- 31 Mayıs 2010
- 590
- 620
-
- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
Günlük düşünüyordum.Ama zaten alyanslarimi ex'e geri verdim.Dediler taşı düşer sadece düz alyans takıyordum.Gunluk 1 tektaş 1 baget yüzüğüm vardı.Baget in taşı düşmüştü.Merhabalar kızlarburadaki yazdıklarımızdan ve okuduklarımızdan sonra bu tabiki dert değil ama kafama takıldı. Pırlantalarınızı günlük mü kullanıyorsunuz? Veya tektaşlarınızı? E sürekli mutfak iş güç kullanımı zor olmuyor mu? Bwnim bir arkadaşım iş yerinde eldivenle çalışırken taşı da eldivenle sıyırıp atmıştı. Günlerce iş yeri çöpünü karıştırdılar ama tabiki bulamadılar. Benim şu an yok. Kendime almak istiyorum ama günlük takmam diye de almıyorum. Sevgilim var ama ona da aldırmak istemiyorum. Kullanımı konusunda tüyolarınız var mı
Evet kaşıkçı elması gibi ben de sevmiyorum. Ama diğerleri de işte kullanışlı olur mu bilemedimTek taşım çok küçük, sade. Uzun dönem günlük olarak kullandım. Çocuktan sonra takmadım sadece. Kenarı çizersen, bez değiştirirken vs diye.
Oyyyşş ağzını yirim yaBence kesimi önemli. Montürü eğer sivri değilse sıkıntı olmaz. Bi daha mı gelicez dünyaya aşko tak gitsin canın sağ olsun. Ben bulaşığı da yıkıyorum temizliği de yapıyorum. Canıma da değsin oh
Evet kaşıkçı elması gibi ben de sevmiyorum. Ama diğerleri de işte kullanışlı olur mu bilemedim
Bacım damat adayı ile ilgili sıkıntılar var. Çalkantılı biraz. Olursa benim 2. Evlilik olcak zaten. Ama onla olana kadar kendim alayım takyım takayım diyom ya. Bi de onla olana kadar diye beklemek istemiyorum yaBacım sen Nil Karaibrahimgil misin ki kendin alacaksın,damat adayi almadiktan sonra ne anlamı var ki
Günlük kullanım için daha uygun modeller de var zaten.
Bence alma,farklı bir şey al.
Kız alt tarafı mercimek kadar pırlanta. Hadi olsun olsun aşurelik buğday kadar. O kadar anlam yüklemeye ne gerek var? Aklı kısa adamların inisiyatifine mi kaldı heveslerimizBacım sen Nil Karaibrahimgil misin ki kendin alacaksın,damat adayi almadiktan sonra ne anlamı var ki
Günlük kullanım için daha uygun modeller de var zaten.
Bence alma,farklı bir şey al.
Tek taşın anlamı ama evli/ sözlü vs olmak değil mi genelde ? Başka takılara baksanizBacım damat adayı ile ilgili sıkıntılar var. Çalkantılı biraz. Olursa benim 2. Evlilik olcak zaten. Ama onla olana kadar kendim alayım takyım takayım diyom ya. Bi de onla olana kadar diye beklemek istemiyorum yaEğer olursa da ona da üç taş veya beş taş veya sıra taş aldırırım
Mercimek kadar evet de biraz tuzlu malumKız alt tarafı mercimek kadar pırlanta. Hadi olsun olsun aşurelik buğday kadar. O kadar anlam yüklemeye ne gerek var? Aklı kısa adamların inisiyatifine mi kaldı heveslerimiz
Yo ben anlam yüklemeyi bıraktımTek taşın anlamı ama evli/ sözlü vs olmak değil mi genelde ? Başka takılara baksaniz
Kalmasın da ; kendimce düşüncemi yazdım,yahu benim parmağıma hiç bir şey yakışmıyor.Kız alt tarafı mercimek kadar pırlanta. Hadi olsun olsun aşurelik buğday kadar. O kadar anlam yüklemeye ne gerek var? Aklı kısa adamların inisiyatifine mi kaldı heveslerimiz
Siz bıraktınız ama taktiğinizi gören herkes AA evlilik mi teklif etti diyecek gerçekten çok mu beğendiğiniz bir model yoksa benim de olmalı hissi mi ?Yo ben anlam yüklemeyi bıraktım