günlük muhabbet katılmak isteyen buyursun..

İyilik bacım sen nörüyonnn evde elektrik kesildi telefondan bile yetişiyorum buraya

çok hızlısın vallaha billaha

ben sabahtan beri hastanelerde koşturuyorum
çocuk biraz üşütmüşte
onçi yaniiii

neyse buraya girdim ya azcık keyfim yerine gelir

çok hızlısın vallaha billaha

ben sabahtan beri hastanelerde koşturuyorum
çocuk biraz üşütmüşte
onçi yaniiii

neyse buraya girdim ya azcık keyfim yerine gelir

geçmiş olsun oğluna benimkide 2 gündür öksürüyor ama ateş yok şimdilk
hasta oalcakalr diye biryere çıkmıyoruz ama yinede nasıl oluyor üşütüyorlar bende onu anlamıyorum..

geçmiş olsun oğluna benimkide 2 gündür öksürüyor ama ateş yok şimdilk
hasta oalcakalr diye biryere çıkmıyoruz ama yinede nasıl oluyor üşütüyorlar bende onu anlamıyorum..

Ya bizimki alerjik çıktı
nefes alamıyor
sanki buz üstünde yatmış gibi öksürüyor
bende bitkisel çözümler için araştırma içindeyim..:44:

Ya bizimki alerjik çıktı
nefes alamıyor
sanki buz üstünde yatmış gibi öksürüyor
bende bitkisel çözümler için araştırma içindeyim..:44:

canım papatya,zencefil,şehre otu bu karışımı 2,3 dakika kaynatıp içirebilirsin
ahmet marankinin şifalı bitkilerinden..

geldim bacı kız kardeşimin nişanıydı o eltisi fenaydı onunda ama mahvettim onu ne stres attım beee:))

kocamlada kavga halindeyim şuan çatır çatır msj atıyorum onada ama sanada yetişirim gitinmi yaww

gece çıktım gülüm berbat geçti nişan demişsin de merak ettim eşinle ne oldu kız valla bizde bir kavgadan çıkıp digerine girioz hiç anlamıolar

gece çıktım gülüm berbat geçti nişan demişsin de merak ettim eşinle ne oldu kız valla bizde bir kavgadan çıkıp digerine girioz hiç anlamıolar

yeni uayndım daha direk pc yi açtım konumda var yeni bitane en son açtığım orayı oku detaylı anlarsın canım...nişanda eltisi abuk sabuk hareketler yaptı milleti bozmalar falan ewde oldu nişan en son bana çattı bende açtım ağzımı baktım dediki siz beni yanlış anladınıız sen başlı başına yanlışsın zaten bu kız sana kuma gelmiyo suratın 5 karış burda oturuyosun insanın sinirini bozma kendini ne sanıyosun dedim bu kız kardeşim benim ufağım...geçen hafta onun nişanı oldu yeni konumdada ablamın isteme olayı hayaım oku anlarsın ne sıkıntılar var daha bizde

siz niye kavga ediyosunuz kızzz ayyyy ben kocamla kendi davalarımız hakkında kavga etsek dişimi kırcam valla....hep benim ailem bi malzeme veriyo kavgaya

siz niye kavga ediyosunuz kızzz ayyyy ben kocamla kendi davalarımız hakkında kavga etsek dişimi kırcam valla....hep benim ailem bi malzeme veriyo kavgaya

ona göre sorun hep benden çıkıyor. eşim hayır demeyi bilmiyor ondan kaynaklanıyor kavgalarımız genelde

herkez yaw bir bana hayır diyebiliyor başka kimseye diyemiyor ama çok sükür 5 dk sürüyor kavgamız yada ondan hala kimseyi kıramıyor

herkez yaw bir bana hayır diyebiliyor başka kimseye diyemiyor ama çok sükür 5 dk sürüyor kavgamız yada ondan hala kimseyi kıramıyor

aslında aile çok önemli yani bir ömür hayatınızın her ewresinde ihtiyacınız olacak ailesine ama senide ezdirmemesi,seni tartışmalarının dışında tutması gerek eşinin eee ew konusu ne oldu şimdi hala askıdamı ayrı ew ayrı yemek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…