Günlük iş imkanı

Hope123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
110
58
13
Şuan işsizim. Varmi böyle bildiğiniz günlük yevmiyeyle iş bulana kadar çalışabileceğim yerler? İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum. Kasa bilgim var, güvenlik kimlik kartim var vs vs yardımcı olabilir misiniz ?

Üniversite cevrelerinde ilan oluyor. Gunu birlik stantta duracak yad brosur dagitacak bayan diye. Hatta okulun adina acilmis facebook instagram sayfalarinada veriyorlar bu imkani. Daha gecen gun gunlugu 120 tl yemek+yol parası veren stantta duracak bayan elemani gordum.

Ha bide bi arkadasim pastanede ise girdi. Garsonluk yapiyor. Asgari ücret saat 5ten 11 e kadar yemek+yol+sigorta dahil.

Haftasonları marketlerde tattırma satış gibi işler oluyor günlüğü 70 fln araştır onları.

kadıköyde Bu Ajans var.Öğrenciyken bir ara orda takılmıştım,iyiler para ödeme vb.konularda sıkıntı olmaz.
onların günlük organizasyonları, fuar, stand görevliliği vs.bir sürü günlük işi oluyor. nette sayfaları var bir araştır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…