Güp:) güp:) güp:) güp:)

canım senin kaçıncı tedavindi bu aynı yerdemi oldun seni sıkmak istemem ama bende 3. tedavim için soruyorum...bende tedaviye başlayacağım allah kısmet ederse bana biraz yaptıklarını anlatırmısın..

bu bizim 4.denememizdi.ilk ikisini ferticenter de yapmıştık.orda maalesef kimyasal gebelik olmuştu ama doktorum Nuri Beye laf söyletmem.Sonraki iki denemede kadıköy şifa hastanesi Birgül hanım tarafından gerçekleştirildi.İlkinde başarı sağlayamadık,doktorumun yakın ilgisi ve ümit vermesi ile tekrar denedik ve başardık.

:CüvCüv:

Gözünüz aydın canım Allah tamamına erdırsın darısı bızlere olsu yamafoldumben

canım Allah Sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik geçirmek nasip etsin, Bende ikiz hamilesiyim.12 haftalık :)Kalp atışlarını duyupta ağlamamak mümkün değil, rabbim herkeslere nasip etsin bu duyguyu.Tekrar Tebrik ederim..

amin csnım ınsaalah allah bızede yasatır bu duyguları.allah senıde yavrularını zmanı geldıgınde kucagına almayı nasıp etsın

ayy canım yaa gozun aydın allah tamamına erdırsın .bızde ınsaalah senın gıbı cocugunun kalp atıslarını duyanlardan oluruz.allah yavrularını kucagınada almayı nasıp etsın can.

esracım ben de seni tebrik ederim.
ve diğer arkadaşlar hepinize teşekkürler mutluluğumu paylaştığınız için
hepinize dilerim yeni yılda bu mutluluk gelir
çünkü hiçbir mutluluğa benzemiyormuş

pınary gözünaydın canım. umarım allah yeni yılda bize de o muhteşem sesleri duymayı nasip eder....test sonucumu bekliyorum heyecanla 9 gün sonra. hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen benim için dua et olur mu...

canımmmm.tabi ki dualarım seninle.mutlu haberi paylaşşşş buradan olur mu?

çooook teşekkür ederim. ilk işim burada hamileyimmm yazmak olacak. pınary bişey sormak istiyorum transferden sonra hiç belirtin olmuş muydu? bugün benim 4. günüm ama hiç belirtim yok

sanırım kaçırmışsın.anlatayım
ben transferden sonraki gün over torsiyon(yumurtalık dönmesi) teşhisi ile acile kaldırıldım.
ilaç tedavisi ile kurtuldum ama ameliyat tehlikem de mevcuttu.
sonra eve 10 günlük istirahata çekildim.
ve açıkçası bu rahatsızlıktan dolayı tutmadığını yatarken düşünmedim değil ama doktorum bana hep ümit verdi.
aldığın ilaçlar bebeğe zarar verecek ilaçlar değil,o tutunmuşsa sana bırakmaz merak etme dedi.
ilk önce sen iyileş ki,onu büyütelim dedi.
ben de sözüne uydum,bol bol dinlendim,hastalığı atlattım.
sonra 12.günde korkuyla test yaptırdım.
değerim 388 çıktı.sonrasında da ikiz haberi ile şoklara girdim.

işte benim hikayem bu...

çooook teşekkür ederim. ilk işim burada hamileyimmm yazmak olacak. pınary bişey sormak istiyorum transferden sonra hiç belirtin olmuş muydu? bugün benim 4. günüm ama hiç belirtim yok

canım mrb,ben 12 haftalık hamileyim hala bi belirti arıyorum ama yok :)Bende hiç mi hiç belirti olmadı,belirti olmadıkça sinir oldum herkesde belirti var bende niye yok yine olmadı diye üzülmüştüm takii mutlu haberi alana dek, bi belirti arama akışınaa bırak.. Umarım güzel haberlerle bize dönersin sevgiler..

oo bır buyusun bak elınle hısetceksın göbek delıgıne parmagını koydugunda kalp atısını hıssetceksın.35 haftadayım esım bıle kulagını dayayınca duyuyor.ama allah resmen cok degısık duygular verıyorkı bır ömur boyu sahılenıp sevelım dıye..

merhaba
bende miniğimin minicik kalbinin nasılda hızlı hızlı attğını duydum.bebeğimin olacağına ozaman inandım .rabbim hayırlısıyla hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasipetsin.

allah tamamına erdirsin inş canım bende 19 haftadayım kadıköy şifaya gidiorum senin doktorun nasıl iyi ilgileniormu?yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…