-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Günlük yüzümü yikayabilirsem şükrediyorumKızlar merhaba,
Forumda aradım aradım cilt bakımı ile ilgili aktif topik bulamadım.
Cilt bakımını çok seviyorum. Ama belli ürünlerle rutin işlemler yapsam da daha neler yapabilirim merak ediyorum. Sizlerin seçenekleri nedir? Neler kullanıyorsunuz? Günlük haftalık aylık ne bakımları yapıyorsunuz veya yaptırıyorsunuz? Her zaman ilgimi çeken alışveriş merkezlerinde cilt bakımı ile ilgili reyonları çok seviyorum. Özellikle sabun değişik değişik kokular resmen sabunlara bakarken hangini alsam diye kararsız kalıyorum. Gelin birlikte paylaşalım aynaya baktığımda kendimi ferahlamış hissediyorum. İşin ehli olanlar da yazarsa çok sevinirim. Uzun yazdım biraz ama benim gibi olanlar varsa yazdıklarımı anlayacaktır. Bekliyorum...
Hamilelikte dökülmeyen saçlar şimdi dökülüyor çok dert etmeyin. Yüzünüz içinde ruşur taşını çok ama çok tavsiye ediyorum. Kullanımıda pratik, cildiniz bebek poposu gibi yumuşacık oluyor :)Her yerde konunu görüyorum karşıma çıkıyor valla
Cildimin bir kaç şeye ihtiyacı var fakat ben bilmiyorum ne lazım ne kullanmam gerekir. Ben de bakımlı insanlara hayranım.
Sadece suyla yıkıyorum. Sivilceliydi yüzüm o meşhur ilaçtan kullandım, kısa bir süre çünkü karaciğer testlerim sorunlu geldi fayda gördüm ama epey azaldı çene kısmımda çıkıyor.
Sivilce izim hiç yok da şu siyah beyaz noktaların çukurları var özellike yanak bölgesinde.
Keşke bilen birileri olsa yardımcı olsa ne yapmam gerekir ne kullanmam gerekir?
Saçıma çam terebentin kullanıyorum. Ama gene de dökülüyor emziriyorum ondan mı bilemedim.
Şu süreçte kan da veremedim ki bi kontrol olsun.
Evet o zaman daha da gürleşiyordu hakikaten:)Hamilelikte dökülmeyen saçlar şimdi dökülüyor çok dert etmeyin. Yüzünüz içinde ruşur taşını çok ama çok tavsiye ediyorum. Kullanımıda pratik, cildiniz bebek poposu gibi yumuşacık oluyor :)
Meraba bende 26 yasindayim. Artik birseyler yapasim var, emziriyorum sacimda dökülüyor benimde çok.Her yerde konunu görüyorum karşıma çıkıyor valla
Cildimin bir kaç şeye ihtiyacı var fakat ben bilmiyorum ne lazım ne kullanmam gerekir. Ben de bakımlı insanlara hayranım.
Sadece suyla yıkıyorum. Sivilceliydi yüzüm o meşhur ilaçtan kullandım, kısa bir süre çünkü karaciğer testlerim sorunlu geldi fayda gördüm ama epey azaldı çene kısmımda çıkıyor.
Sivilce izim hiç yok da şu siyah beyaz noktaların çukurları var özellike yanak bölgesinde.
Saçıma çam terebentin kullanıyorum. Ama gene de dökülüyor emziriyorum ondan mı bilemedim.
26 yaş çok güzel bir yaş canım. Çocuklardan fırsat bulduğun sürece kendin için bir şeyler yapmayı huy edinmelisin.:) Yaptıkça alışırsın inşallah.Meraba bende 26 yasindayim. Artik birseyler yapasim var, emziriyorum sacimda dökülüyor benimde çok.
Burda oneriler olsa bana da bende birseyler yapmaya baslasam :) agiz cevresi ve goz cevremde daha genclikten beri cizgiler vardi zaten hep. Cildim de cok kuru. Neler yapabilirim. En azindan 30 yaşima kadar günlük nemlendirici surmem yeterli olur mu, cilt temizleme fircasi gibi bisey varmis alsammi bilmiyorum
İnşallah tesekkur ederim :)26 yaş çok güzel bir yaş canım. Çocuklardan fırsat bulduğun sürece kendin için bir şeyler yapmayı huy edinmelisin.:) Yaptıkça alışırsın inşallah.
