Ben de katılabilir miyimm ? Ben de güne erken başlamak günlük sporumu yapmak, suyumu yeşilçayımı içmek istiyorum. Belli bir kilo problemim yok yan basenlerim sıkıntılı biraz ama fit değilim. Asıl uzun vadeli hedefim bu uygulamaları tüm hayatıma yaymak, sağlıklı bir yaşam geçirmek !..
Ayrıca ben de iki hafta içinde çalışmaya başlayacağım ve bu sene Kpss'ye de hazırlanıyorum. Hayatımı bir düzene oturtur ve ve aksatmadan, tembellik etmeden günlük planımı uygulayabilirsem bence hem işe hem ders çalışmaya hem de günlük 1 saatlik egzersize yetişilebilir :)
Agility Dots (Lv 1) - YouTube
günaydın herkese
yukarıdaki linkte fitness blender'ın oynatma listesinde tam 482 video var. kadın çok sempatik. o kadar çok video var ki bir tanesi 16 aylık bebeğinizle nasıl cardio yaparsınızı gösteriyor. herkes kendine göre olanı seçsin diye bol bol var. bu sabah hışımla kalktım yataktan düzgün spor yapmayıp yediklerime de dikkat etmediğim için kilo almış olmalıyım. ayrıca düzenli spor yapmazsam da moralim bozuluyor.
nette video ararken insan o kadar gıcık görüntülere rastlıyor ki spordan soğuyor. bu kadın düzgün giyinmiş, güler yüzlü sevimli, sempatik birisi ve amacı gerçekten spor. içinde erkekler için olanı da var
Her gün aldiğim bir karar bu ama bir türlü yapamiyorum.
Bu cok iyiymis ya! Kaizen ne güzel hirslisin bu konuda hayran kaldim.bende 2 sene ebru salli ile tv den pilates yapmistim.sacimdan tut tirnagima kadar faydasini gordum.cok fit ve cok formdaydim.sonra kizimi dunyaya getirdigimden beri,cok cabuk yorulur oldum.merdiven cikarken bile cok yoruluyorum.ama bu hamliktan kurtulmam lazim yoksa arka mahalle alacak basini gidecek koltuga sigamayacagim. :/
Bu cok iyiymis ya! Kaizen ne güzel hirslisin bu konuda hayran kaldim.bende 2 sene ebru salli ile tv den pilates yapmistim.sacimdan tut tirnagima kadar faydasini gordum.cok fit ve cok formdaydim.sonra kizimi dunyaya getirdigimden beri,cok cabuk yorulur oldum.merdiven cikarken bile cok yoruluyorum.ama bu hamliktan kurtulmam lazim yoksa arka mahalle alacak basini gidecek koltuga sigamayacagim. :/
Bir suredir paylasim yapmamissin Kaizen 21 gun olayi ne oldu merak ettim. Soylediklerin cok mantikli geldi benim de derdim var Su tatlilar ve hamurisleri ile. Eger devam ediyorsan ben de sana katilayim kilolar basini almis gidiyor