• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

‎;) 4 Evli Erkek Balığa Çıkar...

1. Erkek:
-Balığa Çıkabilmek İçin Karıma Geçen Hafta Bütün Evi Badana Yapma Sözü Verdim Der

2. Erkek:
-O Da Bir Şey Mi Ya Ben Karıma Evdeki Bütün Elektronik Eşyaları Yenileme Sözü Verdim Der.

3. Erkek:
-Siz Gene İyisiniz Ben Karıma Yeni Araba Sözü Verdim Der

4. Erkek:??!!??

Hepsi Şaşırır Döner 4. Erkeğe Sorarlar

-Ne O Sen Karına Söz Vermedin mi Yoksa Sesin Çıkmıyor

4. Erkek:
-Yooo Ben Hiçbir Şeye Söz Vermedim. Saati Sabah 5.30’a Kurdum. Çalınca Karımın Kulağına Şunları Fısıldadım. Karıcığım Benimle Annemlere mi Gelirsin, Yoksa Balığa mı Çıkayım Dedim, Karımın Cevabı Kesin Ve Netti...

-Sıkı Giyin Üşütürsün...:)

Büyük aşklar kavgayla başlar dediler. "Bismillah" deyip bi tokat indirdim yüzüne. iki saattir kovalıyo. Peşimden koşacak kadar aşık olacağını hiç düşünmemiştim yaa :))))))

Birgun uyanip da insanoglunun ayni irk,renk ve dine ait oldugunu gorseydik, oglene kadar baska onyargilar bulmak zorunda kalirdik...

Giderken kendimi sende bırakmayı diliyordum gördüm ki sana hiç gelmemişim.
Anladım ki iyi niyetlerle dolu temenniler yalana sıvanmış teşekkürlerde
boğuluyormuş.
Merhabanın boynunu bükene elveda demek zulümmüş.
Zülüflerinden zûl akan yare sancıyan yaram kadar bile değer görmem.
Ondandır ki yarim ile değil yaram ile hoşum...
*Şems-i Tebrizi*

Gel dedin; Geldim işte Sevgili..!
Sen dışında ne varsa kıyısız denizlere dökerek geldim…
Dilimde dua ile, kefenimi vuslatına çeyiz bilerek geldim… Geldim…
Aşkın demgahında ateşleri ıslatmak için neyim varsa yok bilerek geldim…

-- Şems-i Tebrizî --

Son düzenleme:
""Nefis ile Savaşmaktır "AŞK".
Yarin Eline El Sürmek için Can Atarken Ellerini Birbirine Kenetleyip "AR" Etmektir ...Aşk...""

Ey benim yetim gönlüm;
Bırak gamlı düşünmeyi..
Sus ve sabret..
Gözyaşının hesabını Rabbim sorsun;
Sen hakkını helal et...

- Şems-i Tebrizi

Bir insan bilmiyorsa ne istediğini,
Hem seni ziyan eder hem kendini..
Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi,
Emin olmadığın sevgiye teslim etme kendini..

--Mevlana--

Son düzenleme:
''Oysa ben her an sana bakmak, tek bir sözünü bile kaçırmamak: bir kıpırdanışını, yüzünün her an değişen bütün gölgelerini izlemek, her an yeni sözler bulup söylemek istiyorum. Her mevsimde, her gittiğimiz yerde, insanlarla ve insanlarsız, aşkın değişen yansımalarını görmek istiyorum.''

Tutunamayanlar - Oğuz Atay.

Hilmi Duran: Allahtan karım benimle evlendiğinde yoksuldum, yoksa benimle param için evlendiğini düşünürdüm.
Mahkum: Şimdi zengin misin yani?
Hilmi Duran: Yok, çirkinim. Yani kendimi çirkin bulurdum o zamanlar. Aslında güzellik, şekille ilgili soyut bir kavram. Zaten Tanrı bana dedi ki: ” İçinizde en güzel benim. Benim de bilinen bir şeklim yok. Kafana takma bu meseleyi ”

Bana Bir Şeyhler Oluyor - Tiyatro

Back