• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük 🤲♡ 🤰🤱🏼 ♡ 🤲

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.584
158
01.11.2019

İçimde fırtınalar kopuyor anlatsam anlayan bağırsam duyan yok herşeye rağmen ben yine yaşıyorum ve Rabbime şükredip önüme bakıyorum Yada bakmaya çalışıyorum işte ; tamda bu ikilem beni mahveden her neyse artık anlamlandıramadığım şey hayatımda bir yere koyamadığım hiç bir şeyin yerine geçemeyecek olan o minik ve tek mucize işte

Bugün daha hamileliği 3 ayı dolmamış olan arkadaşım = kardeşimi görmeye gidiyorum evet evleneli daha 1 senesi dolmadan hamile kaldı ve düşük tehlisi var onun için elimden gelenin en iyisini Kardeşi olarak yanında olmak destek çıkmak moral vermek için gidiyorum inşallah gelecek minik kuzumuz teyzesinin bal dudaklısı inşallah bizimle kalacak 🤲 tek temennim bu kardeşimin Benim çektiğim acıyı yaşamaması evladını ona sağsalim bağışlaması Rabbim den dileğim ve duam 🙏

Peki ya ben ben mi 6 senelik bir evlilik evliliğin ikinci senesinde kucağıma alacağımın hayalini kurduğum evlat Rabbim verdi aldı verdi aldı bu bu şekilde tekrarladı 7 kayıp (düşük) dediler . Tam 7 kere aynı acı düştü içime 4 senede
Araştırıldı herşey kanlar genler tüp bebek için bile kapıları çaldım sonuç elde var koskocaman bir hasret ama nasıl bir hasret ki beni yakıp yok ediyor hayırlısı diyorum herşeyin hayırlısı ama ;
Neden bilmiyorum bir iç ses bana diyor ki artık bırak akışına uğraşma olmayacak senin çocuğun işte tam o anda başka bir iç ses diyor ki ya eşin (dünyalar iyisi melek kalpli adam peki bu kadar bencil olabilir miyim ) onun düşündükleri hissettikleri ondan yana bir zulm işkence baskı huzursuzluk görmedim beni hiç kırmadı incitmedi hep yanımda oldu Rabbimde gönlüne göre versin inşallah ben razıyım Allah’ta ondan yana razı olsun 🙏 ama işte dediğim gibi istediğimiz gibi olmuyor bu konuda bu da bizim sınavımız mış diyoruz
Varlığınla varlık bulduğum nefesim yoldaşım arkadaşım sırdaşım benim güzel yürekli merhametli eşim baba olmayacak mı ben anne olmayacak mayım
Bir bulut gibiyim her an boşalacak kadar doluyum sebepsiz ağlamak sebepsiz üzülmek geçen onca yıl kayıp giden onca canın acısı yüreğimdeyken ;

Bu fedakarlık senin için kardeşim sadece senin için geliyorum. Belki senin canın yarama merhem olacak doğduğunda belki de tam yüreğimin ortasına bir ateş bırakacak her ne olacaksa olsun yinede gelsin o mahsum kuzum sen sakın yaşama yaşadıklarımı

O kadar karmakarışık ki duygularım düşüncelerim hissettiklerim ve hissedemediklerim Rabbim sen büyüksün 🙏

Canım inşallah seninde evladın olacak ümitsizliğe kapılma bende 3 sene uğraştım düşük yaptım tam vazgeçtiğim anda hamile olduğumu öğrendim..çok stres yaptığını düşünüyorum bi süre hayatı akışına bıraksan kafanı başka işlerle meşgul etsen belki daha iyi olacak herşey büyük bir sabır istiyor biliyorum Allah yardımcın olsun..Arkadasında inşallah sağ salim evladını kucagina alır..

Back
X