Günlük bakım

Ellerime de kremimi suruyodum aklima bazi kuaforlerin kabaran saç icin tavsiyesi geldi

El kreminden saca sürmek

Ben de birazcık daha alarak saçıma hafifçe uyguladim

Yatistirmasi iyiydi

Lakin aklıma içindekiler geldi zararlı olan ne varsa bütün el kremlerimde var

Digerler kremlerime de bakmam lazım

Anladım ki en iyi nemlendirici doğal yağlar

Gittikçe bakimim daha da dogallasiyo

Şimdi kendimi bir kahve ve organik cevizle ödüllendiriyorum

Unutmamam gerek ki

Ben değerli bu insanın

Her ne kadar bunu hissetmesem de

Uselik kahvenin bir çok faydası var ama öyle bi faydası var ki suan onun için içiyorum ve bundan sonra günde bir bardak kahve içmeye dikkat edicem

O faydası lisanı fasihlestirmesi

Ayrıca diğer tarafta limonlu suyum hazır

Kahveden sonra onu da icicem hemen ardından değil tabi

Yemin ederim bıktım ben bu hayattan nasıl evlendim ben allahimneden yakim basimi nasıl goremedim bunun gerçek yüzünü

Içimdeki duygular geçmemiş de olsa yaptım biseyler

Bakalım onlar neler

Yemek yendi
Mutfak toplandı
Bulaşiklar makineye

Bakimima gelince

Geçen haftalarda maybelline nin bb kremini almıştım yanında garnier in ucu bir aradasinin testeri geldi deneme amaçlı yüzüme maske olarak onu uyguladim ablam kullanmış memnun kalmamış ama deneyelim bakalım

Sonraaaaa kendim hazırladığım sarkması için yagi goguslerime uyguladim

Göğüslerini yağlarken elimde kalan yagi ellerime iyice yedirdim

Dudaklarima geçici olarak nivea nin nemlendiricisini sürdüm

Yüzümü yikadiktan sonra dişlerini fircalayip beyaz vazelini surucem dudaklarima

Normal vazelini yani pembe olanı çok çok az ve hafif olarak kabaran saçlarıma uyguluyorum yatistiriyo ama içinde saca zarar veren madde var mi bilmiyorum üstünde yazan içindekiler bölümüne baktım vazelin ve esans yaziyo ama sadece bu ikisi olduğunu sanmıyorum netten arastircam

Ihtiyacım olmasa da markette alışveriş yaparken gözüme kestirdigim bakim ürünlerini alıyorum normal bakim malzemeleri alışverişi dışında bi ara dalan d'olive yoğun bakim kremini almıştım eğer vazelinin içinde içine sinmeyen bisey bulursam onu da arastircam

Normal doğal yağ kullanayim diyorum ama ölçüyü tutturamiyorum çok yagliyorum saçımı

En olmadı öyle böyle yağ sürmesine aliscam

Dudaklarıma beyaz vazelin
Göz çevreme nar çekirdeği yagi

Veeee yatiiisssss :uykucu:

Sabah limonlu su ve ari sutuyle güne başladım sonrasında güzel bi kahvaltı beraber kahvaltı yaptığım şahsi saymazsak
Dışarı çıktım biraz almam gerekenler vardı çıkarken kendim hazırladığım güneş yağını sürdüm ardından sadece concealer hatta biraz da burnuma sürdüm iyi oldu yaaa

Kahvalti masasından olan bulasiklari da yerleştirdikten sonra makineyi çalıştırdım
Az önce yerlestirdim
Baharatliklari sildim
Abur cuburlari düzenledim bozulanlar attim

Şimdi kahve ve çikolata aşkı yaşıyorum :KK200::kahve::KK68:

Sozlugu kapattim artik mesajlarimi daha anlasilir yazabilicem

Nerde benim windowsphone islemcili telefonum

Androide alisamadim yaaa

X