- 16 Ağustos 2018
- 1.254
- 887
-
- Konu Sahibi nightingale62
yemekler normal. isin sirri isteyerek yapmakta bunu anladim.1dilektut bu arada yemeklerin lezzetli mi, ben de o da yok. Bi de temizlik, ütü?
Evlenmeden önce ofiste çalışıyordum. Evlenip şehir dışına yerleşince evden devam ettim. Bu yıl 4. Yılına giricem evden çalışmadaTeşekkürler. Topiğim süper de ben.....Allah bağışlasın. Yazarsanız iyi olur evet, memnun olurum. Grafikerler pandemiden önce de evden çalışıyordur genelde, çünkü ikili ilişkilere pek gerek yok. Biz vatandaşa cevap veriyoruz . “Yaz kızım” duruşmada. Mecbur evden olmuyo
Klasik ama İstemek başarmanın yarısı derler :) sen düzen seviyorsun demek. Klasörleri toplu düzenlediğinde sık sık derlemek zorunda kalmıyorsun, ama giysi dolabı illa elden daha çok geçmek zorunda, düzenli olması için. Bak ne güzel topik işe yaramış afiyet olsunyemekler normal. isin sirri isteyerek yapmakta bunu anladim.
temizlik; eger istersem tum evi dokebilirim. ama istemem gerek. utu de normal. sıkılıyorum ev islerinden bitsin istiyorum.
ben sey severim mesela onume yiginla dosya koy onlari klasorleyeyim ayiklayayim atayim rafa dizeyim tertip duzen islerini cok severim mesela. dolap ici duzen gibi
bu arada mutfak bitti 1 tane elma kestim kendime (normaldepek meyve yemem senin topik hatırlattı)
Yaz yazEvlenmeden önce ofiste çalışıyordum. Evlenip şehir dışına yerleşince evden devam ettim. Bu yıl 4. Yılına giricem evden çalışmadaSıkılmıştım evden çalisiyorum diye pandemiyle daha çok sıkıldım. Hic is yapasim gelmiyor. Ev zaten hep daginik. Kitap okuyasım birsey yapasım gelmiyor. Bazen iyiyim bir anda herseyi yapiyorum ama 1 hafta anca sürüyor. Yazdıkça belki motive eder
Afiyet olsun. Kızın illa oynıyodur kendi dimi, bizimkiyle illa oynucamBenimde şimdi kahvaltım bitti. Masayı ve mutfağı toplayacağım. Bugun ayrica yemek, evi sil süpür toz al. Ve çamaşır yıkama asma olarak planlıyorum. Sonra kızımla biraz oyun, odasını eşyalarını toplarım. Bunlar bile bugün için fazla geliyor ama bakalim
2 LİTRE SU | —— |
ÇAMAŞIR YIKAMAK | —— |
PİJAMA(ALT) ALMAK | —— |
3 hedef olacak mı bakalım (yanına tik koyamam mesaj uzun süre sonra düzenlenmiyor | —— |
Belli bir süre oynuyor ama sonra tutturuyor anne kucağa al sende oyna gel Yemek yapma etmeAfiyet olsun. Kızın illa oynıyodur kendi dimi, bizimkiyle illa oynucamkendisi az oynar, küçük diye daha. Kolay gelsin
Yanlış ifade ettim yaa :) en az 1 en çok 3 hedef desem iyi olacaktı. Saat gibi anlaşılmış .Gunaydin 1 ile 3 arasi mutfakta biraz işim var, sonra yemek, ve camasir katlama diyebiliriz.
Bu saate kadar;
kahvaltı sonrası mutfağı topladım,temizledim ✔
Camaşırları attim yıkanıyor ✔
kizimi parka götürdüm ✔
markete gittim geldim ✔
Yapınca yazarsınGunaydin 1 ile 3 arasi mutfakta biraz işim var, sonra yemek, ve camasir katlama diyebiliriz.
Lavantalar iyi olmuş. Arada yapıyorsun sanırım böyle... şef master tarzı mı hamburger ? Ben normalde pek sevmem ama o tip olsa yerim*Lavanta keselerine lavanta yerlestirip kitaplik dolap petek vb yerlere koydum (bocek gelmemesi icin)
*Simdi bikac plastik parca ve kavanozlar vardi onlari yikayacagim.
*Sonra da camasir katlayacagim.
*Esim annesinden gelirken uzun suredir istedigim hamburgeri alabilir o yuzden yemek yapma isini aksama oteleyebilirim :