• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Günlük hayatta makyaj yapıyor musunuz?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.808
798
Dert değil fakat fikir almak istiyorum. Yüzümde ufak tefek ben çil cilt lekeleri var.Günlük hayatta makyaj yapmak bazen gereksiz geliyor siz ne düşünüyorsunuz?Çalışıyorum ayrıca

Dert değil fakat fikir almak istiyorum. Yüzümde ufak tefek ben çil cilt lekeleri var.Günlük hayatta makyaj yapmak bazen gereksiz geliyor siz ne düşünüyorsunuz?Çalışıyorum ayrıca

Bende günlük hayatta makyaj yapmayı tercih etmiyorum. Canım isterse kırk yılda bir belki. Onun haricinde ben suratımdaki makyajdan rahatsız oluyorum.

Yapıyorum tabii ki...
Yüzüm çok beyaz.
Saçlarım açık renk.
Bir rimel,kalem,parlatıcı mutlaka kullanıyorum.
Ama fondöten,pudra anlamam o işlerden.

bende günlük makyajı sevmiyorum alıskın değilm mesela bazı bayanlar mütemadiyyen her gün makyajıdırlar o kadar ayrıntıyla ugrasamam zaten cildimde idare eder cil yada sivilce vs yok hem olsa da makyaj cildi daha çok yıpratıyo diye düşünenlerdenim.
özel günlerde yaparım yada dısarıya çıktgmda nadiren yaparım calısırken ise haftada en fazla 3-4 kere makyaj yapmısımdır bna göre fazlası zararlı.

ben hergun yapiyorum evde oldugum halde. bir bb cream,hafif allik gozlere rimel,biraz parlatici.. gunluk makyajim budur. aksam cikaracaginda kaliteli bi urun kullanirsan,yuzune gunluk,haftalik bakimini uygularsan her gun hafif bir makyajin zarari olmaz.
usenmeyelim..

Çillerime aşığımmmmm.:16:onlar olmasaydı nasıl olurdum düşünemiyorum bile.:16:
Günlük hayatım da sadece rimel kullanıyorum.:ssz:

bende yapmayanlardanim, özel günllerde kina vs. gibi yaparim
cilli olanlari begenirim ben farkli bir havalari oluyor

Yapmiyorum pek. Ozel gunlerde yapiyorum . Bende calisiyorum hergün hergün ugrasamiyorum. Makyaj yapinca illa sacimi da yapmam gerekiyor bide

Çıkarmaya erinmiyorsam yaparım.Tabi birde evden dışarı çıkacaksam.
Makyaj yapmak değil de temizlemek bana çok zor geliyor :1:
Yaptığımda göz altı morluklarım için kapatıcı ile rimel

Günlük hayatta makyaj yapmıyorum saçım kızıl olmasına rağmen, biraz makyaj istiyor aslında ama ben üşeniyorum sabahları, keşke alışabilseydim yani komple makyaj değilde bir rimel, azıcık kalem biraz ruj fena olmazdı, çok belli olmayan düzeltmeler yani

Eskiden yapmıyordum.yüzümde çiller sivilce izleri mevcut. İki aydır hergün yapıyorum. Şimdi makyajsız halim gözüme çok kötü geliyor. Cilt tonum eşit değil.göz kapakları m daha kahve maalesef.ama o makyajı yıkama derdi ne gıcık bir dert.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar makyaji cikarmak zor demis ya bazilariniz, Neyle cikariyosunuz?
Ben makyaj temizleme bezleriyle cikariyorum hemen tertemiz oluyo, Zorda
Olmuyo hic.

BB, kalem ve allık arada bir de ruj :51: Garnierin toniğiyle çıkarıyorum ben kolay çıkıyor tabiki ama yine de üşeniyorum

Son düzenleme:
göz altı kapatıcısı, göz kalemi, rimel, bb krem, hafif ruj ve biraz allık kullanıyorum. çalışıyorum.

bnde evdeyim bir yaşında bebeğim var ve hergün standart dışarı cıkıcaksam fondöten rimel göz kalemi allık ruj far göz altı sürerim evdeysemde akşama kadar yapmam makyaj taaaaaki eşim gelene kadar o gelmeden yarm saat önce kalkar süslenirim aynı şeklde makyajımı yaparm

hayırr.. :129:

Doğallıktan yanayım..:108:

Düğün yada özel bir günse evettt ... :16:

Hayatimdaa 2 kere makyaj yaptim. Biri nisanimda biri de dugunumde. Makyaj kadar gereksiz ve insani oldugundn farkli gosteren bir sey daha bilmiyorum. Saglik sorunlarindan yani cilt bozukluklarindan dolayi yapilabilir belki ama onun icin de cok saglikli kaliteli urunler kullanilmasi gerekir. Ki ben hicbir makyaj urununun saglikli oldugun da inanmiyorum. Cilt bozukluklari icin bitkisel cozumler bulunabilir. Acikcasi makyaj yapan kadin bakimli kadindir, dusuncesi benim icin cok anlamsiz. Kendimizi oldugumuzdan farkli gostermekten baska bir sey degil. Sadece makyaj yapinca kendinizi guzel hissetmeye basladiginiz an kendinize olan guveniniz bitmis demektir benim gozumde. Yine de herkesin kendi fikri, saygi duyarim. :)

her gün için makyaj yapmak fazla tabii ki. Hele o ağır fondotenler rimeller rujlar falan gereksiz.
Ben yüzüme güneş koruyuculu BB krem sürüyorum, gözlerime kalem bir de. çok solgunsam allık falan sürerim arada o kadar. başka bir şey sürmüyorum. benim de cildim hem kuru hem de çok beyaz. Makyaj hiç yakışmıyor biraz çocuksu bir yüzüm var çocuk gelinler gibi oluyorum makyajla.

Back
X