Günlerim vVerimli geçsin istiyorum

1dilektut bu arada yemeklerin lezzetli mi, ben de o da yok. Bi de temizlik, ütü?
yemekler normal. isin sirri isteyerek yapmakta bunu anladim.

temizlik; eger istersem tum evi dokebilirim. ama istemem gerek. utu de normal. sıkılıyorum ev islerinden bitsin istiyorum.

ben sey severim mesela onume yiginla dosya koy onlari klasorleyeyim ayiklayayim atayim rafa dizeyim tertip duzen islerini cok severim mesela. dolap ici duzen gibi

bu arada mutfak bitti 1 tane elma kestim kendime (normaldepek meyve yemem senin topik hatırlattı)

Evlenmeden önce ofiste çalışıyordum. Evlenip şehir dışına yerleşince evden devam ettim. Bu yıl 4. Yılına giricem evden çalışmada Sıkılmıştım evden çalisiyorum diye pandemiyle daha çok sıkıldım. Hic is yapasim gelmiyor. Ev zaten hep daginik. Kitap okuyasım birsey yapasım gelmiyor. Bazen iyiyim bir anda herseyi yapiyorum ama 1 hafta anca sürüyor. Yazdıkça belki motive eder

Benimde şimdi kahvaltım bitti. Masayı ve mutfağı toplayacağım. Bugun ayrica yemek, evi sil süpür toz al. Ve çamaşır yıkama asma olarak planlıyorum. Sonra kızımla biraz oyun, odasını eşyalarını toplarım. Bunlar bile bugün için fazla geliyor ama bakalim

Klasik ama İstemek başarmanın yarısı derler :) sen düzen seviyorsun demek. Klasörleri toplu düzenlediğinde sık sık derlemek zorunda kalmıyorsun, ama giysi dolabı illa elden daha çok geçmek zorunda, düzenli olması için. Bak ne güzel topik işe yaramış afiyet olsun

Yaz yaz unuttukların da aklına gelir

Afiyet olsun. Kızın illa oynıyodur kendi dimi, bizimkiyle illa oynucam kendisi az oynar, küçük diye daha. Kolay gelsin

21/02
Birçok gerçekleştiremediğin hedef var, bugün 3 hedefe odaklanıyorum
2 LİTRE SU——
ÇAMAŞIR YIKAMAK——
PİJAMA(ALT) ALMAK ——
3 hedef olacak mı bakalım (yanına tik koyamam mesaj uzun süre sonra düzenlenmiyor——

Bu saate kadar;

kahvaltı sonrası mutfağı topladım,temizledim ✔
Camaşırları attim yıkanıyor ✔
kizimi parka götürdüm ✔
markete gittim geldim ✔

*Lavanta keselerine lavanta yerlestirip kitaplik dolap petek vb yerlere koydum (bocek gelmemesi icin)

*Simdi bikac plastik parca ve kavanozlar vardi onlari yikayacagim.

*Sonra da camasir katlayacagim.

*Esim annesinden gelirken uzun suredir istedigim hamburgeri alabilir o yuzden yemek yapma isini aksama oteleyebilirim :

Bugün yaptıklarım bu saate kadar; çoğu trajekomik ama napıyım
Yatağın üstünü çarşafla kapattım
750 ml lik şişenin yarıdan fazlasını içtim
balık ve demir hapımı akşama bırakmadım
mutfak tezgahını toparladım 3-5 dakikamı aldı
mutfak dahil odaların perdelerini açtım
1 küçük muz yedim, illa bir tane daha yerim
kahvaltımı sıkı yapamadım
çöp kovasına poşet taktım
su şişesine su koyarak dolaba koydum
inşallah pijama altı alıcam ve çamaşır makinesini çalıştırıcam
iki tane var sanırım pijama altım, biri zaten kalın. Makineye atınca giyecek bulamıyorum.

Lavantalar iyi olmuş. Arada yapıyorsun sanırım böyle... şef master tarzı mı hamburger ? Ben normalde pek sevmem ama o tip olsa yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…