Neler yapılacağı konusunda çok bişey bilmiyorum ben, arkadaşlar yardımcı olucaktır umarım.:)
Canım bu mesajı yeni gördüm konuya girinceHer yerde konunu görüyorum karşıma çıkıyor valla
Sivilcelerimin hiç bir izi kalmadı canım. Bunlar beyaz siyah noktaların çukurları.Canım bu mesajı yeni gördüm konuya girince
Sivilce izleri geçmiyor benim de çenemde mevcut ben cildime çok fazla bişey kullanan biri değilim çok fazla da cildi yormamak gerek gece yatarken tonikle temizliyorum çünkü cilt yağlı bir tabaka çıkarıyor yüzeye o da sivilce oluşmasını sağlıyor aslında sabah akşam tonikle silmek lazım ama ben üşeniyorum sadece akşamları yapıyorum nemlendirici sürersin ardından bu kadarı da yoğun olan anneler için yeterli olur sanırım
Saç dökülmesi şu sıra bende yaşıyorum artık evde süpürge elimde geziyorum görsen
O ilacı kullandıktan sonra mı karaciğer testlerin sorunlu geldi bazı ilaçların karaciğere zarar verme riski var doktor bana bu riski söyleyerek verdi kullandım maalesef etki etti mi hayır
Yaşa göre değişir sanırım ama bazı arkadaşlarım benle aynı yaştalar çok şey kullanıyorlar ben cildi o kadar yormak gerektiğini düşünmüyorum sonuçta içlerinde belli bir kimyasal varSivilcelerimin hiç bir izi kalmadı canım. Bunlar beyaz siyah noktaların çukurları.
Sadece tonikle silip yatmak yetmiyormuş öğrendiğim kadarıyla.
Evet kullandıktan sonra testler sorunlu geldi zaten düşük mg kullanıyordum sonra tamamen kesti dr.
Evet evet fazla da abartmadan kullanmak lazım. bi güzellik uzmanıydı sanırım. Tonikle temizleyip nemlendirici sürmek gerekiyormuş.Yaşa göre değişir sanırım ama bazı arkadaşlarım benle aynı yaştalar çok şey kullanıyorlar ben cildi o kadar yormak gerektiğini düşünmüyorum sonuçta içlerinde belli bir kimyasal var
Ben de daha fazla şey yapmak isterim ama biraz da cildi yıpratmaktan da korkuyorum cildimi haftada 2 kez maske ile temizliyorum kömğr maskesi yaptıktan sonra yumuşacık oluyor cildim her akşam da yatmadan evvel silerim tonikle krem sürerim o kadar göz çevresine falan ayrı kullananlar var ben kullanmıyorum umarım erkenden kırışmamEvet evet fazla da abartmadan kullanmak lazım. bi güzellik uzmanıydı sanırım. Tonikle temizleyip nemlendirici sürmek gerekiyormuş.
Ben de daha fazla şey yapmak isterim ama biraz da cildi yıpratmaktan da korkuyorum cildimi haftada 2 kez maske ile temizliyorum kömğr maskesi yaptıktan sonra yumuşacık oluyor cildim her akşam da yatmadan evvel silerim tonikle krem sürerim o kadar göz çevresine falan ayrı kullananlar var ben kullanmıyorum umarım erkenden kırışmam
Annem maşallah diyeyim 55 yaşında doğru dürüst kırışığı yok günde 2 litre su içmeye çalışıyorumumarım.
O da biraz genetik. Anacuğun kırıştıysa erkenden sen de kırışırsın.:)
Tabi ama bu bakımların işe yarar bence yaşlanmayı geciktirebilirsin.
Su içmek önemli. Su ne kadar içersin?
Maşallah canım.Annem maşallah diyeyim 55 yaşında doğru dürüst kırışığı yok günde 2 litre su içmeye çalışıyorum
sivilce izleri için çay ağacı yağını öneririm. Benimkileri geçirdi. İzin büyüklüğüne bağlı olarak 1 hafta ile 1 ay içerisinde düzenli kullanımla geçiriyor.Canım bu mesajı yeni gördüm konuya girince
Sivilce izleri geçmiyor benim de çenemde mevcut ben cildime çok fazla bişey kullanan biri değilim çok fazla da cildi yormamak gerek gece yatarken tonikle temizliyorum çünkü cilt yağlı bir tabaka çıkarıyor yüzeye o da sivilce oluşmasını sağlıyor aslında sabah akşam tonikle silmek lazım ama ben üşeniyorum sadece akşamları yapıyorum nemlendirici sürersin ardından bu kadarı da yoğun olan anneler için yeterli olur sanırım
Saç dökülmesi şu sıra bende yaşıyorum artık evde süpürge elimde geziyorum görsen
O ilacı kullandıktan sonra mı karaciğer testlerin sorunlu geldi bazı ilaçların karaciğere zarar verme riski var doktor bana bu riski söyleyerek verdi kullandım maalesef etki etti mi hayır
Aa deniyim benim çok küçük çenemde var teşekkür ederim inşallah bana da fayda edersivilce izleri için çay ağacı yağını öneririm. Benimkileri geçirdi. İzin büyüklüğüne bağlı olarak 1 hafta ile 1 ay içerisinde düzenli kullanımla geçiriyor.