• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük yemek ve kahvaltı takımı kızlar bir el atınn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi monte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

monte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
182
0
46
Çanakkale
arkadaşlar misafir yemek ve kahvaltı takımım var ve misafir çatal kaşık takımımda ama ben günlük almak istiyorum o kadar çok seçenek var ki kafam karıştı
ama karaca yada schafer olsun istemiyorum daha uygun bakıyorum çünkü baya bir masraf ettim yardımlarınızı bekliyorum ben daha çok renkli kare tabaklar oluyor yha onlardan istiyorum bir arkadaş yazmıştı tanesini 1 liraya aldım set yaptım diye onların adı nedir ve nerede bulunur bilenler yardım etsin lütfen

bencede canım gunluklere o kadar para vermeye değmez bende 6 kişiliklerden 2 takım aldım 12 kişilik takım yaptım hem uygun hemde güzel oluyo

kızlar yani babam fazlasıyla sıkıntıya girdi bu düğün nişan olaylarından onun için daha fazla yüklenmek istemiyorum sizlerin önerebileceği uygun fiyatlı ürünler var mı

Bende de böyle kendi oluşturduğumuz renkli tabaklardan bir takım var
Herhangi bir züccaciyede denk gelmiştik, bir markası var mı yok mu hatırlamıyorum ama
züccaciyeleri gezebilirsiniz
porland gibi mağazalarda (istanbulda iseniz Beykent Perla Vistadaki)
çok seçenek oluyor
gerçi orada renkliden ziyade beyaz porselenler oluyordu sanırım

Ben ikea dan almak istiyorum gunluk bi set
Koyi gri ve bej vardi onda cok hos tabaklari var ve uygunlar.
Ama renklisi var mi bilmiyorum

neden misafirlik kahvaltı tk. , günlük kahvaltı tk. alıyorsunuz ki kahvaltı takımları tamamen para tuzağı bence hem 6 kişilik hemde işe yaramayan bir ton parça var 12ya tamamlasan iyice kalabalıklaşıyor ortalık. sizin yerinizde olsam 2 tane 12 kişilik takım alırdım en temizinden misafire ve gündelik. kahavaltısı akşam yemeği onları kullanırdım otel işletmiyoruz ki kahvaltıya gelen akşam yemeğe kalmaz hadi kaldı diyelim akşama kadar yıkanır da kullanılır bile. boşa masraf etmeyin az alın öz alın.

Son düzenleme:
cnm remettaya bakabılırsın bence ben daha gecende baktım kahvaltı takımı 175 tl ydı. hatta dur fotosunu eklım

$0011345.webp

canım ben kahvaltı takımı almadım geeksiiz buluyorum kahvaltı takımını. karaca almıştım günlük yemek takımımı 24 parça 100tl canım..

arkadaşlar misafir yemek ve kahvaltı takımım var ve misafir çatal kaşık takımımda ama ben günlük almak istiyorum o kadar çok seçenek var ki kafam karıştı
ama karaca yada schafer olsun istemiyorum daha uygun bakıyorum çünkü baya bir masraf ettim yardımlarınızı bekliyorum ben daha çok renkli kare tabaklar oluyor yha onlardan istiyorum bir arkadaş yazmıştı tanesini 1 liraya aldım set yaptım diye onların adı nedir ve nerede bulunur bilenler yardım etsin lütfen

canım kütahyada ve porlandda falan var diye biliyorum o şekilde. şuraya bakabilirsin, San Marco eskitme takımı çok beğendim şahsen :) 6 Kişilik Yemek Takımları bu sitede tek tek parça da satılıyor...
Porlandda da var: Porland Porselen rnler

ben anneme KÜTAHYA MITTERTEICH 24PARÇA YEMEK TAKIMI MODEL:HELEN almıştım şurdan: Kütahya Porselen gayet zarif duruyor....

Tekzende falan tek tek satılanlar oluyor renklilerde, oralara da bi bak istersen...

Son düzenleme:
Ben de günlüklerim hem desensiz hem de renkli renkli olsun istiyorum. Eskiden 1 milyoncu diye tabir edilen yerlerde çeşit çeşit boy boy var bu tabaklar ama Seramik olmamasına dikkat etmeliyiz sanırım seramik daha çabuk kırılıyormuş. Porselen olduğu sürece çok markasının önemi yok sanki hem de tek tek alacağımız için istediğimiz adette alabiliriz 8-9 kişilik bence yeterli gibi mesela. Porland'ın fabrika satış mağazalarında da çok uyguna oluyormuş günlükler için, bir bulsak oralardan da alabiliriz tabii..

Migrosta tansaşta 35 40 liraya çok güzel takımlar var ben eve almıştım 2 senedir kullanıyoruz hiç bir sorun yok çeyizime de öyle almayı düşünüyorum zira günlük yemek takımı için çok fazla paralar vermek gereksiz.

Migrosta tansaşta 35 40 liraya çok güzel takımlar var ben eve almıştım 2 senedir kullanıyoruz hiç bir sorun yok çeyizime de öyle almayı düşünüyorum zira günlük yemek takımı için çok fazla paralar vermek gereksiz.

valla bende bulsam hiç kaçırmam ama bulamıyorum hem renkli hem kare arkadaşımında bahsettiği gibi bir milyoncularda satılanlar varya kare renkli onlardan alayım diyorum

canım kütahyada ve porlandda falan var diye biliyorum o şekilde. şuraya bakabilirsin, San Marco eskitme takımı çok beğendim şahsen :) 6 Kişilik Yemek Takımları bu sitede tek tek parça da satılıyor...
Porlandda da var: Porland Porselen rnler

ben anneme KÜTAHYA MITTERTEICH 24PARÇA YEMEK TAKIMI MODEL:HELEN almıştım şurdan: Kütahya Porselen gayet zarif duruyor....

Tekzende falan tek tek satılanlar oluyor renklilerde, oralara da bi bak istersen...

canım bu dediğin takımlar pahalımı fiyatları nasıll

5M migroslardan birine git canım ya da netten bak diycem ama bazılarının fotoğrafları açılmıyor. 3 al 2 öde kampanyası var. bugün gördüm daha içim gitti ama çok tabak oldu bende diye yanaşmadım hiç. çok şık tabaklar var kendince set yapabilirsin.

Back
X