• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günlük yemek takımı hakkında fikirleriniz lazım.. resimli...

Harmonyy

19.11.2016 ♥
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
1.711
172
363
kızlar günlük yemek takımı almak istiyorum ama annem de modelleri beğenmesine rağmen kafamı karıştırdı biraz... aşağıda resmini verdiklerimi çok beğendim ama annem porselenlerinin çok kalın olduğunu söyledi... ona göre daha ince olmalıymış hani misafir yemek takımında olduğu gibi hemen örnek resim vereyim şu şekilde yani

$ffffv.webp

benim beğendiklerim bunlar... üsttekini de beğendim ama ondan zaten misafir için alıcam.. ben günlük takımımı daha renkli bişi istiyorum ama aşağıdakilerin porselenleri sizce de çok mu kalın? ve hangisi daha güzel? yorumlarınıza çok ihtiyacım varrrr!

$fff3u.webp
$fff6p.webp
$fffbq.webp

ben olsam hangisini alırım diye düşündüm. mavi rengini beğendim çok hoş duruyor :)

anladım canım teşekkür ederim :) peki sence porselenleri çok mu kalın günlük yemek takımı için?

buradan bakılınca normal gözüküyor zaten deseni dikkat çeker :) hani aşırı derece çok kalın değil. ben olsam bende bunu alırdım :)

buradan bakılınca normal gözüküyor zaten deseni dikkat çeker :) hani aşırı derece çok kalın değil. ben olsam bende bunu alırdım :)

şimdi biraz içim rahatladı :) çok teşekkürler canım benim de aklım en çok mavide kaldı zaten :)

Ben de maviyi çok beğendim, öyle dediğin gibi çok kalın değil ayrıca renkli ne güzel işte cıvıl cıvıl, tam günlük bence

ne demek canım :) hem aklın mavide kaldıysa maviyi al bence çünkü sonrada pişmanlık oluyor keske onu alsaydım diye :)

Ben de maviyi çok beğendim, öyle dediğin gibi çok kalın değil ayrıca renkli ne güzel işte cıvıl cıvıl, tam günlük bence

ay iyi ki açmışım konuyu yaa :) ben günlük deyince cıvıl cıvıl bişi istiyorum zaten diğeri misafir için alınacak :) size de kalın gelmediyse üçü arasında seçim yapmam lazımm :25:

ben mesela karacanın günlük yemek takımlarını yakından inceledim görünüş olarak çok güzel rengarenkti ama annenin söylediği gibi çok kalındı ve ben sırf bu yüzden tercih etmedim

kütahya porselenin günlük yemek takımlarından ve arcopal aldım günlük için onların porselenleri ne ince ne kalın tam ideal bana göre hemde gereksiz parçaları da yok

ama illaki bu kadar renkli bi takım arıyorsan onlar genelde seramik oluyor ve kalın olması da gayet normal

renklerinin görünüşü kadar kullanım kolaylığı da önemli sonuçta günlük bi takım olacak ve her an elinin altında bulunacak

mesela ilk resimdeki gibi yaldızlı bir takım günlük için uygun değil çünkü mikrodalgada falan kullanırsın onları tavsiye etmiyorlar

bunlardan da ben en çok mavi ve gül kurusunu beğendim önemli olan senin beğenmen tabi içine sinen hangisiyse onu al aklın kalmasın

ay iyi ki açmışım konuyu yaa :) ben günlük deyince cıvıl cıvıl bişi istiyorum zaten diğeri misafir için alınacak :) size de kalın gelmediyse üçü arasında seçim yapmam lazımm :25:

Bana göre üçü de çok güzel. siyah her zaman favori rengimdir ancak öncelik mavi sonra pembe olabilir gibi. markaları neler?

