- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
Güneş koruyucu almadım. Zeytinyağı sürüyorum. En dogal koruyucu buymus. Hemde besliyor
Güneş koruyucu olarak susam yağını da tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güneş koruyucu almadım. Zeytinyağı sürüyorum. En dogal koruyucu buymus. Hemde besliyor
Merak ettim şu vazelini. Benim kullandığım vazelinler hep pembe renkteydi.
Kirpiklere ne gibi bir faydası var? ve nasıl uyguluyorsunuz?
Bende dudaklarıma vazelin sürerdim eskiden petrol maddesi olduğunu duyunca soğumuştum o zaman.
Amma velakin kaş - kirpik bakımına önem veririm. Takma kirpikten nefret ettiğimden kirpiklerimi doğal yollarla uzatmaya çalışıyorum. (tatlı badem yağı veya hint yağı sürmek gibi)
Bu vazelin kirpiklere uygulanıyorsa kaşlara da uygulanabilir değil mi?
Rica ederim. Hoşbulduk Blue. :)
Evet okudum bütün topiği.Konu sahibi arkadaş şanslı.
Kola-çekirdek hususunda arkadaşça uyarmanız iyi olmuş mesela.
Sizinde mi sayfanız var görmedim bir bakayım.
bugün ağda günümdü mis oldum 15 güne lazere gitcem bir de dökülcekler ooh :)
onun dışında hiçbi şey yapmadım ama şimdi leke maskesi yapcam
Rica ederim cildinizi bilmiyorum ama inanın limon ya da bu gibi asitli şeyler yazın gece sürseniz de leke yapıyor.arkadaşlarımda oldu.ondan diyorum...
caudalie diye bir dermokozmatik markanın leke maskesini kullanıyorum killi:)Leke maskesi için neler kullaniyosun canim
ay çok tatlılar:)patates ördeklerim
bu sefer şekilleri pek hoş olmadı ama
ay çok tatlılar:)
Hemen suyla durulayin gözünüzüGüne eşime kahvaltı hazırlarken acı pul bibere buladigim elimle gözümü kasiyarak başladım
Peki peki :))Kola çekirdek bi günlük bi kacamakti geçti bitti
Ben masumum
Tamamdır.Bi eczacı tanıdıktan duymuştum beyaz vazelin saftir diye
Vazelini kirpiklerimi beslesin gurlestirsin kullaniyorum
Kas bakimi için de birebir özellikle benim gibi uzun kaslara sahipseniz çabuk dağılmasını engelliyor
Telefonundan resim yukleyemiyorum bilgisayarimdan girdiğimde resmini çeker atarım canim
Dediğiniz gibi insan kendiyle ilgilenmeli bu bizim için çok gerekli ama çevreme bakıyorum da bazı sebplerden dolayı çoğu insan kendine sahip olduğunu unutmuş ve benliğini artık başka sebeplere bağlamış lakin silkelenip kendimize gelmeliyiz çünkü biz kendimiz olduğumuz için biziz
Rica ederim ne demek, bilgi alışverişini severim.Çok teşekkür ederim desteklerinizi ve paylasimlarinizi bekliyorum.
Size de bakımlı alımlı günler dilerim