- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Sabunlara aşığım resmen diyebilirim. Reyonda bak bak içim açılıyor.Güneş kremi la roche kullanıyorum canım. Eczanede satılan okyanus özlü bir sabun vardı nulera mı neydi adı o çok güzel temizliyor mesela. Tüm kiri alıyor sanki
Tamam ben de bi deniyim onu Bepanthol zaten başlı başına çok memnunum bebeğin olduğunda tavsiye ederim altı bezli iken hep kullandım. Kızım hiç pişik olmadı en sıcaklarda bile. Hatta bi ara tüpler alüminyumdu patlıyordu krem her tarafından mail attım hemen dönüş yaptılar. Oldukça ilgililer ve kalitelişöyle söyleyim karışım yapmak daha iyi direk yüze lokal olarak uygulamak cilde zarar verebilir madecasol cildi tazelerken bepantol onarıyor hametan da zaten bebek popolarına bile kullanılıyor pişik önleyici kızarmaya karşı az miktardan birer tutam kadar kullanmanız yeter
Sabun temizliği gibisi yok ama bazısı çok kurutuyor phına bakmak lazımSabunlara aşığım resmen diyebilirim. Reyonda bak bak içim açılıyor.
Sabun olarak en çok Dove dan ve Oriflame beyaz bi sabunu var o harikaSabun temizliği gibisi yok ama bazısı çok kurutuyor phına bakmak lazım
Onu lisedeyken çok yapıyodm yanjmcan kremi ayirmaxdim cildim kuru olduğundanBenim de kuru bazen ben de üşeniyorum yapmaya ama yapınca aradaki farkı görünce çok mutlu oluyorum. Özellikle şu çantalarında kremle gezenlere hayranım. Bi şunu beceremedim.
Yok nem bombası tarzı değil normal nemlendirici krem kullanıyorum ama ürün çeşitliliği adına merak ediyorum yazanlar olursa öğreniriz ne uyguluyorlarOnu lisedeyken çok yapıyodm yanjmcan kremi ayirmaxdim cildim kuru olduğundanokula giderken dolmuşa bindimmj hemen kremimi surerdim şimdide zaten evden çıkmadan krem sürmeden çıkmam cildime daha doğrusu elletime yaptığım o kadar yani..cildinize Neler yapıyorsunuz...bu nem bombalari var hiç kullandınızmi
tabi kullanırımTamam ben de bi deniyim onu Bepanthol zaten başlı başına çok memnunum bebeğin olduğunda tavsiye ederim altı bezli iken hep kullandım. Kızım hiç pişik olmadı en sıcaklarda bile. Hatta bi ara tüpler alüminyumdu patlıyordu krem her tarafından mail attım hemen dönüş yaptılar. Oldukça ilgililer ve kaliteli
Hoşgeldin canımBen de yakın zamanda la Roche posay markasının günlük temizleme jelini kullanmaya başladım. Cildim yağlı ve sivilceye yatkın maalesef
Yok yapıyorum günlük rutin bakımı bazen zor geliyor ama en azından gece yatmadan tonikle arındırıyorum. Teşekkür ederimNiloyatospikk günlük rutini yapmak biraz zor gelebilir ama düzenli yaptığınızda sonuçları çok iyi olacaktır.
Sadece akşam yapıyorum ama aslında cilt sabah da istiyor. Ne kadar sabah kalktığımızda cilt dinlenmiş gibi görünse de bikaç saat sonra belli bir yağ yine dışarı çıkıyor.Günlük bakım yapmak istiyorsanız ilk önce cildinizi iyi tanımalısınız neye ihtiyacı var bilmelisiniz ki eksileri tamamlayın.
Benim günlük rutinim şu şekilde
AKŞAM
1. Temizlerme
2. tonik
3. hyaluronik asit
4. C vitamini
5. nemlendirici
SABAH
1.Tonik
2. hyaluronik asit
3. Güneş kremi
Haftada 2 3 kere beyaz kil maskesi
Aynen öyle. Sabah cildimdeki parlamayla uyanıyorum. Tabi ki geceki kadar yoğun bakım uygulamıyorum ama tonik ve kremi unutmuyorum. Günlük rutinde tek eksiğim göz kremi. Onu da bulursam tam olacak :)Sadece akşam yapıyorum ama aslında cilt sabah da istiyor. Ne kadar sabah kalktığımızda cilt dinlenmiş gibi görünse de bikaç saat sonra belli bir yağ yine dışarı çıkıyor.
Ama yaşınız kaç göz kremine gerek var mıAynen öyle. Sabah cildimdeki parlamayla uyanıyorum. Tabi ki geceki kadar yoğun bakım uygulamıyorum ama tonik ve kremi unutmuyorum. Günlük rutinde tek eksiğim göz kremi. Onu da bulursam tam olacak :)
35 oldum artık gerekliAma yaşınız kaç göz kremine gerek var mı
MerhabaBugün Nivea'nın gül suyu içeren süt & toniğini aldım umarım bunu da beğenirim.