Bana göre üçü de çok güzel. siyah her zaman favori rengimdir ancak öncelik mavi sonra pembe olabilir gibi. markaları neler?

markası üçünün de keramika...açıkçası ben siyahı ilk olarak beğendim çok asil ve şık geldi bana.. mavi ile lilayı da renkli olduğu için aklımı karıştırdı.. karar veremiyorum.. acele etmeyip biraz daha mı beklesem diyorum bir yandan da... daha güzel bişi bulup pişman olurum diye korkuyorum açıkçası...

markası üçünün de keramika...açıkçası ben siyahı ilk olarak beğendim çok asil ve şık geldi bana.. mavi ile lilayı da renkli olduğu için aklımı karıştırdı.. karar veremiyorum.. acele etmeyip biraz daha mı beklesem diyorum bir yandan da... daha güzel bişi bulup pişman olurum diye korkuyorum açıkçası...

bak zevklerimiz aynıymış :) evet siyahlı bence de çok başarılı. 12 kişilik takım almayı düşünüyorsan, 6 kişilik siyah 6 kişilik mavi/pembe al :)
benim misafir takımlarım dışında nişanlımla renkli bir takım oluşturmuştuk, bi de kuzenim günlük yemek takımı almış. seni de maddi olarak sıkıntıya sokmayacaksa o şekilde bişey yapabilirsin belki.

ayy bunlar nekadar guzeller ya maviyede pembeyede siyahada bayildimm bide kalin olunca noluyoki ben bilmiyorum hic bide bublarin markasi ne kiz cok guzeller gercekten

bak zevklerimiz aynıymış :) evet siyahlı bence de çok başarılı. 12 kişilik takım almayı düşünüyorsan, 6 kişilik siyah 6 kişilik mavi/pembe al :)
benim misafir takımlarım dışında nişanlımla renkli bir takım oluşturmuştuk, bi de kuzenim günlük yemek takımı almış. seni de maddi olarak sıkıntıya sokmayacaksa o şekilde bişey yapabilirsin belki.

ben mesela karacanın günlük yemek takımlarını yakından inceledim görünüş olarak çok güzel rengarenkti ama annenin söylediği gibi çok kalındı ve ben sırf bu yüzden tercih etmedim

kütahya porselenin günlük yemek takımlarından ve arcopal aldım günlük için onların porselenleri ne ince ne kalın tam ideal bana göre hemde gereksiz parçaları da yok

ama illaki bu kadar renkli bi takım arıyorsan onlar genelde seramik oluyor ve kalın olması da gayet normal

renklerinin görünüşü kadar kullanım kolaylığı da önemli sonuçta günlük bi takım olacak ve her an elinin altında bulunacak

mesela ilk resimdeki gibi yaldızlı bir takım günlük için uygun değil çünkü mikrodalgada falan kullanırsın onları tavsiye etmiyorlar

bunlardan da ben en çok mavi ve gül kurusunu beğendim önemli olan senin beğenmen tabi içine sinen hangisiyse onu al aklın kalmasın

kesinlikle tam söylemek istediğimi anlatmışsın :)
o zaman bi kütahya porselenin modellerine de göz atayım belki gözüme çarpan bişey olur...
bir de internetten alınca beklediğim gibi gelmez diye korkuyorum.. ilk resimdeki gibi birşey zaten çok düşünmüyorum dediin gibi mikrodalga ve makinada iyi olmaz...çok teşekkürler fikrin için canım.. çok kararsız kaldı sanırım biraz daha bekleyip o sırada başka eksiklerimi tamamlayacağım...

kesinlikle zevklerimiz örtüştü :)) aslında bu dediğini de düşündüm olmazsa öncelikle siyahı alıp, sonnra diğerlerine geçmeyi düşünüyorum.. renkli de olsun istiyorum çünkü... maddi olarak çok zorlanmam herhalde yaa :) annem beni öldürmezse tabii :9:

ayy bunlar nekadar guzeller ya maviyede pembeyede siyahada bayildimm bide kalin olunca noluyoki ben bilmiyorum hic bide bublarin markasi ne kiz cok guzeller gercekten

beğendiğine çok sevindim canım :) markaları keramika.. sence üçünden hangisi daha güzel?

Hepsi birbirinden güzel, bana sorarsan ben tabi ki pembeyi alırdım :)) O daha çok hoşuma gitti. Günlük takım bence de rengarenk olmalı. Zaten misafir için bir klasik takım alınıyor.

Kalınlığa gelince; Porselen kalınlaştıkça kalitesi bozuluyor diye duymuştum. Örneğini de kayınvalidemin kullandığı günlük yemek takımında gördüm, cidden çok kötü olmuştu zamanla. Markasını hatırlayamıyorum ama bilindik bir markaydı.

Back
X