güral porselen yemek takımları

Yaaa sinir oluyorummm bi tane beğenmiyorumm yaa nasıl alıcam ben kütahyaya gidicem artık teyzem gitmiş fabrikasından almışş kütahya porselenin bizim evdekiler bile çok güzel internet sitelerine hep kötü model koyuyolar

valla canım bu benim koyduklarım güralın kendi sitesinden alıntı..bence güzel modeller var arasında...bende beğenemiyodum hiç bişey ama güral baya aşmış modelleri...eskiden böle osmanlı desenler iri iri dallar güller falan olurdu sevmezdim hiç...

bu koyduklarımı beğendim ben....

kendimde güraldan aldım ama bunlardan değil....kare takım aldım ben.....dükkandaki adam daha 10 gün oldu bu model çıkalı dedi...sitesindede yok....aylardır ilk defa bi model içime sindi aldım hemen.....

85 parca canım
kare olanlar daha pahalı
birde adlığın mağazadan mağazaya fark ediyor fiyatlar
tabi semte görede
ben küçük bir mağazadan almıştım
büyük alışveriş merkezlerinde aynısını 500 sormuştum

hımm anladım evet olabilir...çünkü bende normalde 500den aşağa değil biliyorum bunları...

benimkide 85 parça bu arada..ikimizde güle güle kullanalım inşallaha.s.

işallah canım güzel günlerde kullanırız
bi konudada fikir almak istiyorum sizden
ben kahvaltı takıı almayı düşünmüyorum ama sevgilim al diyor 1 ay sora nişanlı olucaz işllah
napsam alsammı

işallah canım güzel günlerde kullanırız
bi konudada fikir almak istiyorum sizden
ben kahvaltı takıı almayı düşünmüyorum ama sevgilim al diyor 1 ay sora nişanlı olucaz işllah
napsam alsammı

neden almayı düşünmüyorsun?

bende alıcam ama karar veremedim henüz....karacanınkileri çok beğeniyorum....
belki daha farklı modeller çıkar diye bekliyorum şimdilik

bence al...almayınca ne yapmayı düşünüyorsun peki?

kahvaltı takımı gereksiz geliyor bana içinde çok luzümsuz parçalar var
günlük yemek ve porselen takımımda büyük tabaklar var
onları kullanmayı düşünüyorum

ben kahvaltı takımı almayı düşünüodum ama yemek takımlarımla hedıye yemek takımı verdıler üç takım oldu 2. planda kaldı artık..

Son düzenleme:
kahvaltı takımı gereksiz geliyor bana içinde çok luzümsuz parçalar var
günlük yemek ve porselen takımımda büyük tabaklar var
onları kullanmayı düşünüyorum

hımm olabilir tabi canım...

benimde günlük yemek takımımda bi çok parça var,servis tabağı,pasta tabağı,fincan setide dahil ama yinede kahvaltı takımıda almak istiyorum...onları yemekte ya da çay yanında pasta börek yerken kullanıcam çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…