- 22 Eylül 2022
- 5.641
- 15.944
-
- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
Ben takmıyorumMerhabalar kızlarburadaki yazdıklarımızdan ve okuduklarımızdan sonra bu tabiki dert değil ama kafama takıldı. Pırlantalarınızı günlük mü kullanıyorsunuz? Veya tektaşlarınızı? E sürekli mutfak iş güç kullanımı zor olmuyor mu? Bwnim bir arkadaşım iş yerinde eldivenle çalışırken taşı da eldivenle sıyırıp atmıştı. Günlerce iş yeri çöpünü karıştırdılar ama tabiki bulamadılar. Benim şu an yok. Kendime almak istiyorum ama günlük takmam diye de almıyorum. Sevgilim var ama ona da aldırmak istemiyorum. Kullanımı konusunda tüyolarınız var mı
Evlilik olayı biraz sıkıntılı bende. Sevgili iken de pırlanta aldırmayı doğru bulmuyorum. Sıkıntı ben de mi yoksaBenim tektasim cok guzeldi. Ellerimi yikarken cikartiyodum bebek gibi bakiyodum...takiliyo ama ozellikle buyuk tasta insan korkuyo bi sey olcak diye. Kendinize tektas mi alacaksiniz? Sevgilinjz de varmis. Onun gorevini neden siz yapiyosunuz adama ortamlarda bosu bosuna puan kazandirmayin bence
Eve gelip çıkarıp 3 4 gün unuttuğum oluyor farkına varmıyorum alyansın parmağımda olmadığınıPırlanta yüzüklerimi günlük takmayı geçtim ara sıra takmaya bile üşeniyorum. Alyansı bile zar zor takıyorum aklıma geldikçe.
Her an hiç çıkarmadan kullananlara özeniyorum ben boğuluyorum gibi rahatsız oluyorum,kolye küpe buna her şey dahil.
Gündüz takıp eve gelir gelmez çıkartanlardanım aksesuarları
Sabah evde takip yolda yavaş yavaş cikartanim ben de :) çok yük geliyoPırlanta yüzüklerimi günlük takmayı geçtim ara sıra takmaya bile üşeniyorum. Alyansı bile zar zor takıyorum aklıma geldikçe.
Her an hiç çıkarmadan kullananlara özeniyorum ben boğuluyorum gibi rahatsız oluyorum,kolye küpe buna her şey dahil.
Yo beğendiğim için. Yoksa benim de olmalı hırsı yapacak yaşları geçtimSiz bıraktınız ama taktiğinizi gören herkes AA evlilik mi teklif etti diyecek gerçekten çok mu beğendiğiniz bir model yoksa benim de olmalı hissi mi ?
Teklif yuzugudur ya tektas o yuzden, adam senin para verdigin yuzukle teklif etmis mertebesine ulasicak ortamlarda. Yani hak etmiyor bence djdjdEvlilik olayı biraz sıkıntılı bende. Sevgili iken de pırlanta aldırmayı doğru bulmuyorum. Sıkıntı ben de mi yoksa
Bu açıdan düşünmemiştim hiçTeklif yuzugudur ya tektas o yuzden, adam senin para verdigin yuzukle teklif etmis mertebesine ulasicak ortamlarda. Yani hak etmiyor bence djdjd
Ama canim cok cekti alcam diyosaniz tabi ki alin icinizde kalcagina parmaginizda dursun.
Saatlerim disinda ben de sifir aksesuar kullaniyodum. Ama tektasima asik olmustum askimiz cok kisa surdu masmaalesefPırlanta yüzüklerimi günlük takmayı geçtim ara sıra takmaya bile üşeniyorum. Alyansı bile zar zor takıyorum aklıma geldikçe.
bi insan bu kadar boş olamaz ya ciddenMerhabalar kızlarburadaki yazdıklarımızdan ve okuduklarımızdan sonra bu tabiki dert değil ama kafama takıldı. Pırlantalarınızı günlük mü kullanıyorsunuz? Veya tektaşlarınızı? E sürekli mutfak iş güç kullanımı zor olmuyor mu? Bwnim bir arkadaşım iş yerinde eldivenle çalışırken taşı da eldivenle sıyırıp atmıştı. Günlerce iş yeri çöpünü karıştırdılar ama tabiki bulamadılar. Benim şu an yok. Kendime almak istiyorum ama günlük takmam diye de almıyorum. Sevgilim var ama ona da aldırmak istemiyorum. Kullanımı konusunda tüyolarınız var mı
Merhabalar kızlarburadaki yazdıklarımızdan ve okuduklarımızdan sonra bu tabiki dert değil ama kafama takıldı. Pırlantalarınızı günlük mü kullanıyorsunuz? Veya tektaşlarınızı? E sürekli mutfak iş güç kullanımı zor olmuyor mu? Bwnim bir arkadaşım iş yerinde eldivenle çalışırken taşı da eldivenle sıyırıp atmıştı. Günlerce iş yeri çöpünü karıştırdılar ama tabiki bulamadılar. Benim şu an yok. Kendime almak istiyorum ama günlük takmam diye de almıyorum. Sevgilim var ama ona da aldırmak istemiyorum. Kullanımı konusunda tüyolarınız var mı
Oluyormuş demek ki bi daha bak, belki başka göremezsinHaiaajahha
bi insan bu kadar boş olamaz ya cidden
Ahahahha bu konuyla ilgili bi hamle bekliyordum. Harikasın öncelikleDogru soyle bu sevgilinin yengesi takiyor diye mi takmak istiyorsunmalum fena bilenmistin kadina.
Bi de sorucak arkadaslar teklif miieee diyeBu açıdan düşünmemiştim hiç
Evlilik olayı biraz sıkıntılı bende. Sevgili iken de pırlanta aldırmayı doğru bulmuyorum. Sıkıntı ben de mi yoksa
Kendileri bilir, ben de kendim takıp nöbet tutarım napalımSevgili iken pirlanta aldirilmaz zaten karsi taraf evlenme teklifi eder alir ama sen o evin onunde nobet tutmaya devam edersen zor sizin is :)
Ahahahha bu konuyla ilgili bi hamle bekliyordum. Harikasın öncelikleyengede hiç yüzük yoktu. Seni sevindirmek istersim evet deyip ama değil kuzum ya
Yaw işte vazgeçersem de bi pırlanta takmadan mı öleyimValla bence sende harikasin cok guzel bir enerjin var. Espriden anliyorsun, alinmiyorsun, cok kafa ve eglenceli birisin ama ozel hayatinda neden boylesin yayakma kendini gel vazgec bu isten.