:

gubiss bak bukadar sevenin hatrina olumu gor buraya dugun resimlerini koymazsan cok merak ettim kiz senii ama basini gozunu karalamican tam bir poz istiyoruzzz opuyorumnanaktansahsen ben istiyorum yaa kizlar siz iste:enbuyukkk:miyomusunuza.s

tööbe de kızzzklava:
ne ölü felen akannehir
dime ööle şeylerr allasen

zati sel felaketinde olsun, şehitlerimiz olsun 2 gündür çok kaybımız varr
Bütün ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin bu mübarek günlerin yüzühürmetine :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…