Ben sabahları ve akşamları egsersizlerimi yapiyorum. Akşamları yorulmami sağliyor, daha iyi uyuyorum. Zayıflamak için iyi ve yeterince uyumak çok önemlidir bayanlar
Güneşten önce uyanmak çok güzel bir duygu
sabah egzersizim beni bekler
zamanla konuma katılanlar oldukça burası çok eğlenceli ve bol paylaşımlı bir topik olacak, eminim
ama önce örnek olmalı
egz - 1
günaydın......bende leslie ile kilo vermeye calısıyorum.....önce isinma sonra leslie ve sonra bölgesel calısma yapıyorum....önceden benimde düzensizdi calısmalarım ama artık düzendeyim....
siz nasıl kilo vermeye calısıyosunuz.....
günaydın......bende leslie ile kilo vermeye calısıyorum.....önce isinma sonra leslie ve sonra bölgesel calısma yapıyorum....önceden benimde düzensizdi calısmalarım ama artık düzendeyim....
siz nasıl kilo vermeye calısıyosunuz.....
Lesliye ve cardio nedir. Minik bi aciklama yaparsaniz sevinirim. :)
aslında devamlı egzersiz ya da yürüyüş yaparım, benim sorunum tatlı
yediklerimi kontrol edebilsem hiçbir sorunum kalmayacak. tatlı öyle bir bela ki bırakamıyorsun, hızlı kilo aldırıyor, halsizlik, dikkat sorunu, isteksizlik ve devamlı uyku haline neden oluyor. üstelik bağımlılık da yapıyor, çabuk acıkma hissi uyandırıyor. şeker hızla yükselip hızla düşüyor ve açlık hissi uyanıyor.
şeker ve karbonhidrattan kurtarsam kendimi sorun kalmayacak.
Zaten evde egzersiz olsun, Leslie olsun, yürüyüş olsun hergün vücudumu yormayı, efor sarfetmeyi, terlemeyi çok seviyorum.
yediklerime hakim olursan sağlıklı kilo vereceğime eminim
umarım sağlıklı olacak en kısa zamanda dilediğimiz kilolara düşeriz. sizin egzersiz programınız çok güzel, iyi terletir.
benim favori diyetim karataydır. siz nasıl kilo vermeyi planlıyorsunuz?
aynen bendede o sorun var.....şu çikolatayı hayatımdan cıkaramadım gitti yaaaa.... özellikle regl dönemine yaklasınca acayıp seker ihtiyacım cıkıyo ortaya....seninde dedigin gibi spor yapıyorum ama çikolata yüzünden kilodan düşemiyorum.....ama kesin kararlıyım vercem su kiloları...önünü almazsak sonum ne olur bilmem....
ben haftada 5 gün leslie yapmıcam.....diyet programım yok ama yediklerimde porsiyon küçülterek işe baslıcam....yesil cay içicem....aksamlarıda hafif beslenicem.....bu sekilde inş kilolardan kurtuluruz.....
benim sorunum basen ve göbek...amacımm bacaklarımı inceltmek bakalım inş incelicek bacaklar.....