- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Aynen valla canim domates yemez, patlıcan yemez peynir yemez,kızartma yemez, yumurta yemez, karışık yemek yemez mesela türlü gibi. Ne yapayım ben şimdi
Bir günlük menü müydü buBugün henüz birşey yapmadım. Dün tavuk sote, bezelye yemeği, pilav, komposto ve fırında Beşamel soslu kıymalı karnabahar yapmıştım. Onlardan var, ısıtıp yeriz.
Çok pratik şeyler arıyorsanız, sebze yemeği yapabilirsiniz, kıymalı biber dolması yapabilirsiniz, borcama patates dilimleyip üzerine tavuk but koyup salçalı sosla fırına verebilirsiniz.
Lütfen pratik günlük evinizde ne pişiyor yemek me yapıyorsunuz
Bizim evde yemek çeşiti fazla olmaz. Çünkü eşim ev yemekleri yemez. Hazır veya hazırımsı, pratik , kolay basit şeyleri yer. Pilav ve çorba düzenli olarak olur. Yanında sürekli abur cubur gibi şeyler olur. Mesela az önce yemek yedik. Ayıptır söylemesi sivas köftesi aldık marketten. Pilav ve patates kızartması yaptım köftenin yanina . Öyle geçti.
Dur ozelden adresimi yaziyorumDaha yemek yapmadım. Kahvaltımızı yeni yaptık. Ama akşama mantı açmayı düşünüyorum.
:))Dur ozelden adresimi yaziyorum
Kargo da dikkat et harf yanlişi yapma
Beterin beteri varmışAynen valla canim domates yemez, patlıcan yemez peynir yemez,kızartma yemez, yumurta yemez, karışık yemek yemez mesela türlü gibi. Ne yapayım ben şimdi
Bende de bunun küp küp doğranmış patates ilavelisi pişiyor. Ben de çok severim tam vitamin deposu oluyorKarnabahar pişiyor. Soğan, havuç, bezelye, domates, biraz salça ve karnabahar koydum. En sevdiğim yemektir kendileri. Hem de mevsim sebzesi
Yemek yapma isteğim gelsin 5 6 çeşit yaparım.. gelmezse zor yaparım..
artık yemek listesi hazırladım..
2 haftalık yemek çeşidi.. dönüyorum..zaten mutfağa girdiniz mi, en fazla yarım saat bir saat de hazır oluyor..
Buharlı pişirici nasil bi sey kaca aldiniz?Ben 3 katlı Buharlı Pişirici aldım. Yemeği hazırlamak 15 dakika bile sürmüyor artık. Kendi kendine pişiyor ve lezzetli oluyor. Ama bunu haftanın 4 günü falan yapıyorum. Onun dışında bakliyat ve çorbada düdüklü kullanmaya çalışıyorum. Yine kısa sürüyor.
Canm sen sosyalbilimci degilmisin avatar yabancı gelmedideEn büyük kurtarıcım yumurta.
Yumurta olmasa açım.
Bir günlük menü müydü bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?