günlük 900 kalorilik diyetle bellerimiz incelsin :)

panzehir87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
128
0
46
Konya
Bu diyet programı adından anlaşılacağı gibi hızlı bir şekilde bel bölgenizdeki yağlardan kurtulmanızı sağlayacak. Bu diyet programında size uymanız gereken katı kurallar yerine, hangi öğünlerne ne yemeniz gerektiğini alternatifli şekilde sunuyoruz.Ne zaman ne yiyeceğinize tamamen kendiniz karar vericeksiniz. Böylelikle diyet yaparken sevmediğiniz yiyecekleri yemek zorunda kalmadan diyet programını zevkle uygulayacaksınız.Bu diyette kahvaltıda almanız gereken maksimum kalori miktarı 300-350, akşam yemeğinde maksimum 350-400 ve ara öğünlerde maksimum 65 olmalıdır. Yani günde alacağınız kalori miktarı 900′ü geçmemelidir. Bu sayede metabolizmamız için gereken diğer enerjiyi, vücut bel bölgesindeki yağları yakarak temin edecektir. Böylelikle kolaylıkla bel bölgenizi inceltmiş olacaksınız. Şimdi size alternatifli diyet programını veriyoruz
Sabah :
1 dilim kepek ekmeğine sürülmüş yağsız labne, yanında 1 tane greyfurt ve 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu.
2 dilim peynirli tost(tercihen kepekli), omlet(tek yumurtayla), 1 tane domates.
1 tane elma, 30 gr. müsli, 1çay kaşığı bal ve 100 gr. yağsız sütle hazırlanmış elmalı müsli.
1 dilim ballı etimek, 40 gr. yağsız salam, yarım adet salatalık.
Çalışan bayanlar için, bir adet muz, bir adet elma, bir adet kividen oluşan meyve salatası.
Öğle :
1 porsiyon sebze ızgara(tava yağsız olacak).
2 dilim vejetaryen pizza.
1 tabak çorba, 1 dilim ekmek(tercihen kepekli), 20 gr. yağsız peynir.
1 tane patates(fırında yapılmış), haşlanmış sebze.
Çalışan bayanlar için, salata yapraklı, peynirli, domatesli sandviç ve bir bardak domates suyu.
Akşam :
1 tane domatesli, biberli, peynirli tost(kepek ekmeğinde).
Patates, kabak ve bamyayla hazırlanmış türlü(tercihen yağsız olacak).
1 tabak spagetti bolonez.
2 adet etli domates dolması.
250 gr. patates(haşlama), üzerine maydanoz, karabiber ve tuz ekleyebilirsiniz.

Ara öğünler :
65 Kaloriden Az Olanlar :
1 adet kayısı,elma,portakal, greyfurt, şeftali
Bir avuç kadar üzüm ya da kiraz,
İki – üç adet havuç,
150 gr.yoğurt(yağsız),
2tane bisküvi.

65 Kaloriden Fazla Olanlar :
1adet muz, armut,çokoprens
150 – 200 gr. meyveli yoğurt(diyet),
150 gr. yoğurt(probiyotik ),
3 parça çikolata.

liste benim hoşuma gitti, yarından itibaren başlıyorum.. benimle beraber olmak isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim :3: zaten diyetisyenler 1000 kalorinin üstüne çıkılmadıkça kolaylıkla kilo verilebileceğini söylüyorlar.. o yüzden ideal olduğunu düşünüyorum..

sanırım kimsenin dikkatini çekmedi. ama ben yinede bilgi vereyim.. sabah tost ve omletin yanında yarım bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim.. öğlen sadece mercimek çorbası içtim.. şimdi elma yiyorum :39: altı buçuk yedi gibide akşam yemeğimi yiyeceğim..

