• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük 'çatalkaşıkbıçak' takimi

Piquania_Dedove_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
4.912
520
398
Arkadaşlar çeyiz hazırlığındayım ve ilk etapta sadece günlük takım almaya niyetliyim..Misafir için hemen almayı düşünmüyorum..
Peki ama günlük kullanım için 6 kişilik yeterli mi yada 12 kişilik mi almalıyım?
Fikri olanlara ve yazanlara şimdiden teşekkürlerrr:)
:34::34::34:

ben altılı almıştım ama pişmanım gidip bi altılı daha aldım ki aynısını bulamadım iki çeşit oldu . sonucta makinede olanlar oluyor elinin altında sürekli bulunmalı.ve zaten çekmecende 6 çatal 6 kaşıkla mı idare edeceksin?? 12 li alıp aynı takım yapsan daha mantıklı

Benim evimde 18 er tane çatal kaşıklar :52::52::52: Annem başta 12 tane almıştı ama makine de olanlar olunca ve makine hafta da 2 kere çalışınca sıkıntı çektik annem 12 şer tane daha aldı 6 tanesini daha çıkardım...Ancak yetiyor bize :52::52::52::52:

Ya aslında ben 6 lı düşünüyordum ama sonra tereddütte kaldım bir de almayı düşündüğüm takımın 6 kişilik olanaı yok 12 kişilik bi takım ne yapacağım konusunda burdan yardım istemeye karar verdim ben de:34::34::34:

prenses84, Allah mutluluğunuzudaim etsin öncelikle,bence alabiliyorsan 12 kişilik almanı önerebilirim...

Ben bi de misafir için almayacam ilk başta....Günlük de misafirlik de aynı takım olucak:34:
Bu yüzden 12 kişilik almak sanki daha mı iyi ne:)))

12kişilik daha kullanışlı bence de, ben de 12 kişilik aldım. Yeri gelecek bulaşık makinesinde bekleyecek makine dolana kadar o zaman diğer takımdan kullanmaktansa direk 12 lik al derim.

Kesinlikle 12li canım,ister elde yıka ister makinede elinin altında bolca bulunması önemli çatal kaşığın :34: benim 12li şu an yetiyor.ablam da senin gibi kararsız kalmıştı ona da 12li aldırdım.

Ben önce 6'lı aldım sonra eve gelip düşündüm aynısından ertesi gün gidip bir 6'lı daha aldım şu an evde de çok çatal bıçak kirletiyorum ben elimin altında temiz dursun devamlı diye 12'liye tamamladım.

Back
X