Günlük tek taş kullanımı

Merhabalar kızlar 🙂 buradaki yazdıklarımızdan ve okuduklarımızdan sonra bu tabiki dert değil ama kafama takıldı. Pırlantalarınızı günlük mü kullanıyorsunuz? Veya tektaşlarınızı? E sürekli mutfak iş güç kullanımı zor olmuyor mu? Bwnim bir arkadaşım iş yerinde eldivenle çalışırken taşı da eldivenle sıyırıp atmıştı. Günlerce iş yeri çöpünü karıştırdılar ama tabiki bulamadılar. Benim şu an yok. Kendime almak istiyorum ama günlük takmam diye de almıyorum. Sevgilim var ama ona da aldırmak istemiyorum. Kullanımı konusunda tüyolarınız var mı💝
Ben takmıyorum

Benim tektasim cok guzeldi. Ellerimi yikarken cikartiyodum bebek gibi bakiyodum...takiliyo ama ozellikle buyuk tasta insan korkuyo bi sey olcak diye. Kendinize tektas mi alacaksiniz? Sevgilinjz de varmis. Onun gorevini neden siz yapiyosunuz adama ortamlarda bosu bosuna puan kazandirmayin bence🤝🏻
Evlilik olayı biraz sıkıntılı bende. Sevgili iken de pırlanta aldırmayı doğru bulmuyorum. Sıkıntı ben de mi yoksa 🥳

Pırlanta yüzüklerimi günlük takmayı geçtim ara sıra takmaya bile üşeniyorum. Alyansı bile zar zor takıyorum aklıma geldikçe.
Her an hiç çıkarmadan kullananlara özeniyorum ben boğuluyorum gibi rahatsız oluyorum,kolye küpe buna her şey dahil.
Gündüz takıp eve gelir gelmez çıkartanlardanım aksesuarları
Eve gelip çıkarıp 3 4 gün unuttuğum oluyor farkına varmıyorum alyansın parmağımda olmadığını

Pırlanta yüzüklerimi günlük takmayı geçtim ara sıra takmaya bile üşeniyorum. Alyansı bile zar zor takıyorum aklıma geldikçe.
Her an hiç çıkarmadan kullananlara özeniyorum ben boğuluyorum gibi rahatsız oluyorum,kolye küpe buna her şey dahil.
Sabah evde takip yolda yavaş yavaş cikartanim ben de :) çok yük geliyo

Evlilik olayı biraz sıkıntılı bende. Sevgili iken de pırlanta aldırmayı doğru bulmuyorum. Sıkıntı ben de mi yoksa 🥳
Teklif yuzugudur ya tektas o yuzden, adam senin para verdigin yuzukle teklif etmis mertebesine ulasicak ortamlarda. Yani hak etmiyor bence djdjd
Ama canim cok cekti alcam diyosaniz tabi ki alin icinizde kalcagina parmaginizda dursun.

Saatlerim disinda ben de sifir aksesuar kullaniyodum. Ama tektasima asik olmustum askimiz cok kisa surdu masmaalesef😌😌😌

Haiaajahha
Merhabalar kızlar 🙂 buradaki yazdıklarımızdan ve okuduklarımızdan sonra bu tabiki dert değil ama kafama takıldı. Pırlantalarınızı günlük mü kullanıyorsunuz? Veya tektaşlarınızı? E sürekli mutfak iş güç kullanımı zor olmuyor mu? Bwnim bir arkadaşım iş yerinde eldivenle çalışırken taşı da eldivenle sıyırıp atmıştı. Günlerce iş yeri çöpünü karıştırdılar ama tabiki bulamadılar. Benim şu an yok. Kendime almak istiyorum ama günlük takmam diye de almıyorum. Sevgilim var ama ona da aldırmak istemiyorum. Kullanımı konusunda tüyolarınız var mı💝
bi insan bu kadar boş olamaz ya cidden

Dogru soyle bu sevgilinin yengesi takiyor diye mi takmak istiyorsun 🤣 malum fena bilenmistin kadina.

Bu açıdan düşünmemiştim hiç
Bi de sorucak arkadaslar teklif miieee diye😅 hayir diyceksiniz bu sefer vah yazik kizin ici gidiyo dangoz sevgilisi bi turlu teklif etmiyo dicekler. Ya da oha taktige bak cocuga teklif ettirmek icin gitmis yuzuk almis dicekler. Bi de resmen kendi paraniz kendi fikrinizle sevgilinizin icini rahat ettireceksiniz adam sifir cabayla oh dicek zaten hatunun parmaginda yuzuk var niyeti bozuklarin bi kismini savsa ne ala... bilemedim yani yine de siz bilirsiniz pasa gonlunuz ne isterse

Ahahahha bu konuyla ilgili bi hamle bekliyordum. Harikasın öncelikle 😂 yengede hiç yüzük yoktu. Seni sevindirmek istersim evet deyip ama değil kuzum ya 😈

Valla bence sende harikasin cok guzel bir enerjin var. Espriden anliyorsun, alinmiyorsun, cok kafa ve eglenceli birisin ama ozel hayatinda neden boylesin ya :KK43: yakma kendini gel vazgec bu isten.

Valla bence sende harikasin cok guzel bir enerjin var. Espriden anliyorsun, alinmiyorsun, cok kafa ve eglenceli birisin ama ozel hayatinda neden boylesin ya :KK43: yakma kendini gel vazgec bu isten.
Yaw işte vazgeçersem de bi pırlanta takmadan mı öleyim 😂 benimkinin yenge ile soy bağını kesene kadar fiyatlar uçtu gitti 😛

Tek taşım montörü yüksel bir model. İlk evlendiğim zamanlar sürekli takıyordum ama eşimin yüzünü çizdi ondan sonra bıraktım takmayı. Şimdi hiç takmıyorum zevklerim değişti kullanışlı olmayan takıları takamıyorum.
Tek taşın anlamı çevreye başım bağlı demektir. Kuyumcularda bir sürü hoş yüzük var tek taş yerine bunlara yönelin bence.

X