• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günlük yemek takımım hakkında fikirlerinizi rica ediyorum.

calimeros_82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
216
1
116
42
İstanbul
merhaba hanımlar,
bon china dedikleri içinde kemik tozu olduğu için daha sağlam olduğu söylenen günlük yemek takımım ekte.. fikirlerinizi bekliyorum. beğenmeyen de fikrini söylesin,
sevg.

calimeros güle güle kullan deseni çok şeker ben çok beğendim.
Ben günlük takımın biraz daha renkli olanlarını seviyorum. ama bu da çok hoş duruyor. ıyi günlede kullan canım :nazar:

teşekkürler. arkdaşlarım da dedi.. biraz daha renkli bişey tercih edebilirdin diye. ama ben kıyafetlerimi bile renkli alamıyorum.hep ağır duran şeyleri beğeniyorum. içim kartlşamış sanırım benim hehe..

yok canım bunlar da desen olarak cıvıl cıvıl zemuszemus

zaten içine koyacaın yemekler renkli olacak bi de tabağın renkli olmasına gerek yok :lepi:

nereden kaça aldın, kaç parçalık takım? onları da yazarsan bize de fikir olsun opuyorumnanaktan

195 tl bernardodan aldım 36 parça.. bi salata kasesi yok ona sinir oldum. sanırım istanbulda yaşıyorsunuz ..alışveriş merkezlerinde var. ama yılbaşından sonra yeni modeller gelecekmiş.

çok güzelelr bende almayı düşünüyordum ama vazgeçtim bugün dolaşırken kahve ve krem renginde günlük yemek takımı yamışlarıdı toplama çok da ağır duruyordu bende öyle alıcam bitanesi kırılsada git 1 milyonculara hemen al

Back