bence göz makyajı hafifse çok şık duruyor kırmızı ruj.. ama hem gözler çok ağır makyajlıysa bide kırmızı ruj sürünce paylaço gibi olunyo.. kırmızı ruju çok severim ben
Canım ben 22 yaşındayım ve genellikle kırmızı ruj kullanıyorum.
Neden komik oluyordu ki
kızlarr ben günlük hayatta dışarı çıkarken kırmızı ruj sürüyorum,tamam iddialı ama seviyorum yani beni rahatsız etmiyor..ama bazı arkadaşlarım gündüz sürmemin tuhaf olduğunu düşünüyor,annemde aynı şekilde tabi..ama ben hastasyım.siz değerli üyelerinde fikrini almak istedim..günlük hayatta kırmızı ruj sürmek sizcee uygun muu :)))) ???
bende kullanıyorum günlük kırmızı ruj ama dudaklarımı kuruttugu ıcın rujlar, oriflame love serisinin kırmızısını sürüyorum cok koyu bır kırmızı degıl nemlendiriyor ve cok tatlı bı kokusu var.kötü yanı, ışıltı veriyor biraz matlaştırmak ıçın pudrayı denicem bakalım...
Benim dudaklar dolgun olduğu için kırmızı ruj sürünce çok dikkat çekiyor. Günlük sadece bir kere sürüp dışarı çıkmıştım iltifatlar falan derken keyfim iyidi de laf atanlar olunca moralim bozuldu. Haliyle çok rahatsız oldum ve bir daha günlük kırmızı ruj sürmedim. Dikkat çektiğini düşünüyorsanız özel günlerde kullanmak ideal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?