Günlük Cilt Bakımı Neler Yapıyorsunuz Gelin Paylaşalım...

Tamam ben de bi deniyim onu Bepanthol zaten başlı başına çok memnunum bebeğin olduğunda tavsiye ederim altı bezli iken hep kullandım. Kızım hiç pişik olmadı en sıcaklarda bile. Hatta bi ara tüpler alüminyumdu patlıyordu krem her tarafından mail attım hemen dönüş yaptılar. Oldukça ilgililer ve kaliteli

Benim de kuru bazen ben de üşeniyorum yapmaya ama yapınca aradaki farkı görünce çok mutlu oluyorum. Özellikle şu çantalarında kremle gezenlere hayranım. Bi şunu beceremedim.
Onu lisedeyken çok yapıyodm yanjmcan kremi ayirmaxdim cildim kuru olduğundan okula giderken dolmuşa bindimmj hemen kremimi surerdim şimdide zaten evden çıkmadan krem sürmeden çıkmam cildime daha doğrusu elletime yaptığım o kadar yani..cildinize Neler yapıyorsunuz...bu nem bombalari var hiç kullandınızmi

Yok nem bombası tarzı değil normal nemlendirici krem kullanıyorum ama ürün çeşitliliği adına merak ediyorum yazanlar olursa öğreniriz ne uyguluyorlar

Garnier kömür maskesinden sonra ciltte harika bir yumuşaklık oluyor kesinlikle tavsiye ederim. Ama günlük Nivea'nın tonikleri kadar temizleyici özelliği yok Nivea tonikle cildimi yuvarlak pamuk pedle temizlediğimde ciltteki kalıntı yağları alıyor. Ped beyaz renkten toz rengine dönüşüyor. Garnier kömür maskesini de 2 3 günde bir yapmak daha iyi sanırım. Ama başka ürünleri de kullananlardan yorumları merak ediyorum.

tabi kullanırım

Ben de yakın zamanda la Roche posay markasının günlük temizleme jelini kullanmaya başladım. Cildim yağlı ve sivilceye yatkın maalesef

Ben de yakın zamanda la Roche posay markasının günlük temizleme jelini kullanmaya başladım. Cildim yağlı ve sivilceye yatkın maalesef
Hoşgeldin canım
Aa faydasını gördün mü benim bazı bölgeler yağlı burun ve çene bölgesi yağlı yanak ve alın kuru bölge 30 yaşımdayım ergen gibi 1 tane illa ki sivilce çıkıyor sinir oluyorum diyebilirim.

Günlük bakım yapmak istiyorsanız ilk önce cildinizi iyi tanımalısınız neye ihtiyacı var bilmelisiniz ki eksileri tamamlayın.
Benim günlük rutinim şu şekilde

AKŞAM
1. Temizlerme
2. tonik
3. hyaluronik asit
4. C vitamini
5. nemlendirici

SABAH
1.Tonik
2. hyaluronik asit
3. Güneş kremi

Haftada 2 3 kere beyaz kil maskesi

Sadece akşam yapıyorum ama aslında cilt sabah da istiyor. Ne kadar sabah kalktığımızda cilt dinlenmiş gibi görünse de bikaç saat sonra belli bir yağ yine dışarı çıkıyor.

Sadece akşam yapıyorum ama aslında cilt sabah da istiyor. Ne kadar sabah kalktığımızda cilt dinlenmiş gibi görünse de bikaç saat sonra belli bir yağ yine dışarı çıkıyor.
Aynen öyle. Sabah cildimdeki parlamayla uyanıyorum. Tabi ki geceki kadar yoğun bakım uygulamıyorum ama tonik ve kremi unutmuyorum. Günlük rutinde tek eksiğim göz kremi. Onu da bulursam tam olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…