• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

...
Biraz Tebessüm...:)
Buyurun...
...
13 TÜRK YALANI;

1) Dünya ahiret bacımsn..
2) Kuran çarpsn bu son siqaram….
3) Bütün kadınlar güzeldir...
4) Seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi..
5) Sen bide beni gençliğimde görecektin..
6 ) Bu aldığım en güzel hediyeydi…
7) Ben almayım rejimdeyim…
8) O elimizde tek kaldı başka yok …
9) Cenazemiz vardı gelemedim..
10)Bana yan bakacak adam daha anasndan doqmadı…
11) Evi boşaltın Almanya dan oğlum geliyor..
12) Formu doldurun biz sizi ararız…
13) Biz sadece arkadaşız...

Son düzenleme:
Konuşmamız gereken şeyler var, susmamız gereken yerler ve yerinin gelmesine rağmen ağızdan çıkmayı reddeden kelimeler. Edilen yeminler var, tutulmayan sözler ve ardında bir ceset bırakıp gidenler var. Nedenler var,"Nedenler", neden sevmedinler, neden gelmedinler, neden gittinler. Hayatımızın içine edenler var. Bunu yaparken bile bize "seviyorum" diyenler...

"Yüzyıllardır oynanmasına rağmen hiçbir seyirci; sahneye fırlayıp Romeo’nun zehirli iksiri içmesine engel olmamıştır. Sonunda geminin batacağı bilindiği halde Titanic defalarca izlenmiştir. Bitecektir korkusuyla aşktan kaçarsan hayattan hiçbir tat alamazsın. Çünkü Romeo ölmeli, Titanic batmalı ama aşk her şeye rağmen yaşanmalı." Adam Fawer/Empati

Mum gibi erimiyorsa insan "yanıyorum" dememeli;Yanmaktan korkuyorsa kişi "aşk kapısı"ndan girmemeli...Ya "kor yürekli" olmalı insan ya da kor barındıracak kadar "yürekli"...

Şems-i Tebrizi

Son düzenleme:
Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan
Bütün samimiyetinle AFFET.
Hissedilen her şeyi arşivleyen KADER
kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir...

Şems'i Tebrizi

Back