7 de akşam yemeğimi yedim.. küçük haşlanmış patates yedim baharatlayıp bide kırmızı elma.. şimdilik iyi gidiyor :)

sürekli 900 kalori alırsan bi zaman sonra metabolizman alışır ve kilo vermekte direnir en azından bi gün 900 bi gün 1200 al ya da 2 günde bir aslında ideal sağlıklı olan 1200-1400 arasıdir

benim vermem gereken 5-6 kilo var.. daha sonra korumam gerekiyor.. o nedenle bu diyeti seçtim.. ayrıca çok doyurucu oluyor, akşam 11, 12 ye kadar açlık hissetmiyorum sonrada yatıyorum zaten.. kiloya göre haftada 3-4 kilo verilebileceğini duydum matmazel1990.. istersen bi hafta yapıp sana sonuçları verebilirim.. ayrıca bugün sabah tost, 3 zeytin ve bir tam kaynamış yumurta yedim, öğlen bi kase çorba içtim sadece, az önce küçük bi parça kaşarlı sucuklu simit yedim :17: bunuda akşam yemeğimi azaltarak dengeleyeceğim..

bugün sabah yine tost, 1 haşlanmış yumurta ve domates yedim.. öğlen biraz yulaflı bisküvi yedim.. akşamda şehriyeli çorba ve bir dilim kepekli ekmek yedim.. bugün listenin biraz dışına çıktım malesef.. aynı zamanda 1 saat yürüdüm..

bugün sabah yine tost, 1 haşlanmış yumurta ve domates yedim.. öğlen biraz yulaflı bisküvi yedim.. akşamda şehriyeli çorba ve bir dilim kepekli ekmek yedim.. bugün listenin biraz dışına çıktım malesef.. aynı zamanda 1 saat yürüdüm..

kardescım nası gıdıyo?
bende baslasammı dıyorum buna ?
kılo kaybın fln nasıl ?

ben bu diyeti bozdum malesef :17: sırf iradesizliğimden.. ama araştırdım, 3-4 kilo kesin olarak gidiyormuş.. yapmak istersende güzel bi diyet, hiç acıkmıyorsun.. bende bi süre sonra tekrar buna başlamayı düşünüyorum :34:

ben bu diyeti bozdum malesef :17: sırf iradesizliğimden.. ama araştırdım, 3-4 kilo kesin olarak gidiyormuş.. yapmak istersende güzel bi diyet, hiç acıkmıyorsun.. bende bi süre sonra tekrar buna başlamayı düşünüyorum :34:

şehir dısında oldugum ıcın bende 1 haftadır baslayamadım bı turlu :/ dun aksam dondum ve bu sabah baslıyorum hatta sımdı tostumu yapıp baslıyoum ınsaALLAH :)

sık sık gırıp yazma nıyetındeyım gelısmelerı :)

ıstersen beraber yapalım :)

bu liste benim de hoşuma gitti ,listelerle aram iyi değildir ama bu sefer zorlıycam kendimi en azından yaklaşmaya çalışıcam ,ben de katılabilirim size eğer isterseniz :)

ben ek olarak sabah mate çayı içmeye başladım iştahı kestiğini ve ödem attığını okudum çünkü inşaallah bi faydası olur

kahvaltıda beyaz peynirli ve sucuklu tost ve meyve suyu vardı bu listeden haberim yoktu ama yine de uygun sayılır umarım bundan sonrası daha da iyi olur

umarım hepimiz için güzel bir gün olur:)

bu liste benim de hoşuma gitti ,listelerle aram iyi değildir ama bu sefer zorlıycam kendimi en azından yaklaşmaya çalışıcam ,ben de katılabilirim size eğer isterseniz :)

uu cok sevındım kardescım :) 1. gunu malesef bıracık pilavla ve uykumun kacması sonucu 1 tane bıtter gofretle kacamak yaparak tamamladım :/
ama ogle yemegı yemedıgım ıcın aşırı aşırısı 900 kalorının ustune cıkmamısımdır dıye umuyorum :/

şu gecelerı uyuyamama durumu cok fena aksatıyo dıyetı =/ sabah 7 gıbı kahvaltıyı yapıp oyle yatsamda 12 de kalkıp ogle yemegı fln dengelesemmı dıye dusunuyorum acıkcası =/

bende bu pazartesi başlıyorum tekrardan :) bence eğer geç yatıyorsan yatağa girmeden en az 2,5-3 saat önce akşam yemeğini yemiş ol.. eğer öğlen kalkıyorsan çok zor olur senin için.. yatmadan öncede biraz egzersiz yaparsın evde, iyi olur.. hepimize kolay gelsin :)

Back
X