- 20 Ağustos 2008
- 3.625
- 15
canım senin kaçıncı tedavindi bu aynı yerdemi oldun seni sıkmak istemem ama bende 3. tedavim için soruyorum...bende tedaviye başlayacağım allah kısmet ederse bana biraz yaptıklarını anlatırmısın..
Evet arkadaşlar;
Bugün meleklerimin kalp atışlarını da izledik.Çok duygusal bir an.2 hafta önce kese olarak görünen şeyler şimdi minicik bir bebek görüntüsündeler sanki.sanki değil öyle.hala kelimeleri seçemiyorum.
Sizlerle mutluluğumu paylaşmak istedim.
3 hafta sonra doktorumla randevulaştık.7.haftamın sonundayım allahımın izniyle..
canım allah sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik geçirmek nasip etsin, bende ikiz hamilesiyim.12 haftalık :)kalp atışlarını duyupta ağlamamak mümkün değil, rabbim herkeslere nasip etsin bu duyguyu.tekrar tebrik ederim..
evet arkadaşlar;
bugün meleklerimin kalp atışlarını da izledik.çok duygusal bir an.2 hafta önce kese olarak görünen şeyler şimdi minicik bir bebek görüntüsündeler sanki.sanki değil öyle.hala kelimeleri seçemiyorum.
Sizlerle mutluluğumu paylaşmak istedim.
3 hafta sonra doktorumla randevulaştık.7.haftamın sonundayım allahımın izniyle..
canımmmm.tabi ki dualarım seninle.mutlu haberi paylaşşşş buradan olur mu?
çooook teşekkür ederim. ilk işim burada hamileyimmm yazmak olacak. pınary bişey sormak istiyorum transferden sonra hiç belirtin olmuş muydu? bugün benim 4. günüm ama hiç belirtim yok
bu bizim 4.denememizdi.ilk ikisini ferticenter de yapmıştık.orda maalesef kimyasal gebelik olmuştu ama doktorum Nuri Beye laf söyletmem.Sonraki iki denemede kadıköy şifa hastanesi Birgül hanım tarafından gerçekleştirildi.İlkinde başarı sağlayamadık,doktorumun yakın ilgisi ve ümit vermesi ile tekrar denedik ve başardık.
:CüvCüv: