Günlük Egzersiz

elbette katılabilirsin, ben de yarın yeniden başlıyorum. üç hafta eksiksiz uygulamam lazım ama hep bir şekilde aksadı.

http://www.youtube.com/user/FitnessBlender?feature=watch

günaydın herkese

yukarıdaki linkte fitness blender'ın oynatma listesinde tam 482 video var. kadın çok sempatik. o kadar çok video var ki bir tanesi 16 aylık bebeğinizle nasıl cardio yaparsınızı gösteriyor. herkes kendine göre olanı seçsin diye bol bol var. bu sabah hışımla kalktım yataktan düzgün spor yapmayıp yediklerime de dikkat etmediğim için kilo almış olmalıyım. ayrıca düzenli spor yapmazsam da moralim bozuluyor.

nette video ararken insan o kadar gıcık görüntülere rastlıyor ki spordan soğuyor. bu kadın düzgün giyinmiş, güler yüzlü sevimli, sempatik birisi ve amacı gerçekten spor. içinde erkekler için olanı da var

Son düzenleme:

DÜZELTMEEEEEE

hiç youtube ile uğraşmayın kendi sitesi var anasayfada ne istiyorsun işaretliyorsun kaç dakika olsun, zorluk derecesi kaç olsun, ne tür bir egzersz olsun, öyle sadece cardio ve strengt diye iki üç tür yok onlarca tür var, pilates yoga bile var, istediğin seçeneklere tıkl ve tamam de karşına çıkan video gerçekten de aradığın video oluyor.

çok sevindirik oldum

işte link şu http://www.fitnessblender.com/
sanırım bu site için bir konu açacağım, çok hoşuma gitti, benim konumu okuyan beş on kişi görceğine herkes görsün belki çalışma grubu bile oluştururuz.

Son düzenleme:
Her gün aldiğim bir karar bu ama bir türlü yapamiyorum.

olmuyor yapamıyorum kelimelerini siliyoruz

bugün üstte verdiğim linkten sabah ve akşam olmak üzere iki egzersizi bitirdim
bu hevesimin sadece bir iki gün değil devamlı sürmesini diliyorum.

daha önceki egzersizlere göre terlediğimi belirteyim. öncekiler sadece ısınmama yarıyordu. bunlar çok iyi.

hatta en beğendiğimi ekleyeyim, programların zorluk dereceleri en kolay 1 en zor 5 olmak üzere, bu eklediğim linkte zorluk dercesi 2
121 ile 243 kalori arası yakıyor
27 dakika diyor ama yarım saati buluyor. bu kadar kısa sürede iyi terletiyor
tüm vücudu çalıştıran bir program
http://www.fitnessblender.com/v/wor...s-Recovery-Cardio-Workout-with-no-Jumping/h2/

Son düzenleme:
Bu cok iyiymis ya! Kaizen ne güzel hirslisin bu konuda hayran kaldim.bende 2 sene ebru salli ile tv den pilates yapmistim.sacimdan tut tirnagima kadar faydasini gordum.cok fit ve cok formdaydim.sonra kizimi dunyaya getirdigimden beri,cok cabuk yorulur oldum.merdiven cikarken bile cok yoruluyorum.ama bu hamliktan kurtulmam lazim yoksa arka mahalle alacak basini gidecek koltuga sigamayacagim. :/

aman kontrolden çıkmadan vücudun yağlara alışmadan hemen defet onları bugün her yerim sızladı. dünkü egzersizin nasıl yararlı olduğunu daha iyi anladım. birazdan 27 dakikalık olanı yine yapacağım.

insan poposu kaba ettir hissetmez derler ya popom bile acıyor yahu
yarın da geçsin de salı günü bir tartılacağım bakalım sonuç ne

bu arada ikisene boyunca plates yapman çok mükemmelmiş
ne güzel alışkanlığın olmuş ama keşke bırakmasaydın
ister benim dediğim videolar olsun ister ebru şallı olsun muhakkak yeniden başla

kesinlikle

Bir suredir paylasim yapmamissin Kaizen 21 gun olayi ne oldu merak ettim. Soylediklerin cok mantikli geldi benim de derdim var Su tatlilar ve hamurisleri ile. Eger devam ediyorsan ben de sana katilayim kilolar basini almis gidiyor

Bir suredir paylasim yapmamissin Kaizen 21 gun olayi ne oldu merak ettim. Soylediklerin cok mantikli geldi benim de derdim var Su tatlilar ve hamurisleri ile. Eger devam ediyorsan ben de sana katilayim kilolar basini almis gidiyor

devam ediyorum
ama bu konuda tek başıma sıkıldığım için şu konuya taşındım
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...014-yazina-fit-gireliiim-80.html#post33382752
burada devam ediyorum.

sporu düzene koyar gibi oldum uyku problemim de bugün yarın oturacak
bu konuda cuma günleri tartılıyoruz
sen de gel buraya
ben hem cuma tartılmalarına katılıyorum hem de 21 gün olayımı yapmaya çalışıyorum
bugüne kadar hep ya o ya bu muhakkak birinden biri şaştı
kolay değil ama 3 hafta bunu başarırsam hep öyle gidecek
bunun için sonuna kadar gitmeye değer, çabalamaya değer bence

gel bu konuya listeye yazıl, birlikte pazartesi günümüz 1.günümüz olsun ?
birlikte 3 haftayı sayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…