- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Sivilce yapmayı önlerse yazın sevinirim.Merhaba
Bu ürünü bugün gratiste indirimde gördüm alip almamak arasında kaldim.
Ama aklimdaki ürünleri aldım.
Neutrogena sivilcelenmeye yatkın ciltler için temizleyici ile yüz kremini.
Umarim memnun kalırım.
Tâbi, paylaşırım.Sivilce yapmayı önlerse yazın sevinirim.
Hep dikkatimi çekiyordu pembe ambalaj maviyi kullanıyordum ben bugün dedim denemeliyim sildim yüzümü çok hoşuma gitti açıkçası bikaç gün kullanınca etkisini anlarım.
Bu arada gül biraz alerjik olduğu için her cilde uygun olmayabiliyorBugün Nivea'nın gül suyu içeren süt & toniğini aldım umarım bunu da beğenirim.
Deneyip anlıcam ama ilk kullanımda çok beğendim umarım böyle devam eder.Bu arada gül biraz alerjik olduğu için her cilde uygun olmayabiliyor
Kesinlikle katılıyorum. Şuan internetten araştırmayla doğal kendim de yapmak istiyorum.Önceden çok fazla ürün kullanırdım yine de düzelmezdi sıkıntılarım ne zaman etkili ve az ürün kullanmaya başladım ozaman cildim kendine geldi sabah akşam yüzümü yıkama jeliyle yıkıyorum haftada 2 kere peeling veya maske yapıyorum başka da bişey yapıp yüzümü yormuyorum ben kesinlikle ürünlerde doğru ürünü bulup gerisini eleyin birden fazla ürün mahvediyo cildi
Çay ağacı yağı sivilcelere iyi geldi mi?keci sütlü sabunla yıkıyorum.
doğal lavanta sulu tonikle siliyorum.
cay ağacı yağı suruyordum ama sivilcelerim gectiğinden beri avokado yağı suruyorum.
sonra da gunes kremi bu kadar. 0 makyaj zten duğunlere bile makyajsız giderim.
cildim cene ve alında surekli tek tuk sivilce cıkarırdı. yanaklarımda fondotenden dolayı komedon mu denir yağ bezeleri vardı onlar da gectı bu surecte. iyi su an baya cildim.
markası bade natural yaklasık 1 yıldır kullanıyorum bu urunleri bana iyi geldi. kardesimde sivilce problemi yasıyor ona iyi gelmedi onda stres faktoru var belkı o yuzden gecmemistir bilemiyorum. mersin sulu toniğini de oneriyorlar sivilceli ciltler icin.Çay ağacı yağı sivilcelere iyi geldi mi?
Doğal lavanta sulu derken nedir toniği markası ben doğal çok arıyorum. Aynen çene noktasında benim de sıkıntım
Akşam yatmadan önce tonik ile temizlemelisin canım cildine uygun olanını seçmediğin için iyi gelmemiştir. Mesela ben Niveanın mavi şişesini kullanıyordum çok iyi muhteşem temizliyordu pembesini merak ettim aldım ama cildimi kremsi yapısından dolayı yağlı bıraktı ve sivilce oluşumu oldu. Cildin lekeli derken yüzündeki renk tonu farklılığından bahsediyorsan onun için ben şuan Achromin diye bir krem var instadan almıştım baya iyi geldi. Ben de cildim daha iyi olsun istiyorum o yüzden bu topiği açtım canımMerhaba kızlargünlük cilt bakımını düzenli olarak yapmaya çalışan biriyim ancak uzun süre bir düzen tuttursam da yine de cildim istediğim şekilde olmuyor maalesef sabah akşam yüzümü temizleyicilerle yıkarım, sabah nemlendirici krem kullanıyorum, gece yatmadan önce de doktorun önerdiği bir krem vardı onu kullanıyorum; haftada 1 kez de kil maskesi yapıyorum ancak cildim sivilceye yatkın ve lekeli nasıl bir cilt rutini önerirsiniz? Şu an sabah la roche posay’ın nemlendiricisini ve yüz temizleme jelini kullanıyorum, akşam da sinoz yüz temizleme jelini ve doktorun önerdiği kremi kullanıyorum. Tonik kullandığım bir dönem cildime hiç iyi gelmemişti o yüzden tekrar kullanmaya korkuyorum.
Aloe vera bitkisini direktsürmeyin saflaştırılması gerekiyor onun vs. Eczaneden alın aloe vera jelKuru ve hassas bir cilde sahibim. Özellikle de güneş cildimi mahvediyo resmen. Evde aloe vera çiçeğim var 2 güne 1 cildime sürüyorum. Her gün yatarken de Neutrogena Hyaluronik Asit tonik ile cildimi nemlendiriyorum. Yaz kış da solante leke karşıtı güneş kremi kullanıyorum.