Günlük Cilt Bakımı Neler Yapıyorsunuz Gelin Paylaşalım...

Sivilce yapmayı önlerse yazın sevinirim.
Hep dikkatimi çekiyordu pembe ambalaj maviyi kullanıyordum ben bugün dedim denemeliyim sildim yüzümü çok hoşuma gitti açıkçası bikaç gün kullanınca etkisini anlarım.

Gül ve sütlü toniği dün 2 kez yaptım. Diğer toniği insan yine arıyor. Ama bunu uygularken cilde bir rahatlık geliyor. Üstelik sonra krem sürmeye bile gerek kalmadı. O kadar güzel hafif bir koku geliyor ki insanın burnuna

Ferahlatıcı toniği yine alıcam sanırım 2 sini de kullanıcam. Çünkü mavi şişe iyi temizliyor. Ama pembe gönlüm sende güzel bir ürün

Önceden çok fazla ürün kullanırdım yine de düzelmezdi sıkıntılarım ne zaman etkili ve az ürün kullanmaya başladım ozaman cildim kendine geldi sabah akşam yüzümü yıkama jeliyle yıkıyorum haftada 2 kere peeling veya maske yapıyorum başka da bişey yapıp yüzümü yormuyorum ben kesinlikle ürünlerde doğru ürünü bulup gerisini eleyin birden fazla ürün mahvediyo cildi

Kesinlikle katılıyorum. Şuan internetten araştırmayla doğal kendim de yapmak istiyorum.

keci sütlü sabunla yıkıyorum.

doğal lavanta sulu tonikle siliyorum.

cay ağacı yağı suruyordum ama sivilcelerim gectiğinden beri avokado yağı suruyorum.

sonra da gunes kremi bu kadar. 0 makyaj zten duğunlere bile makyajsız giderim.

cildim cene ve alında surekli tek tuk sivilce cıkarırdı. yanaklarımda fondotenden dolayı komedon mu denir yağ bezeleri vardı onlar da gectı bu surecte. iyi su an baya cildim.

Çay ağacı yağı sivilcelere iyi geldi mi?
Doğal lavanta sulu derken nedir toniği markası ben doğal çok arıyorum. Aynen çene noktasında benim de sıkıntım

Çay ağacı yağı sivilcelere iyi geldi mi?
Doğal lavanta sulu derken nedir toniği markası ben doğal çok arıyorum. Aynen çene noktasında benim de sıkıntım
markası bade natural yaklasık 1 yıldır kullanıyorum bu urunleri bana iyi geldi. kardesimde sivilce problemi yasıyor ona iyi gelmedi onda stres faktoru var belkı o yuzden gecmemistir bilemiyorum. mersin sulu toniğini de oneriyorlar sivilceli ciltler icin.

Merhabalar
Yüz temizleme.cihazi araştırıyorum bende. Çünkü siyah noktaların bile canini çıkarana kadar uğraşıyorum. Yüzüm kıpkırmızı oluyor. Önerebileceğiniz cihaz varmidir

Canınız sıkıldıysa cildinizle uğraşmak terapi gibi geliyor. Cilt temizliği, maske müzik eşliğinde biraz keyfinizi yerine getirebilir.

Güneş kremi dışında her şeyi değiştire değiştirere kullanıyorum güneş kremindeyse en sevdiğim sinozun yağlı ciltler için olan güneş kremi.sanki lekelerim açıldı

Merhaba kızlar günlük cilt bakımını düzenli olarak yapmaya çalışan biriyim ancak uzun süre bir düzen tuttursam da yine de cildim istediğim şekilde olmuyor maalesef sabah akşam yüzümü temizleyicilerle yıkarım, sabah nemlendirici krem kullanıyorum, gece yatmadan önce de doktorun önerdiği bir krem vardı onu kullanıyorum; haftada 1 kez de kil maskesi yapıyorum ancak cildim sivilceye yatkın ve lekeli nasıl bir cilt rutini önerirsiniz? Şu an sabah la roche posay’ın nemlendiricisini ve yüz temizleme jelini kullanıyorum, akşam da sinoz yüz temizleme jelini ve doktorun önerdiği kremi kullanıyorum. Tonik kullandığım bir dönem cildime hiç iyi gelmemişti o yüzden tekrar kullanmaya korkuyorum.

Akşam yatmadan önce tonik ile temizlemelisin canım cildine uygun olanını seçmediğin için iyi gelmemiştir. Mesela ben Niveanın mavi şişesini kullanıyordum çok iyi muhteşem temizliyordu pembesini merak ettim aldım ama cildimi kremsi yapısından dolayı yağlı bıraktı ve sivilce oluşumu oldu. Cildin lekeli derken yüzündeki renk tonu farklılığından bahsediyorsan onun için ben şuan Achromin diye bir krem var instadan almıştım baya iyi geldi. Ben de cildim daha iyi olsun istiyorum o yüzden bu topiği açtım canım şuan sabah akşam Dove sabun ile yıkıyorum. Sivilce oluşumunu oldukça önlüyor ben çikolata çok tükettiğim için sivilceler 30 yaşımda da olsa kaçınılmaz oluyor malesef

Temizliyorum nemlendiriyorum bi de güneş kremi sürüyorum bu 3ü yeterli güneş kremini iyi seçmek lazım ama ben sinozun yağlı ciltler için olanını kullanıyorum akşam da yağ bazlı bi temizliyceiyle çıkarıyorum performansından bayağı memnun kaldım

yüzümü bioderma sebium ile temizliyorum minisonun yüz temizleme cihazıyla beraber.
Nemlendirici olarak da yaz kış yaşadığım şehir değişiyor buna bağlı olarak neutrogena yağsız yüz nemlendiricisi ve loreal aloe veralı kremini kullanıyorum.
makyaj çıkarmaya bebak acıbadem sütü çok iyi geliyor yüzümü de nemlendiriyor, pamukla makyajı sildikten sonra yüzümü yıkıyorum.
peeling olarak yves rocher kayısılı peeling, çok hafif günlük kullanıma uygun. T bölgesinde parlamayı önlüyor.
üşenmezse eğer doğal gül suyu ve çay ağacı yağı ile tonikliyorum.(bu gerçekten cildin rengini açıy
Güneş kremini de la roche posayin dry touch olanını kullanıyorum.

ne kullanırsak kullanalım düzenli kullanmayınca yararı olmuyor maalesef:/

Aloe vera bitkisini direktsürmeyin saflaştırılması gerekiyor onun vs. Eczaneden alın aloe vera jel

Dişlerimi fırçalıyorum
Yüzümü johnsons babyle yüz yıkama aletiyle yıkıyorum
Ondan sonra yüzüme hylüronik asit sonra C vitamini ve daha sonra da retinol serumumu sürüyorum
En son avene gece kremimi ve yine avene gözaltı serumumu sürüp bitiriyorum
Ben bakımımı gece yapıyorum gün içinde yüzüm nemlidir
En sonunda da hc care bitkisel saç yağından az bir miktar alıp kirpiklerime sürüyorum çok faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…