- Konu Sahibi nightingale62
-
Bizimki doğdu doğalı erkenciHaha bizimki bazen 9-10 kalkmaya başladı yoksa 6-7 ydi
Ben hic ir sey yapamadim kizlar uyandim ve evden ciktim is yerleri acilir diye tadilat var is yerimizde ben de yardimci olcamAşk olsun etiketledimya kuzummmm hoşgeldinnnn bebeğiiiisim ben de bugün bulaşıgı yıkadım yatağı topladım salonun tozunu aldım çay koydum arkadaşlarkahvaltıdan sonra buzdolabının sebzelik kısmını silicem sonra yanlar falan bitti
Kolay gelsin kuzum eve geçince yaparsınBen hic ir sey yapamadim kizlar uyandim ve evden ciktim is yerleri acilir diye tadilat var is yerimizde ben de yardimci olcam
Aynen kuzumKolay gelsin kuzum eve geçince yaparsın
Çok iyiBizimki doğdu doğalı erkencialıştıkta artik ama bazen diyorum eskiden ne uyurmuşum 12-1 e kadar
Bu saate kadar;
Kahvalti✔
Mutfak toplandı, ocak silindi ✔
Evi küçük süpürgeyle hemen bi aldim✔
Parka gidiyoruz şimdide ✔
Oradanda markete gidip bez ve bi kac ihtiyaci alip eve dönüş ✔
1 lt kadar da su ictim ✔
:) kendimi eklemişim alıntıya1 saatte 6 şal ve bir tunik ütüledimhazırlanıp işe gitmeliyim, haydi bismillah kızlar göriyim sizi
Eline sağlıkAşk olsun etiketledimya kuzummmm hoşgeldinnnn bebeğiiiisim ben de bugün bulaşıgı yıkadım yatağı topladım salonun tozunu aldım çay koydum arkadaşlarkahvaltıdan sonra buzdolabının sebzelik kısmını silicem sonra yanlar falan bitti
kolay gelsinBen hic ir sey yapamadim kizlar uyandim ve evden ciktim is yerleri acilir diye tadilat var is yerimizde ben de yardimci olcam
Geçmiş olsun neden oldu?bugun ayagim cok agriyor pek bisey yapamam galiba
bikac aydır ağriyordu bugun asiri artti dr. a gitsem mr röntgen vs bi suru sıkıntı:) kendimi eklemişim alıntıya
Eline sağlık
kolay gelsin
Geçmiş olsun neden oldu?
Aşırı artmış baksana , gitmelisinbikac aydır ağriyordu bugun asiri artti dr. a gitsem mr röntgen vs bi suru sıkıntı
Evet canim ya ,gece allahtan uyanmıyor da bazen rahat ediyorum.Çok iyiGece deliksiz uyusam yeter bana :)
Kolay gelsinBende kahvaltıyı yenii yaptımn şimdii işe koyulma zamanıtabi siz günü yarıladınız
Güzel güzelllEvet canim ya ,gece allahtan uyanmıyor da bazen rahat ediyorum.
Punch panomun yarısını bitirdim ✔
Kızıma yemek-meyve hazırladım ✔
Marketten aldiklarimi yıkadım yerleştirdim✔
Yatana kadar da yapacaklarım ve planladiklarim;
Çamaşırları katlayıp yerleştirme ✖
Aksam yemeği hazırlıkları ✖
Ingilizce pratik✖
10 sayfa kitap okuma✖
Meyve veya çerez/bitki çayı ✖
Kızımla oyun oynama ✖
Is yerimden gelen dosyaları hazırlama ✖
Neleri yapabilecegim bakalim.
Afiyet olsun. Yurtdışında kiminle yaşıyorsun ve hangi ülke,? Tahmin edeyim canada, amerikaBende kahvaltıyı yenii yaptımn şimdii işe koyulma zamanıtabi siz günü yarıladınız
Amerika evet canımmGüzel güzelllBen de çıkışta gidecektim markete, üşendim
Afiyet olsun. Yurtdışında kiminle yaşıyorsun ve hangi ülke,? Tahmin edeyim canada, amerika
Nasıl bildim şaka şaka. Genelde aynı ülkeler. :))Amerika evet canımmkocamla yaşıyorum 2yıllıgına görev sebebiyle geldik canım
Mutfak toparlandı.Ocak silindi
Mutfak çekmece ve dolapları elden geçti
Ev süpürülüp tozlar alındı
biraz dinleneyim akşam yemeği düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?