Gurbaa Prenses evlenip uçup gidiyor..

Yavv neden bi daha ne zaman geleceğini bilmiyon?? Balayına gidecen mi? 1 bilemedin 2 hafta izinli olsan düğünden sonra.22 Eylül düğün tarihin e sen de taaa ayın 11 inden izin alıp gidiyon... En geç 5 Ekim'de gelirsin gurbik.Değil mi onayla hadi beni....

bebem ben evlendikten sorna çalışmıcam
istifa ediyorum yarın
istanbula gelin gidiyorum mafoldumben

olum makyac topiğinde bekliyom , bir ara bakıver

taam corc bakcem söz zemuszemus

Yok Kız Bulmuş Seni alsın
Başına Koysun Gerçi Nasıl bi Çirkeflik var bilmiyorum ama
Böyle sakin birine benziysenşutarafagitti

çok sakin sessiz vur kafasına tokadı al ağzından lokmayı tarzı bi kişiliğimdir :gitme:
bu yaşıma kadar hep ezildim hep kucuk goruldum mafoldumben

-tatlicadiarzu-

zati resim efekt arka plan ne warsa çekkkk yolla:)))))))))))))))))))kk ya koy burda bilmemekden miilet neelr çekıyor.:))))))))))))

[B .!.:
çok sakin sessiz vur kafasına tokadı al ağzından lokmayı tarzı bi kişiliğimdir :gitme:
bu yaşıma kadar hep ezildim hep kucuk goruldum mafoldumben-tatlicadiarzu-

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: Yazık Sana yaa :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
akannehir ne yapsak ki acaba şimdi akannehir[/B]

gurbagam en iyisini yaptın valla sevdin sımsıkı sarıldın ve bırakmadın ..şimdide evleniyorsun hep mutlu inşallahopuyorumnanaktan darısı bana:nazar:

denizim ben sevdiceğimle ilk taniştigim ilk göz göze geldigim gün doğdu bu adamla evleniceem içime :asigim:
o benden daha cekingendi
normalde alışmışım ya peşimden koşulmasına (çaktırmadan hava atan üye simili :smiley-cool:) o hali çok sinirime gitmişti
hatta hasbişi arayıp "hiç bi erkek için ilk adımı atan ben olmadım, ugrasamam ben bununla :dilcikar:" demiştim :roflol:
fakat işte nasip...
bişiyler kırdı inadımı ve o gün birleşen ellerimiz hiç ayrılmadı bugune dek :asigim:

tüü Allah belanı vermesin , belliydi zati düğün için bu kadr acele etmenden ...
[/I]
yannız burda bir çelişki yok mu , hani 24 yıldır bekliyordun ...

len neden ayrı ayrı irdeliyon mesaclarımı da yalanımı ortaya çıkarıyon nifettiş gecit kılıklı karı :mymeka:-tatlicadiarzu-

aa gidiyo kk dan
evlendikten sonra uğramıycak haspam evinin gadını olacamışşşş
:umursamaz:

aay çok tatlı yaa
ama bi terslik var
benim bildiğim gurbik çocukları herüfün üstüne atar kendisi makyaj ürünler almaya koşar

sengözlerimebaksanab

mutluluklar bol bol çocuklar versin allah size :)kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3:Saruboceq::1hug:a.s.Şenizsırnaşık şey

X