• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Çatak Kaşık Bıçak seti

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Kızlar ben günlük çkb alıcam fakat 6 lık mı yoksa 12 lik mi alsam bilemedim. Siz nasıl aldınız?
Bir de günlük çkb takımı alırken hangi markaları göz önünde bulundurmalıyım?
Ya da hangi özelliklere bakmalıyım?

canım günlük de olsa 12 kişilik olmalı bence.makineye atınca hemen tükeniyor hali hazırda olanlar.bernardo,biev gibi markalardan 6 kişilik setleri bir araya getirip farklılık yaratabilirsin.fakat cicili bicili şeylerin çok da uzun ömürlü olduğu söylenemez.belli bir süre kullanır değiştiririm diyorsan satın alabilirsin.bunun yanı sıra çelik ürünlerde paslanma ya da kararma durumlarını yaşatmayacak markalara yönelebilirsin bütçen dahilinde.korkmaz,ar yıldız,hisar,jumbo vs..

Teşekkür ederim bilgilerin için. Ben de uzun süreli kullanabileceğim ürünler almak istiyorum. Kahvaltı setini biraz cicili bicili birşleyler almak istiyorum. Hem onların maliyetleri de çok yüksek değil nasılsa..

ben de senin gibi yardım almak için bu konuda yeni bi topik açtım görseydim keşke açmazdım. bende 12 kişil alıcam büyük bi ihtimal. durumun varsa iyi bi takım al derim ben. orta halliysen benim gibi karacada uygun günlük takımlar var bakabilirsin

canım ben gündelik kullanım için metro marketten hisar markalı çatal kaşık bıçak takımı aldım, 100 yıl garantili yazıyor paketlerinde ayrıca gerekli olursa bedava bakım hizmeti veriyorlarmış 12 li aldım zaten bir paketinde 6 tane vardı ikişer paket çatal bıçak işte küçük bıçak küçük çatal bıçak vs.. fiyatı da diğerlerinden farklı değildi. daha kullanmadım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ama bayadır araştırıyorum dükkanları gezip tozuyorum bana en güven veren markalardan biri hisar oldu, tencerelerimi de oradan aldım küçük züccaciye bayilerinde indirimli satıyorlar bir sürü ürünlerini..

Bende 12 kişilik alıcaktım 6 aldım şmdi aynı modelden bi 6 daha almak istiyorum.
Ama ben iyi bişe istemedim çabuk sıkılan biriyim. Renklilerden aldım, bişe olursa değiştiririm ilerki yıllarda

Evet ben de bu aralara 12 lik takımlara bakıyorum. Ben şimdi yanlız yaşıyorum ona bile 6 lık yetmiyor:)

benimde günlük takımım 12 kişilik hisar alındı. gerçi kullanmama epey var ama dursun illaki o gün gelicek :)

bencede 12 lik al derim. Misafir dışında da kullandığın takım 12'li olmalı inan 6 lı yetmiyor. Jumbo nun 12 kişilik günlük takımı var 500 tl. tavsiye ederim ben öyle yaptım. Hem fiyatı iyi hemde 50 yıl garantili çin malıda değil. Düşünürsen aldığım yeride söylerim. Mağaza fiyatının altında buldum 12 taksitte yapıyor.

Back
X